- Konu Sahibi melekuguzhan
cıgdem malesef bu topıge ılgı olmadı
Canım 1 Günde olmaz Zaten Dİğer kızlar belki bırkatı o yüzden gelmedi ...Zamanla ulaşacak grup sen motiveni düşürme canım herkes zamanlam gelecek..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cıgdem malesef bu topıge ılgı olmadı
Canım 1 Günde olmaz Zaten Dİğer kızlar belki bırkatı o yüzden gelmedi ...Zamanla ulaşacak grup sen motiveni düşürme canım herkes zamanlam gelecek..
20 koloui 4 ayda vermek harikalar otesi ben 8 kilo versem yeter aslinda bi konumvar topik simcak geldi burdanda takip etmek istoijorum sizi motivasyonunuz super
hosgeldın canım evet 4,5 ayda 20 kılo verdım canım ıstersen yardımcı olueuz ben ve arkadaslarım beklerız senıde canımm
Aslinda hirsliyim ancak gorunce dayanamiyorum busefer cok kararliyim cok isteyince canin cekunce ne yapiyosun nasil engel oluyosun
20 koloui 4 ayda vermek harikalar otesi ben 8 kilo versem yeter aslinda bi konumvar topik simcak geldi burdanda takip etmek istoijorum sizi motivasyonunuz super
Aslinda hirsliyim ancak gorunce dayanamiyorum busefer cok kararliyim cok isteyince canin cekunce ne yapiyosun nasil engel oluyosun
canımcım once kısaca kendını tanıtırmısın yas boy kılo ve ne tur yıyeceklerı sevıyorsun ona gore sorularına cevap verıcem canım
28 yasindayim 2 yasinda oglum var 165cm 69kg hedef 60 zararli ve guzel olan herseyi sigara ve alkol haric seviyorum kolay kg alir zor veririm
Merhaba Melekçim 20 kilo nasıl gitti detayları yazıcakmısın
Tabii hemen bahsedeyim kendimden konuyla alakalı olarak.. Bir yıl önce kötü bir ameliyat sonrası bozuk bi psikoloji,,Antideprasanlar ,,bozulan trioid hormonlarında birlikte tam 20 kilo aldım ..10 da fazla vardı zaten etti 30 :44: yani durum biraz zorlu... Bakalım sizlerinde desteği ve motivasyonuyla iyi olacak inşallah..zaten iki haftadır diyetteyim tartışmadım ama kıyafetler bollaşmaya büzgü büzgü olmaya başladı bile.. Su kaybının dışında giden kilo var farkındayım çünki daha öncede de. Denetiminde kilo vermişliğim var,,denetimsizde var.. böyle işte.. Takipteyim .. 😉
Kızlarrr iyi aksamlar anca yazabilıyorum :)
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz:26:
Bugünkü menüm:
Sosisli yumurta
Beyaz peynir
Yeşil çay
Ara :
İki minik parça bitter ( regli ödülü)
20 gr badem
Aksam:
Dısarda tavuk parcacıkları yedim popeyesin biliyosunuzdur( but ve parca tavuk) kızartma dicem buna mecburen
Ayran
23 puanla günü kapatmısım
Ekmeksiz geçirdiğim bir gün dahaa
Kızlarrr iyi aksamlar anca yazabilıyorum :)
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz:26:
Bugünkü menüm:
Sosisli yumurta
Beyaz peynir
Yeşil çay
Ara :
İki minik parça bitter ( regli ödülü)
20 gr badem
Aksam:
Dısarda tavuk parcacıkları yedim popeyesin biliyosunuzdur( but ve parca tavuk) kızartma dicem buna mecburen
Ayran
23 puanla günü kapatmısım
Ekmeksiz geçirdiğim bir gün dahaa
evet haklsıın telefondan yazınca öyle oluyor..Şu telefonların kelimeleri tahmin edip kafasına göre yazması yokmu,,acayip cümleler çıkıyo ortaya 😊
Ben de geldim iyi geceleri
Bugün menüm
Sabah
Sabahlarım fıxtır tostumu yapar maydonozumu alır ıse gıderım
Ara
7 tane badem
Öğle
Et sote
Bıraz salata bı çatal
Ara
Cevız
Ara