Melegın dıyet seruvenı

canım iki gündür hastahanedeyim dün kızı götürdük çocuk doktoruna tahlilleri vardı onu almayada bugün gittim ama alerji tahlili önümüz hafta çıkacakmış bakalım hayırlısı..

acıkmıyor insan canım her iki saatte bir yaa bende yarın yapıcam olsun canım ben hep normal yağlı yoğurtla yaptım ama kilo verdim sende verirsin hemde kendini daha hafif hissedersin emin ol..

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım bebeğin Hayrılı Olsun

Menü güzel Canım

evet canım ole olucak emınım ben tertıdakı rakamı cokk merak edıyorummm :26::26::26:

Tşk ederim cnm Allah herkese anneliği nasip etsin İnşallah.. suyu akşama kadar 3 lt yaparım inşallah.. bakalım ne kadar zamanda gidecek kilolar.. :)

Hoşgeldin canım bebeğin Hayrılı Olsun

Menü güzel Canım

tşklerrr allah razı olsun cnm benimm

menü harika olmuş canım bu arada bende bulguru çok severim..
menü güzel canım ingiliz karbonatımı ne ndan ekliyorlar sanırım alkali olsun diye eczanelerde satılıyormuş..

hoşgeldin menün gayet iyi..

ılknurcum yaa ben tam tarıfın aynsını yaptım ama sanırım bu bıtmcek artıo sende de ole olmusmuydu :26::26::26: ıkı saatte bır 1 corba kasesı ıcıyorum

ayyyy kızlar sormayım ayran detoksunu bulayım diye uğraştım ama baya gittim bulamadım.. yazma imkanı kolaysa tarif edebilirmisiniz..?

tartıldın dimi bugün bakalım yarın sabah tartıda ne göreceksin..

ınan cok heycanlıyımmm :18::18::18:

biliorum canım haftaya belli olacak bakalım hayırlısı teşekkürler..

cok gecmıs olsun canım

Tşk ederim cnm Allah herkese anneliği nasip etsin İnşallah.. suyu akşama kadar 3 lt yaparım inşallah.. bakalım ne kadar zamanda gidecek kilolar.. :)

gıder canım merak etme

menü güzel canım ingiliz karbonatımı ne ndan ekliyorlar sanırım alkali olsun diye eczanelerde satılıyormuş..

walla ilknurcum gülcen ama ben normal karbonatı saldım gitti bence hepsii aynı şeyi yapar sağlıklı diyorlar bi çümdük atıverdim 1 buçuk ltreye

aman boşver karbonat karbonattır iç gitsin

İyi akşamlar çıtırlarr

Bugünkü menüm

Kahvaltı
1 adet kaşarlı tost
4-5 sosis

Öğle
1 küçük haşhaşlı gözleme
1 kase salata

Akşam
1 kase müsli

Su: 1,5 lt o da zorlaya zorlaya..
Spor: yok

Dün banyo yaptıktan sonra saçlarım nemliyken dışarı çıkmak zorunda kaldım, (saçlarımı kurutmayı sevmiyorum) o yüzden gece migrenim tutmaya başladı, hemen uyudum ama sabaha geçmemişti, sol kulağımdan başıma vuruyordu, ağrı kesici aldım öğle yemeğinden sonra akşama kadar da yattım şimdi daha iyiyim çok şükür..

Melek menünm ii igidiyorda bu akaşam yazamadım yarın yazacam

TMM canım

canım ıslak sacla sakınnn mıgren cok kotu bısı bılırım

günayyyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gunaydın recelcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…