Melegın dıyet seruvenı

Canım 1 Günde olmaz Zaten Dİğer kızlar belki bırkatı o yüzden gelmedi ...Zamanla ulaşacak grup sen motiveni düşürme canım herkes zamanlam gelecek..

20 koloui 4 ayda vermek harikalar otesi ben 8 kilo versem yeter aslinda bi konumvar topik simcak geldi burdanda takip etmek istoijorum sizi motivasyonunuz super

20 koloui 4 ayda vermek harikalar otesi ben 8 kilo versem yeter aslinda bi konumvar topik simcak geldi burdanda takip etmek istoijorum sizi motivasyonunuz super

hosgeldın canım evet 4,5 ayda 20 kılo verdım canım ıstersen yardımcı olueuz ben ve arkadaslarım beklerız senıde canımm

Aslinda hirsliyim ancak gorunce dayanamiyorum busefer cok kararliyim cok isteyince canin cekunce ne yapiyosun nasil engel oluyosun

Hoşgeldin Canım

Canım sana bir örnek vereyim bugün kızlar çiğ köfte sipairş etti ben çiğ köftenein hastasıyım ama banada teklif etmelerine rağmen hayır dedim ..
Çünkü Yiyince devamı gelecek ve istediğim hedefi ulaşamayacağımı biliyorum ... Hedef koymak en önemli olan canım bunu biliyorum irade ve hayır diyebilmekçok önemli

canımcım once kısaca kendını tanıtırmısın yas boy kılo ve ne tur yıyeceklerı sevıyorsun ona gore sorularına cevap verıcem canım

28 yasindayim 2 yasinda oglum var 165cm 69kg hedef 60 zararli ve guzel olan herseyi sigara ve alkol haric seviyorum kolay kg alir zor veririm

28 yasindayim 2 yasinda oglum var 165cm 69kg hedef 60 zararli ve guzel olan herseyi sigara ve alkol haric seviyorum kolay kg alir zor veririm

Merhaba Melekçim 20 kilo nasıl gitti detayları yazıcakmısın

hoşgeldiniz kızlar..
wenuss sende kendini tanıtırmısın.. yarın melek nasıl 20 kilo verdiğini sabahtan yazar canım akşamalrı evde yazamıyor iş saatinde yazabiliyor sadece ama sabah erken vakitte burada olur..

Tabii hemen bahsedeyim kendimden konuyla alakalı olarak.. Bir yıl önce kötü bir ameliyat sonrası bozuk bi psikoloji,,Antideprasanlar ,,bozulan trioid hormonlarında birlikte tam 20 kilo aldım ..10 da fazla vardı zaten etti 30 :44: yani durum biraz zorlu... Bakalım sizlerinde desteği ve motivasyonuyla iyi olacak inşallah..zaten iki haftadır diyetteyim tartışmadım ama kıyafetler bollaşmaya büzgü büzgü olmaya başladı bile.. Su kaybının dışında giden kilo var farkındayım çünki daha öncede de. Denetiminde kilo vermişliğim var,,denetimsizde var.. böyle işte.. Takipteyim .. 😉

Şu telefonların kelimeleri tahmin edip kafasına göre yazması yokmu,,acayip cümleler çıkıyo ortaya 😊

Kızlarrr iyi aksamlar anca yazabilıyorum :)
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz:26:

Bugünkü menüm:
Sosisli yumurta
Beyaz peynir
Yeşil çay

Ara :
İki minik parça bitter ( regli ödülü)
20 gr badem

Aksam:
Dısarda tavuk parcacıkları yedim popeyesin biliyosunuzdur( but ve parca tavuk) kızartma dicem buna mecburen
Ayran

23 puanla günü kapatmısım

Ekmeksiz geçirdiğim bir gün dahaa

menüm
sabah
tost kaşar domates
zeytin

öğlen
ketçaplı makarna

akşam
ıspanak yemeği
yoğurt
1 minik ince dilim ekmek

3 litre su 3 yeşilçay

kızlar ara yazmadığıma bakmayın şekerler çikolataları patlattım gitti ama yarın tam gaz devam..

tekrar hoşgeldin canım şuan kaç kilosun canım.. tabiki vereceksin bak zaten kafanda bitirmişsin canım güzel kilo vereceksin önemli olan hergün buraya menülerini paylaşman burada birbirimiz motive ederiz ve menü paylaşımı olduğu için kaçamak yapmaktan kaçınırız bazen oluyor tabiide aynı benim bugün yaptığım gibi ama önemli olan devamlılık yediğini unutup birdahaki öğün veya ertesi gün dengelemek gerisi zaten kolay.. cumadan cumaya tartılıyoruz..

afiyet olsun canım

Şu telefonların kelimeleri tahmin edip kafasına göre yazması yokmu,,acayip cümleler çıkıyo ortaya 😊
evet haklsıın telefondan yazınca öyle oluyor..

Ben de geldim iyi geceleri
Bugün menüm
Sabah
Sabahlarım fıxtır tostumu yapar maydonozumu alır ıse gıderım

Ara
7 tane badem

Öğle
Et sote
Bıraz salata bı çatal

Ara
Cevız

Ara
Yesıl elma

Aksam
3 kasık pırasa yemegı
Domates ve salatalık sovus

Az önce
Yağsın süt ictim

Gün içinde bol çay ve 2 Lt su

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir de bişi sorucam bu hande Polat'ın fittea çayını duyan var mıııı ???

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

afiyet olsun menü güzel.. o çayı ben hiç duymadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…