- Konu Sahibi melekuguzhan
- #1.321
teşekkür ederiiiimmmmmmm valla çok istikrarlıyım umarım devam eder bir süre...
evettt benimkisi tavukluydu.. eve gelince hiçbir şey yemedim genelde akşam atıştırmalığım çoktu onuda kestim baya harika oldu :) iş yerinde daha rahat yapılıyo diyet bence.. bebeğim doğduktan sonra işten ayrıldım.. sonra karşıma çok güzel bir fırsat çıktı geri tepemedim yeni bir işe başladım.. evdeki dönemde de denedim hatta şu gıcık dukan diyetini de denedim ama yapamadım valla.. hem tokum hem kilo veriyorum harikaaaa :)
Duykan diyetiyle bizim burda bayan çok güzel kilo verdi ve hala fit ama çok zor bir diyet canım bu şekilde olmak daha güzel bncede canım
Sabahki menün güzel canımbu arada sabah menüm
1 dilim çavdar ekmeği
1 tüm haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
yarım domates
çay
şuanda da türk kahvesi içiyorum ara öğün yerine geçiyo sanırım dimi..?
Merhaba. Ben de aranıza katılmak istiyorum. Daha önce 15 kg verdim kadınlar kulubundeki forumları okuyarak. Önce sandaloz sakızı+elma sirkesi sonra karbonhidrat kısıtlaması ve tabi sporla. Araya iş stresi +taşınma girince 6 kg geri aldım. Pazartesiden beri tekrar başladım. 76.6 kg ım ve 60lı rakamları görmeye and içtim:))çünkü daha önce 70 e düşmüştüm en fazla.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoşgeldin canım Sandaloz sakızını benb ir ara çok duymuştum gerçekten işe yarıyor demi ..Canım nasıl kullanıyorsun ??