- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
-
- Konu Sahibi melekuguzhan
- #1.301
tebrikler canım evet bıraz zorlanabilirsin evde daha rahat olur senin için ama süper yaa 800 gr gitmiş bende bugün yapıyorum..gunaydın kızlarr
dunku yaptıgım ayran detoxu ıle ıle ılgılı sıze sonucları ve yasadıklarımı paylasayım
dunku yaptıgım detoxla oncelıkle 800 gr vermıs bulunuyorumfakat ayran ve yogurt bende herzaman uyku yaptıgı ıcın dun saat 14 ten sonra cok zorlandım benım ısın hesap ısı oldugu ıcın uyku ve halsızlık son noktadaydı. ve aksam ustu acıktım gıbı sankı. bu yuzden askam en son kaseyı ıcıp uyuya kalmısım dusunun yanı sonuc olarak en gyzel yanı 800 gr gıtmıs fakat hafta ıcı calısırken olacak bısı deıl bunu anlamıs oldum
tebrikler canım evet bıraz zorlanabilirsin evde daha rahat olur senin için ama süper yaa 800 gr gitmiş bende bugün yapıyorum..
ay sorma ılknurcum eve bı gıttım okadar uykum varkı bayılcam sandım son kaseyı ıctım nasıl uyudum ınan bılmıyorum
gunaydın kızlarr
dunku yaptıgım ayran detoxu ıle ıle ılgılı sıze sonucları ve yasadıklarımı paylasayım
dunku yaptıgım detoxla oncelıkle 800 gr vermıs bulunuyorumfakat ayran ve yogurt bende herzaman uyku yaptıgı ıcın dun saat 14 ten sonra cok zorlandım benım ısın hesap ısı oldugu ıcın uyku ve halsızlık son noktadaydı. ve aksam ustu acıktım gıbı sankı. bu yuzden askam en son kaseyı ıcıp uyuya kalmısım dusunun yanı sonuc olarak en gyzel yanı 800 gr gıtmıs fakat hafta ıcı calısırken olacak bısı deıl bunu anlamıs oldum
gunaydın kızlarr
gunaydın kızlarr
Günaydınnnn kızlarrr... valla büyük bir istikrarla diyete devam ediyorum.. dün akşam dışarda yemek yememize rağmen salata yedim sadece ve acayip tok hissettim kendimi :) sabah tartıldığımda 67.3 ü gördümmmm :) galiba ödemlerim gidiyo 1 günde 1 kiloyu buna yordum doğrusu bide regl olucam belim çok fena ağrıyoondan sonrada daha iyi olur kilom sanırım...
neyse sen bunu haftada bir yap sadece iknci gün çok oluyor..
Günaydınnnn kızlarrr... valla büyük bir istikrarla diyete devam ediyorum.. dün akşam dışarda yemek yememize rağmen salata yedim sadece ve acayip tok hissettim kendimi :) sabah tartıldığımda 67.3 ü gördümmmm :) galiba ödemlerim gidiyo 1 günde 1 kiloyu buna yordum doğrusu bide regl olucam belim çok fena ağrıyoondan sonrada daha iyi olur kilom sanırım...
bende aynı şeyi düşünmüştüm melekcim.. haftaiçi değilde bunu sadece haftasonu yapabilirim sanırım.. sen kaç kiloyla başlayıp kaça düştün acaba bide ne kadar sürede..?
Kızlar günaydın herkese maşallah kalabalıkmışız okuyanlar yazanlar....
Okumadan önce yazayım dedim sabah 1yumurta ve çeyrek dilim arası kasar peyniri yedim.öğlene Bilmiyorum ne yerim...
Cnm süpersin ya valla tebrik ederim....ben de mi denesem diyorum....
Günaydın Herkese
Dünkü Menüm
Tost (1 dilim kaşar ile)
Ara
Türk Kahvesi
1 adet Hurma
Öğle
1 kepçe Tarhana Çorbası
Türlü(Patatesler ayıklanmış bir şekilde)
2 yemek kaşığı Bulgur pilavı
1 küçük kase Salata
Ara
1 adet Hurma
125 Gram Yoğurt
Akşam
1 kepçe Domastes Çorbası
2 yemek kaşığı Zeytin yağlı Fasulye ,2 yemek kaşığı MAnta Sote
Salata
Ara
Nescafe
2 kupa Yeşil Çay
3 Litre Su
Spor
200 adet (150+50) Zıplama
50 adet Revofelxle Göbek Hareketi
15 er adet sağ kol sol Çalışma
30 adet Göğüs için refoflexle çalışma
15 adet Göbek için ayakalrının indiri kaldırma
30 ar adet sağ ayak sol ayak sıkılaşmak için revoflexsiz yaptım çalışma
Kızlar günaydın herkese maşallah kalabalıkmışız okuyanlar yazanlar....
Okumadan önce yazayım dedim sabah 1yumurta ve çeyrek dilim arası kasar peyniri yedim.öğlene Bilmiyorum ne yerim...
Günaydın Canım 800 gram harika tebrikederimbugün sakınha devam et canım .... Zaten uyumaya meiyili yim kendimi düşünmeiyorum
yok cıgdemcım bugun yapamam calısmasam yapardım ama calısınca olmadıgını gordum dun ıse kendımı hcı veremedım ogleden sonra uyumamak ıcın zor durdum o yuzden bundan sonra ayda 2 kez pazarları yapıcam
Günaydınm Canım Dışarıya çıkpda salata yediğinden dolayı snei tebrik ediyorumÖdemdir Canım Reglden sonra daha ço düşüceksin emin ol canım
harıkasınn aksam sadece salata harıka bır secım oluyor peynırlı yada ton balıklı
bu arada sabah menüm
1 dilim çavdar ekmeği
1 tüm haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
yarım domates
çay
şuanda da türk kahvesi içiyorum ara öğün yerine geçiyo sanırım dimi..?
yok canım arada bır salatalık yada 100 gr erık 8-9 fındık cevız yıyebılrısın
ooo işte bu harikaaaa :) o zaman 10 buçuk gibi yerim ceviz ve fındık.. öğlende menü çok fena yaaa menüde sebze çorbası, et döner pide eşliğinde, bulgur pilavı, fıstıklı baklava ve salata vaaaarrr
ben ne yicem şimdi..? :26:
cok kolay canım corba ve pıdesız donerı ycıeksın sadece harıka bır menuuu