Melegın dıyet seruvenı

Akşama öyle tek başıma ben salata yiyim kalkayim olayına eşim veto kouyyor Casnım yemekten yiyeccekmişim illa pilav da koymaya klakıyor ama ben o zamn çirkefliyorum vaz geçiyor ..

Çook iiyyi canım harika

hmm o zaman ne yiceksen eşinle birlikte yiceksin başka çaresi yok..

çok iyiydi yazimmi kilomu..

yarın aynen devam canım benim evet var tabikide yaazimmi
evet yaa spora başlıcam jillianmı yapsam 15 dakikada leslie yaparım iyi olurmu

Sen nasıl istersen canım benimde başlamam lazım Aslında en güzeli yürüyüz yapmak lazım

Sen nasıl istersen canım benimde başlamam lazım Aslında en güzeli yürüyüz yapmak lazım

ben ne güzel başlamıştım yürüyüşe ama sonra hasta oldum havalar soğukken felanda çıktım şimdi az bişeyde göğüs arası boşluk yeri varya orası ağrıyor hemen ondan çıkamıyorum havalar bıraz daha düzelsin gidicem inşallah yürüyüş çok iyi oluyor..

ben nasıpse 1 nısandan sonra once 30 dakıka olarak baslayıp vucudum alısınca 45 dakıkaya cıkaracagım tempolu yuruyuse baslıyorummm

hmm tamam o zaman ben hava iyi olursa dışarda yürüyüm yada evde leslie yapım o zaman

kesınlıkle canım sımdılık en guzelı bu

en güzeli canım 2 haftadır yürüyüşe gidemedim ama havalr ısınsın bıraz daha başlıcam dışarda yürümek çok iyi

evet kosu bandına benzemıor acık havada yurumek ohh mıssssssssss

kızlar ben çıktım sonra gene uğrarım görüşürüz..

tmm canım gorusuuz

Evet canım kesinlikle çık

ben nasıpse 1 nısandan sonra once 30 dakıka olarak baslayıp vucudum alısınca 45 dakıkaya cıkaracagım tempolu yuruyuse baslıyorummm
Melek bende istiyorum dışarda yüryüş yapmak için dışarıya çıkmayı ve bana sahil 10 dakikalık yol mesafesi kadar yakın ama eşm işte tembel dün akşam dedim sen gelsen de gidecem gelmesende diye oda havalar ısınsın dedi ama anlamadım valla o koltukla arasında büyük aşk var oturudğu zman bir daha kalkmıyor

Bugünkü Menüm
2 yemek kaşığı Yoğurta yulaf ezmesi koyup yedim
1 kupa Yeşil Çay

Ara
Türk Kahvesi

Öğle
1 kase tutmaç Çorbası
Küçük kase Salata
1 yemek Kaşığı Yoğurtlu Kereviz Salatası

Ara
125 Gram Yoğurt

Akşam
Tam belli Değil
Kabak Yemeği
Salata

Ara
1 Fincan Nescafe
1 kupa Yeşil Çay

Son düzenleme:

canım uzulme erkeklerın cogu ole gunler uzayınca kendın cıkarsın bende ole yapıcam canım. evlenınce nısanlımla bırlıkte cıkıcaz cunku oda benım gıbı yuruyus saglıklı yasam hastası

canım uzulme erkeklerın cogu ole gunler uzayınca kendın cıkarsın bende ole yapıcam canım. evlenınce nısanlımla bırlıkte cıkıcaz cunku oda benım gıbı yuruyus saglıklı yasam hastası

O zmaan şanlısın canım benimki hep böleydi britek işte bu konuda anlaşamıyoruz diğer konular ii canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…