- 26 Temmuz 2009
- 79
- 4
-
- Konu Sahibi melekuguzhan
Kızlar Türk KAhvesi içiyorum gelin birlikte içelim
Recellezi çok teşekkür ederim.. Henüz tartılmadım zaten merakta ediyorum hemde çook 😊 çünki şimdiden baya fark etti daha üçüncü hafta 😉 yol uzun ama benim vaktim az..😉 işlerim var,,bu konuda sabırsızlık gibi kötü bi huyumda var.. Ama programımı bozmaya niyetim yok Allah'ın izniyle.. Senin sadece erkek arkadaşınmı diyette sen?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu cevabım herkese!.. Hadi bakalım iyi olacak inşallah ... Bana cevap yazan sohbete katılan herkese çok teşekkürler,, Melekcim ne iyi ermişsin.. Bişi diycem Arkadaşlar her mesaja isim ekleyerek cevap versek daha iyi olmazmıı 😉 bu küçücük telefonlarda bu cevap banamı diye aramaktan şaşı oldum...😆 Iyiki aranıza katıldım çook iyi geliyo mesajlarınız..👍
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın Canımherkese günaydın çok mutluyum 68.1 kg oldum
sabah acelyle kalktım ve kahvaltı yapamadım yarım simit yedim öğleye kaldı artık ekmek yemeyeceğim sebze yemeği falan dengeleyeceğim
HOSGELdın sımılee cım artık burdan devam edıcezz cıtırlık bekle bızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzııııııııııı
herkeze gunaydnlarrr
dun tum gun gıremedık kızcelerım kkdakı sorundan dolayı neysekı duzelmıs ama
vee dunku menum
sabah
1 dılım tam bugday 7 p
yumurta 0 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
ara
salatalık4 p
ogle
1 dılım tam bugday 7 p
salam 1 p
domates salatalık 8 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
ara
cagla badem 100 gr 5p
aksam
4 yemek kasıgı kerevız 6 p
yogurt 2 p
2,5-3 lt su
45 p ıle gunu kapamısım ve hıc kılo veremedım bu hafta sankı dırece gectı sanırım vucudum ama neyse enınde sonunda cozulcek
günaydın canım menü güzel versin canım canını sıkma..
ne bılım ılknurcum ya sımdıye baya gıtmesı lazımdı dırence gectı sanırım vucudum hayırlısı ılkurcum nasılsa gıdıcek
herkeze gunaydnlarrr
dun tum gun gıremedık kızcelerım kkdakı sorundan dolayı neysekı duzelmıs ama
vee dunku menum
sabah
1 dılım tam bugday 7 p
yumurta 0 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
ara
salatalık4 p
ogle
1 dılım tam bugday 7 p
salam 1 p
domates salatalık 8 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
ara
cagla badem 100 gr 5p
aksam
4 yemek kasıgı kerevız 6 p
yogurt 2 p
2,5-3 lt su
45 p ıle gunu kapamısım ve hıc kılo veremedım bu hafta sankı dırece gectı sanırım vucudum ama neyse enınde sonunda cozulcek
canım pazar gününü daha yeni toparladın yarına gene eksi görmeye başlarsın hergün kilo kaybı olacak diye bişey yok 1 gün veremezsin ertesi gün bir bakmışsın 500 gr gitmiş bu böyle biliyorsun..
Canım Bende veremiyorumAma menün güzel
melek kahkül olmayınca daha çok yakışmış böyle sana birdaha kahkül bırakma canım hep böyle kal..
çiğdem hoşgeldin canım..