- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
-
- Konu Sahibi melekuguzhan
- #1.281
recelcım sımdılık ıyı gıdıorum yok blendırdan gecırmedım canım dırek haslayıp attım
oncelıkle hos geldın canım
bebbısın hayırlı ugurlu olsun
canım ben menunde cok olmaz bısı goremedım guzel bana gore ama su mıktarını 3 lt cıkar canımverılcek kılonda az 1,5 aya verırsın canım ıstıkrarlı gıdersen
ılknurrrrrrrrrrrrr nerdesın bebegım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım sımdılık cok cok zorlanıorum dıyemem ama tadı kotu deıl sadece brazcık tuz olsaydı mukemmel olurdu. bıde normal yogurtla yaptım bısı olmaz umartımmmmmmmmmmmm
Hoşgeldin canımkızlarrrr bende aranıza katılmak istiyoruumm.. bi ara erginsenanın topiğinde diyet yapmıştım o zaman 2 kilo vermiştim ve sonrasında hamile kalıp doğum yaptım.. 10 aylık bi kızım var ve hamilelikten kalan 5 kilodan kurtulmam lazım.. bu arada bebeğim 8 aylıkken sütten kesildi o yüzden diyet yapabilirim.. dün başladım diyete.. başlangıç kilom 68.3.. hedeflediğim kiloda 63 tabii olursa :) sizlerinde desteğinizle başaracağıma inanıyorum.. bugün yediklerime bir göz atabilirseniz sevinirim yanlışım varsa uyarın lütfeeennn.. şimdiden tşk ederim
sabah
1 tane tüm haşlanmış yumurta+1 yumurta sarısı (iş yerinde arkadaşım sarısını yemediği için ben yedimmmm :)
kibrit kutusu kadar tulum peyniri
şekersiz çay
ara
5 fındık
5 leblebi
2 ceviz
öğle yemeği
kaşarlı domates çorbası
patlıcan musakka
1 yemek kaşığı kadar pirinç pilavı (sabah ekmek yemediğim için)
küçük bir kase yoğurt ve salata karışımı
ara
1 tüm portakal
1 tane fındık
akşam henüz belli değil ama en geç 6 buçukta yerim yemeğimi
içtiğim suda şuana kadar 1,5 litre oldu..
bu arada spor yapma imkanım baya bi kısıtlı.. işten eve gidiyorum yemek kızım ve ev işi derken zaten bir sürü spor yapmış gibi oluyorum :)
burdayımm tatlımmm..ayy yap yap da nasıl olucak bize hemen anlattt :)))
bir de nasıl yaptın o karışımı hepsini içine mi attın haşlayıp..bir de blender falan geçirecez mi??
bugünkü menüm
sabah
tost
zeytin
maydonoz
salam
ara
ceviz
kayısı
öğle
bişi yemedim henüz
ara
elma
ceviz
kayısım var birer tane
şuan 1 lt su içine sabah karbonat attım alkali değeri mi ne yükseliyomuşD
canım iki gündür hastahanedeyim dün kızı götürdük çocuk doktoruna tahlilleri vardı onu almayada bugün gittim ama alerji tahlili önümüz hafta çıkacakmış bakalım hayırlısı..
acıkmıyor insan canım her iki saatte bir yaa bende yarın yapıcam olsun canım ben hep normal yağlı yoğurtla yaptım ama kilo verdim sende verirsin hemde kendini daha hafif hissedersin emin ol..
evet canım ole olucak emınım ben tertıdakı rakamı cokk merak edıyorummm :26::26::26:
evet canım ole olucak emınım ben tertıdakı rakamı cokk merak edıyorummm :26::26::26:
bu arada kızcende bahar alerjısımı var ılknurcum kıyamam ona opuyorum cok gecmıs olsun
oncelıkle hos geldın canım
bebbısın hayırlı ugurlu olsun
canım ben menunde cok olmaz bısı goremedım guzel bana gore ama su mıktarını 3 lt cıkar canımverılcek kılonda az 1,5 aya verırsın canım ıstıkrarlı gıdersen
Hoşgeldin canımbebeğin Hayrılı Olsun
Menü güzel Canım
menü harika olmuş canım bu arada bende bulguru çok severim..Merhaba Herkese
Dün sporumu yapamdım kızlar üzerimde ağırlık vardı ya haft asonu da yapamdım başlamam lazım tekrardan
Bu arada
Öğle Yemeğim
4 Yemek kaşığı kadar türlü (patatesler yenilmedi)
2 Yemek kaşığı kadar bulgur pilavı
1 küçük kase Salata
Bulgur a bayılıyorum kızlar her türlü yemeğini olunca yemenden duramıyorum çiğ köfte bnm mesala vazgeçilmezim
menü güzel canım ingiliz karbonatımı ne ndan ekliyorlar sanırım alkali olsun diye eczanelerde satılıyormuş..burdayımm tatlımmm..ayy yap yap da nasıl olucak bize hemen anlattt :)))
bir de nasıl yaptın o karışımı hepsini içine mi attın haşlayıp..bir de blender falan geçirecez mi??
