Melegın dıyet seruvenı

Ilknur abla normal yoğurtla yapsanız da olur demişti ayranı...

Ayran detoksu yap istersen canım normal yoğurtlada oluyormuş ama oo karbonhidratlı çok yemişsin ondan kaynaklanan nir durum..

Geçmiş Olsun Canım Dikkat et bu arada menün gayet güzel

Günaydın Herkese

Dünkü Menüm
Sabah
1 dilim kaşarlı Az beyaz Peynirli Tost

Ara
Türk kahvesi
1 tane Hurma

Öğle
Zeytin yağlı Brokoli
1 küçk Kase Salata

Ara
1 adet Hurma
125 Gram yoğurt

Akşam
1 kepçe Domates Çorbası
1,5 adet zeytinyağlı Bezelyeli Enginar
Az Közlenmiş Patlican

Ara
Nescafe

3 kupa Yeşil Çay
3 Litre Su

GUNaydın kızlarrr

aksam bıraz cıslı bısıler yedım eve cok gec gıttım cok gec cıktık sınırden cıslı seyler yedım

yarın ıkıncı ayran detoxunu yapıcam bakalım

CANIM cıslı seyler bır tabak mantı ve bırazcık cıgdem yedım :44:

kızdım cunku dun 19,30 du cıktık ve oldum aclıktan son 1-1,5 ay ama ınan dahada zor gelıor sankı

Anladım canım Ben ne yapayım 7 sene çalışmak zorunda kalacağım Sana 1 ay 1,5a ya zor geliyor hayatımm dayan

Cnm geçmiş olsun. Menün de süper ayrıca...

Bu arada sabahtan beri doğrudürüst yememiştim az önce 4 tane minik pogaçayla 1ince dilim kek yedim eltimle dünden kaldı gene.akşama sadece yourt salata düsünüyorum

Bu arada sabahtan beri doğrudürüst yememiştim az önce 4 tane minik pogaçayla 1ince dilim kek yedim eltimle dünden kaldı gene.akşama sadece yourt salata düsünüyorum
Keşke yemeseydin canım,Sabahatan bu saate kadar doğru dürüst yemedğini için birden saldırmasaydın

Ya ben iyice bocalamaya başladım.sanki bir cenderenin içindeyim sıkılıdım hep dikkat etmekten ondan mıdır nedir.offfff toparlamam lazım kendimi çarşamba günü istanbula gidiyoruz arkadaşımla güya o gune kadar az da olsa verim dedim malüm bişiler alırım diye ama sonuç hiç istediğim gibi değil şeytan diyo git 1,5 porsiyon iskender ye

Bugünkü Menüm
Sabah
Haşlanmış Yumurta
3 adet Zeytin
Az Beyaz Peynir ,a adet burgu beynir
Yarım Domates

Ara
1 adet Hurma
Türk kahvesi

Öğle
1 kepçe Tarhana Çorbası
3 Yemek Kaşığı Et Döner
Salata

Ara
2 tane Hurma
125 Gram Yoğurt

Akşam
1 adet Zeytin yağlı Enginar
4 adet ızgara köfte
Salata

Ara
Nescafe

Su 3 Litre
3 kupa Yeşil Çay

Yanlış düşünüyorsun ben diyet taoıyorum havasında değil sağlıklı beslneiyorum diye ilk başta adapte edecksin tabi arada olacak ama devamlo olmayacak sen haftada bir kaç defa aynışeklde kaçamkyapasran isreidğin hedefe ulaşamzsım

Cigdemcim aslında hiç bir zaman diyet yapıyorum demedim sadece incelmek için diikat ediyorum derim hep.zaten dikkat ederken de mecbıren daha sağlıklı besleniyorsun. İşte sorun o kaçamak dediklerinde aslında kaçamak değil evde kalan şeyler hep ben tüketmek zorunda kalıyorum.ya atıcam o zamanda vicdan azabı çekiyorum. Bu aralar üst üste gelince de moralim bozuldu. Motıvasyon felan kalmadı birde bu ay ıkıncı adetimi oldum yani 2 hafta sonra tekrar olunca düzenim de bozuldu.her yerim şiş içinde.ayran detoksunu 23 nisndan sonra yapıcam kesinlikle...ishal yapıyormu acaba ...

Aaa cuma gunleri bildirim gunuymuuusss.. dun izinliydim bebisimle ilgilenmekten giremedim.hic.topige..

Ben 68.3 le basladim diyete
5 gunde 67.0 cikti suandada regliyim ama.. odem attim.sanirim.. ben haftasonu evde cok uyamiyorum sanki yaa diyeteee... bugunku menumu yazayim

Sabah
1 yumurta
Peynir
Zeytin
2 dilim cavdar ekmegi

Ara
1 adet salatalik

Ogle
Firinda sebze
Yogurt
1 dilim cavdar ekmegi

Ara
Dondurmaaaa :) su maxin yeni cikan karamellisini.cok merak ediyodum dayanamadim.hepsinide yedimm :)

Aksam oglenki.menu ekmek yerine 1 dilim.gozleme

Aksamda meyva yedim hic.olmadi bugun sanirim.diyet menusu.. pzt saglam baslicam yine insallah.. kacamak yapinca hic guzel.olmuyo hep pismanlik duyuyorum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Menun de nirvanaya ulasmissin tatlim uuuu

Iskenderi sossuz ve yagsiz olarak yanindaki pilava dokynmayarak ve pidelerin azini yersrn bisi olmaz 1 porsoyon yiuebilirsiin bence oglen ye aksama da haslanmis sebze ya da salata yogurt yersin moralli olaral
Diyete devam edersin

Bence okadar da kotu degil dondurma ara ogun olabiliyo gozleme ve meyve fazla olmus yani miktarlar fazla bugun daha hirsla devam edersin

Bi keresinde tavanin dibini ekmekle siyiriyodum ziyan olmadin diye arkadasim bu mantik bize kilo aldirio dedi sonra zayiflara baktim tabaklari hep yarim anladim ki yemekler ziyan olmuyo onlari kediler vb. Yiyo ben ziyan oluyom artik ne tava dibi siyiririm ne de zorla tabagimi bitiririm. Bozulacak ama yememem gereknleri de konu komsuya dagiyiuom yada dondurucuya atiyom

Iskenderi sossuz ve yagsiz olarak yanindaki pilava dokynmayarak ve pidelerin azini yersrn bisi olmaz 1 porsoyon yiuebilirsiin bence oglen ye aksama da haslanmis sebze ya da salata yogurt yersin moralli olaral
Diyete devam edersin

Sagol homukcum desteğin için yok yemicem cnm dun bayagı cnm sıkılmıştı moralim bozuktu ama bugun saglam başladım. Kafamı topladım .sabah 3 çatallık sucuklu yumurta 1 dılim tam buğday ekmeği 2 küçük parça kaşar 5 adet kırma zeytin 2 çeri domates ve salatalık.öğlenle akşamı birleştirecem biftekli salata yemeyi düşünüyorum
...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…