- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
-
- Konu Sahibi melekuguzhan
hımm sen gecen cuma gecen salıkı kılonumu yazmıstın o zaman 1 haftada vermıs oldun demı 1200 kg :26::26::26:
Akşama öyle tek başıma ben salata yiyim kalkayim olayına eşim veto kouyyorCasnım yemekten yiyeccekmişim illa pilav da koymaya klakıyor ama ben o zamn çirkefliyorum vaz geçiyor ..
Çook iiyyi canım harika
evet ama cuma gününden bugüne kadar 1 kilo vermişim tam.. geçen salı gününden bugüne kadarda 1200 verdim toplamda..
çok iyiydi yazimmi kilomu..
yarın aynen devam canım benim evet var tabikide yaazimmi
evet yaa spora başlıcam jillianmı yapsam 15 dakikada leslie yaparım iyi olurmu
:46 harıkasın kusum
teşekkürler canım bakalım sizler cuma günü kaç kilo vereceksiniz çok merak ediyorum az kaldı cumaya.. 70 e az kaldı çok seviniyorum jilliana başlayımmı sence..
Sen nasıl istersen canım benimde başlamam lazım Aslında en güzeli yürüyüz yapmak lazım
evet 3 kılon kalmıs ılknurum. bence jıllena 70 e ınınce basla derım ben
ben nasıpse 1 nısandan sonra once 30 dakıka olarak baslayıp vucudum alısınca 45 dakıkaya cıkaracagım tempolu yuruyuse baslıyorummm
hmm tamam o zaman ben hava iyi olursa dışarda yürüyüm yada evde leslie yapım o zaman
en güzeli canım 2 haftadır yürüyüşe gidemedim ama havalr ısınsın bıraz daha başlıcam dışarda yürümek çok iyi
kızlar ben çıktım sonra gene uğrarım görüşürüz..
ben ne güzel başlamıştım yürüyüşe ama sonra hasta oldum havalar soğukken felanda çıktım şimdi az bişeyde göğüs arası boşluk yeri varya orası ağrıyor hemen ondan çıkamıyorum havalar bıraz daha düzelsin gidicem inşallah yürüyüş çok iyi oluyor..
Melek bende istiyorum dışarda yüryüş yapmak için dışarıya çıkmayı ve bana sahil 10 dakikalık yol mesafesi kadar yakın ama eşm işte tembel dün akşam dedim sen gelsen de gidecem gelmesende diye oda havalar ısınsın dedi ama anlamadım valla o koltukla arasında büyük aşk var oturudğu zman bir daha kalkmıyorben nasıpse 1 nısandan sonra once 30 dakıka olarak baslayıp vucudum alısınca 45 dakıkaya cıkaracagım tempolu yuruyuse baslıyorummm
Evet canım kesinlikle çık
Melek bende istiyorum dışarda yüryüş yapmak için dışarıya çıkmayı ve bana sahil 10 dakikalık yol mesafesi kadar yakın ama eşm işte tembel dün akşam dedim sen gelsen de gidecem gelmesende diye oda havalar ısınsın dedi ama anlamadım valla o koltukla arasında büyük aşk var oturudğu zman bir daha kalkmıyor
Bugünkü Menüm
2 yemek kaşığı Yoğurta yulaf ezmesi koyup yedim
1 kupa Yeşil Çay
Ara
Türk Kahvesi
Öğle
1 kase tutmaç Çorbası
Küçük kase Çorba
1 yemek Kaşığı Yoğurtlu Kereviz Salatası
Ara
125 Gram Yoğurt
Akşam
Tam belli Değil
Kabak Yemeği
Salata
Ara
1 Fincan Nescafe
1 kupa Yeşil Çay
canım uzulme erkeklerın cogu ole gunler uzayınca kendın cıkarsın bende ole yapıcam canım. evlenınce nısanlımla bırlıkte cıkıcaz cunku oda benım gıbı yuruyus saglıklı yasam hastası
O zmaan şanlısın canım benimki hep böleydi britek işte bu konuda anlaşamıyoruz diğer konular ii canım
Amin Canımbuna sukur cıgdemım bırakkı tek kusur bu olsun allah bozmasın canım