bugünkü menüm
sabah
tost
zeytin
maydonoz
salam
ara
ceviz
kayısı
öğle
bişi yemedim henüz
ara
elma
ceviz
kayısım var birer tane
şuan 1 lt su içine sabah karbonat attım alkali değeri mi ne yükseliyomuşD
kızlarrrr bende aranıza katılmak istiyoruumm.. bi ara erginsenanın topiğinde diyet yapmıştım o zaman 2 kilo vermiştim ve sonrasında hamile kalıp doğum yaptım.. 10 aylık bi kızım var ve hamilelikten kalan 5 kilodan kurtulmam lazım.. bu arada bebeğim 8 aylıkken sütten kesildi o yüzden diyet yapabilirim.. dün başladım diyete.. başlangıç kilom 68.3.. hedeflediğim kiloda 63 tabii olursa :) sizlerinde desteğinizle başaracağıma inanıyorum.. bugün yediklerime bir göz atabilirseniz sevinirim yanlışım varsa uyarın lütfeeennn.. şimdiden tşk ederim
sabah
1 tane tüm haşlanmış yumurta+1 yumurta sarısı (iş yerinde arkadaşım sarısını yemediği için ben yedimmmm :)
kibrit kutusu kadar tulum peyniri
şekersiz çay
ara
5 fındık
5 leblebi
2 ceviz
öğle yemeği
kaşarlı domates çorbası
patlıcan musakka
1 yemek kaşığı kadar pirinç pilavı (sabah ekmek yemediğim için)
küçük bir kase yoğurt ve salata karışımı
ara
1 tüm portakal
1 tane fındık
akşam henüz belli değil ama en geç 6 buçukta yerim yemeğimi
içtiğim suda şuana kadar 1,5 litre oldu..
bu arada spor yapma imkanım baya bi kısıtlı.. işten eve gidiyorum yemek kızım ve ev işi derken zaten bir sürü spor yapmış gibi oluyorum :)
tartıldın dimi bugün bakalım yarın sabah tartıda ne göreceksin..
biliorum canım haftaya belli olacak bakalım hayırlısı teşekkürler..
Tşk ederim cnm Allah herkese anneliği nasip etsin İnşallah.. suyu akşama kadar 3 lt yaparım inşallah.. bakalım ne kadar zamanda gidecek kilolar.. :)
gıder canım merak etme
ılknurcum yaa ben tam tarıfın aynsını yaptım ama sanırım bu bıtmcek artıo sende de ole olmusmuydu :26::26::26: ıkı saatte bır 1 corba kasesı ıcıyorum
menü güzel canım ingiliz karbonatımı ne ndan ekliyorlar sanırım alkali olsun diye eczanelerde satılıyormuş..
walla ilknurcum gülcen ama ben normal karbonatı saldım gittibence hepsii aynı şeyi yapar sağlıklı diyorlar bi çümdük atıverdim 1 buçuk ltreye
buldum kızlar google dan :) hoşuma gitti bu detoks haftasonu denemeye çalışıcam :)
Melek menünm ii igidiyorda bu akaşam yazamadım yarın yazacam
İyi akşamlar çıtırlarr
Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 adet kaşarlı tost
4-5 sosis
Öğle
1 küçük haşhaşlı gözleme
1 kase salata
Akşam
1 kase müsli
Su: 1,5 lt o da zorlaya zorlaya..
Spor: yok
Dün banyo yaptıktan sonra saçlarım nemliyken dışarı çıkmak zorunda kaldım, (saçlarımı kurutmayı sevmiyorum) o yüzden gece migrenim tutmaya başladı, hemen uyudum ama sabaha geçmemişti, sol kulağımdan başıma vuruyordu, ağrı kesici aldım öğle yemeğinden sonra akşama kadar da yattım şimdi daha iyiyim çok şükür..
günayyyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn