- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
-
- Konu Sahibi melekuguzhan
- #1.261
Bugünkü Menüm
2 kaşık yulaf ezmesini 2 kaşık yoğurt 1 talı kaşığı çörek otu karıştırıp yedim
Ara
2 tane Fındık
Yarım Ceviz
Öğle
1 kepçe Tarhana Çorbası
Ton balıklı Salata
Ara
125 Gram Yoğurt
Akşam
Zeytniyağlı fasulye
Salata
Ara
Nescafe
3 Litre Su
3 kupa Yeşil Çay
Recellezi menü nerde bakıyorsun sadece
gözünden de bişi kaçmıyoo hatunun
ya tam yazıcam telefon çalıyor görevim değişti yeni yeni işlerim başıma bela oldu bir doğru düzgün yazamıyorum..
sabah
bir tost
2 salam
maydonoz
şekersiz çay
ara
2 ceviz
2 kayısı
öğle
bi tane lahmacun (biliyorum yememem lazım ama artık burda ne yiycem derdinden bıktım)
ara
ceviz, muz
akşam
allah kerim
şimdiye kadar bol bol şekersiz içecek
ve 3 su şişesi (0,5 lt) su ve soda
gözünden de bişi kaçmıyoo hatunun
ya tam yazıcam telefon çalıyor görevim değişti yeni yeni işlerim başıma bela oldu bir doğru düzgün yazamıyorum..
sabah
bir tost
2 salam
maydonoz
şekersiz çay
ara
2 ceviz
2 kayısı
öğle
bi tane lahmacun (biliyorum yememem lazım ama artık burda ne yiycem derdinden bıktım)
ara
ceviz, muz
akşam
allah kerim
şimdiye kadar bol bol şekersiz içecek
ve 3 su şişesi (0,5 lt) su ve soda
Arkadaşlar bu su icme konusunda birsuru rivayetler war.normalde kisin bile 3 litrere su icerim ama duydugums gore suyu belli aralıklarla icmek gerek diye duydum aksi takdirde cok afedersiniz tuvalete gidip gelirsiniz diye duymustum ve belli saatlerd e içmeye çalışınca 2,5 Litreden fazla icemiyorum bazende 2 litre iciyorum..siz nasil iciyorsunuz bilgilendirirseniz sevinirim.acaba ust uste uc litreyi içince zayıflama ya faydasi olu yu or mu olmuyor mu
canım suyu bır anda 3 lt cmenın faydası olmaz suyu tum gun aralıkla ıcerek 3 lt tamamlıcaksın
Canim biliyorum biranda uc litreye yuklenilnesi cok zor gun icinde tuketiyorum ama bn iki bardak ust uste icmekten birde yarım saat aralıklarla icmekten bahsediyorum. İşte boyle icilirse zayıflamaya faydasi olur mu
GUNAYDIN KIZCELERIMMMMMMMMMMMMMMMM
DUNKU menummmmmmmmmmmmm
sabah
1 dılım tam bugday
peynır
zaytın
yumurta
ara
yok
ogle
ızgara kofte
2 yemek kasıgı kadar salata
1 bardak ayran
ara
yarım portakal
1 lımon( bulantım ıcın)
aksam
nısanlım geldı dıSARDAYDIK pızza yemek ıstedı
bende cok ınce ve kucuk bır dılım yedım ınce hamurlu pızzadan( dılım cok kucuktu)
2 lt su
veeeeeeeeeee kızcelerım bugun nasıpse detoxun ılk gunune baslamıs bulunuyorummmmmmmm
ılk detoksumu ıcıyorum tadı guzellllll kesın yarında yapıcammmm
Tebrik ederim 1 küçük dilim yiyip durabilmiisin canım menün gayet güzel
canım evet ben oleyım kafada bıttımı tamamdır benım ıcın o kadar kucuk dılımdıkı ınan ıkı lokmalıktı ve o kadar cok yurudukkı erımıstır zaten kesın
Byrdayım melekkim bugün yoğunmum birde bilgisayarıma teknik servis uzka bağlantılka bağlandı bir ara onu de bekleidm ancak gelebildimDetok nasıl gidiyor tadını beğendmi
yanı tadı kotu deıl sımdılık ıyı gıdıor canım 12 de 2,kaseyıde ıctım yarınkı sonucu asırı merak edıyrorumm
Merhaba Herkese
Dün sporumu yapamdım kızlar üzerimde ağırlık vardı ya haft asonu da yapamdım başlamam lazım tekrardan
Bu arada
Öğle Yemeğim
4 Yemek kaşığı kadar türlü (patatesler yenilmedi)
2 Yemek kaşığı kadar bulgur pilavı
1 küçük kase Salata
Bulgur a bayılıyorum kızlar her türlü yemeğini olunca yemenden duramıyorum çiğ köfte bnm mesala vazgeçilmezim
bulgura bende bayılıyorum canım
ılk detoksumu ıcıyorum tadı guzellllll kesın yarında yapıcammmm
KIZLAR nerdesınız yaaaaaaaaaaa
ılknur cıgdem homuk recell ve dıgerlerııııııııııııııııııııııııııııııııııı
burdayımm tatlımmm..ayy yap yap da nasıl olucak bize hemen anlattt :)))
bir de nasıl yaptın o karışımı hepsini içine mi attın haşlayıp..bir de blender falan geçirecez mi??
bugünkü menüm
sabah
tost
zeytin
maydonoz
salam
ara
ceviz
kayısı
öğle
bişi yemedim henüz
ara
elma
ceviz
kayısım var birer tane
şuan 1 lt su içine sabah karbonat attım alkali değeri mi ne yükseliyomuşD
kızlarrrr bende aranıza katılmak istiyoruumm.. bi ara erginsenanın topiğinde diyet yapmıştım o zaman 2 kilo vermiştim ve sonrasında hamile kalıp doğum yaptım.. 10 aylık bi kızım var ve hamilelikten kalan 5 kilodan kurtulmam lazım.. bu arada bebeğim 8 aylıkken sütten kesildi o yüzden diyet yapabilirim.. dün başladım diyete.. başlangıç kilom 68.3.. hedeflediğim kiloda 63 tabii olursa :) sizlerinde desteğinizle başaracağıma inanıyorum.. bugün yediklerime bir göz atabilirseniz sevinirim yanlışım varsa uyarın lütfeeennn.. şimdiden tşk ederim
sabah
1 tane tüm haşlanmış yumurta+1 yumurta sarısı (iş yerinde arkadaşım sarısını yemediği için ben yedimmmm :)
kibrit kutusu kadar tulum peyniri
şekersiz çay
ara
5 fındık
5 leblebi
2 ceviz
öğle yemeği
kaşarlı domates çorbası
patlıcan musakka
1 yemek kaşığı kadar pirinç pilavı (sabah ekmek yemediğim için)
küçük bir kase yoğurt ve salata karışımı
ara
1 tüm portakal
1 tane fındık
akşam henüz belli değil ama en geç 6 buçukta yerim yemeğimi
içtiğim suda şuana kadar 1,5 litre oldu..
bu arada spor yapma imkanım baya bi kısıtlı.. işten eve gidiyorum yemek kızım ve ev işi derken zaten bir sürü spor yapmış gibi oluyorum :)
melek naber nasılsınız detoks nasıl gidiyor tadı hoşuna gittimi..