- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
-
- Konu Sahibi melekuguzhan
- #1.341
hayırlı cumalar fıstıklar bildirim..
geçen hafta 71.100
bu hafta 70,500
giden 600
detoksla 300 gr gitti yeni yeni şişkinliğii atıyorum..
geçen hafta 71.100
bu hafta 70,500
giden 600
Gunaydin gelecegin citirlari
başlangıç : 69
geçen hafta:68.200
bu hafta:67.100
Mutluyum hem de cok
ılknurcum bıldırım harıka ama neden 300 gr gıtmıs :26::26: az gıbı demı sankı
kızlaarr çikolata mide ağrısı yapar mı ??
diyet falan bozduğumdan değil ama uzun aralıklarla ağzıma bi tane attığım falan oluyor ama ardından midem ağrıyor
gunaydın kızcelerımmmmm
bıldırırımım soyle
gecenn hafta : 77,600
bu hafta : 76,800
gıden: 800 gr
Gunaydin gelecegin citirlari
başlangıç : 69
geçen hafta:68.200
bu hafta:67.100
Mutluyum hem de cok
Herkese Günaydın
Başlangıç:67
Geçen hafta :56.200
Bu hafta:56 kiloyum
geçen hafta 71.100
bu hafta 70,500
giden 600
eee ilk bildirim benden gelsin ne de olsa sabitim
başlangıç : 55
geçen hafta:53
bu hafta:53
spor:revoflex
Benim pazartesi 1 hafta olacak. Pazar tartılmayı düşünüyordum. Galiba cumaları bildirim yapılıyor. Menülerimi bildiremiyoruö çok yoğun çalışıyorum. Bu hafta 1 kg a bile razıyım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu arada kilo almamın ana nedeni iş dolayısıyla urfaya taşınmış olmam. O kadar lezzetli ki yemekleri. Artık ekmeksiz yiyeceğim kebapları etleri.bir de isot koyuyorlar herşeyin içine o da iştah açıyor. İşim çok zor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olsun canım önümüzdeki hafta daha fazla verirsinMerhaba çıtırlarr
geçen hafta: 63,2
bu hafta: 63,2
sabit kalmışım bu hafta
Bu arada kızlar bu sıralar çok yoğunum çok şimdi sezon zamanı o yüzden eskisi kadar girmeiyorum
Dün menünü yayınlamadım çünkü akşama kadar her eşy yolundaydı yalnız eşim yemeğe çıkalım diyince yemeğe gittik..Dikkat edemedim ne yazakki
Ama yarım saat kadar yürüdüm 3 kupa yeşil çayımı 3 litre suyumu içtim .. Sabah da ödem çok durmasın diye maydanoz suyu kaynqatmıştım onu içtim.
Onun dışın da dün zaten çok gergindim ben zatene vimd ekahvaltı eden biriyim ama burda eden arkadaşalr için uyarı geldiYok kahvaltı etmecekmişik makyaj yapılamayacakmışık saateleri içeirsinde sohbet etmiyecekmişik disiplinli olmacamışık gibi bir şey ler
Her şey usulune göre olackalarsa o zman bnm sgkada olan hakalrımıda versinler diye söllendim bende 45 saat çalışma hakkımı resmi günlerde çalışmama hakkımı versinler ama nerde 23 nisan çalış 1 mayıs çalış cumartesi akşama akdar çalış köle arıyorla kendileirne
MEelek Bu pazar Detoksu yapacaksın demi
bilemiyorum canım regelim ya ondan sanırım şu ara şişkinlik var yavaş yavaş atıyor..
Melek nerelerdesin