-
- Konu Sahibi melekuguzhan
- #1.201
500 gr 500 gr'dır canım, almaktan iyidir
Seni böyle görmek çok güzel ablaaam
Çok güzeel her zamanki gibiii
Ne güzell görümcenle aranız çok iyi demek ablacım, eşinin de sana yardım etmesi süper, inşallah benim de öyle olur evlenirsem
İyi ki doğmuşş ablacımm, benim yerime öp oğluşunuu
Aaay çok tatlı bir heyecann ablacımm bol şanslarr
Böyle hedef koymak en iyisi abla haftaya en az 1 kg verelim
Merhaba çıtırlarıma bol neşeli, sıfır kaçamaklı hafta sonları diliyorum (biraz geç oldu ama)
Dün akşamki menüm
1 kase çorba
2 küçük parça tavuk
3-4 adet patates kızartması, tadımlık
Biraz yoğurt
Şu ana kadarki menüm
Bugün geç kalktım, hafta sonu olunca ailecek kahvaltı yaptık, geç oldu biraz o yüzden kahvaltı + öğle yemeği
1 dilim kızarmış ekmek (benim ekmeğim bitmiş beyaz ekmek olunca 1 dilim yedim)
biraz tereyağı sürdüm
1 kk peynir
3-4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Bugünkü Menüm
Kaşar peynirli Çok Tahıllı Ekmekten tost
3 adet Zeytini,azçecil Peyniri
Ara
1adet Ceviz,2 adet Fındık
Öğle
3 kaşık kadar Nohut
Bulgur Pilavı
Bulgur Pilavı olunca dayanmıyorum kızlar Çok yemek istiyorumm)
1 Küçük kase Salata
Ara
125 Gram Yoğurt
Akşam
Tavuk Haşlama
Salata
Ara
Nescafe
amcamlar Gelcek bir eşyleryapmam lazım çayın yanına
3 Litre Su
3 kupa Yeşil Çay
Ekmek yerine demek istedim:)Menun super canim ek yerine bulgur yemissin olabilir
KIZCelerım yarın balıkersıre gıdıoruz kayınvalıdemler davet ettı
ne gıycem sacımı nasıl yapıcam hıc bılmıyorum ama cokk heycanlıyırmmm
500 gr 500 gr'dır canım, almaktan iyidir
Seni böyle görmek çok güzel ablaaam
cok saol cabımcımmm
İyi ki doğmuşş ablacımm, benim yerime öp oğluşunuu
cok tesekkur ederız ablasıııı
Aaay çok tatlı bir heyecann ablacımm bol şanslarr
evet canım öyle yapcaksın ne zaman yapıcaksın..
salı yada carsamba yapıcam ılknurcum da yagız ayran yada yogurt markası onereblırmısın bana nerden bulucam :26::26:
Bugünkü Menüm
Kaşar peynirli Çok Tahıllı Ekmekten tost
3 adet Zeytini,azçecil Peyniri
Ara
1adet Ceviz,2 adet Fındık
Öğle
3 kaşık kadar Nohut
Bulgur Pilavı
Bulgur Pilavı olunca dayanmıyorum kızlar Çok yemek istiyorumm)
1 Küçük kase Salata
Ara
125 Gram Yoğurt
Akşam
Tavuk Haşlama
Salata
Ara
Nescafe
amcamlar Gelcek bir eşyleryapmam lazım çayın yanına
3 Litre Su
3 kupa Yeşil Çay
Senin heyecanin bana gecti melekcm ayrintilar bekleniyor yarin
ayrıntılar az sonraaaaaaaaaaaa
gunaydınnnnnnnnnnnnn kızcelerımmmmmmmmmm
harıka bır pazarın ardından herkeze selam ve sevgılerımleeeeeeeeee
dun saat 08,20 de cıktık garaja gıttık ve 9 otobusube bındık tabı bende heyecan tavansaat 12,15 te akcaydaydık garajda nısanlım karsıladı bızı sonra evlerıne gıttık kayınvalıdem harıka agırladı bızı bı suru yemek yapms yesen bı dert yemesen bende ayıp olmasın dıye ( ılk kez aılecek yemege aldı cunku bızı) hepsınden azar azar yedım enıstem ablam ben ve nısanlım akcayın carsı ve sahılınde gezdık bol bol resımller cekıldık saat 17,35 gıbı kalkalım dedık ama nısanlım otobusle yollamadı bızı kendı aracıyla ızmıre evımıze kadar bırakıp gerı dondu sevdıcegım
eve geldıgımızde saat 20,30 du yorgunluktan ölmus vazıyette yuzumu yıkadım ve yatttım
bugunse daha sıkı tam hızla dıyetıme dondumm
sızden haberler nedır kızceler
[ı]
günaydın canım günün güzel geçmesine sevindim inşallah btütün her şeyin böle yolunda geçeer
[/ı]
Cuma günü bildirimim 60,5 tu. Ertesi gün uyandım tartı beni sevindirdi 60 kg geldim cnkü acık büfe kahvaltıya gittik ve ben o gün diyeti bozdum. Hazır bozdum nasılsa diye düşenerek üzerine tatlılar falan yediklerimi saymayım hiç ama bütün günüm kaçamak içinde gecti. Ertesi gün korkarak şişkinlikle ve hazımsızlıkla beraber tartıya cıktım ve 62 kilo cıktım!! O kadar moralim bozuldu kiyani ben yesem hemen 2 kilo mu alıcam ? Bu kilolar hemen geri mi gelicek böyle ? Benim napmam lazım şimdii diyetten soğudum boyle olunca bi bana el atın
Öğle Yemeğim
iki adet köfte (ne köfte nr olduğunu anlamadım ama tavuk mu sucuk mu bilemedim
İki yemek kaşığı Zeytin yağlı bamya
1 küçük Kase Salata
gunaydınnnnnnnnnnnnn kızcelerımmmmmmmmmm
harıka bır pazarın ardından herkeze selam ve sevgılerımleeeeeeeeee
dun saat 08,20 de cıktık garaja gıttık ve 9 otobusube bındık tabı bende heyecan tavansaat 12,15 te akcaydaydık garajda nısanlım karsıladı bızı sonra evlerıne gıttık kayınvalıdem harıka agırladı bızı bı suru yemek yapms yesen bı dert yemesen bende ayıp olmasın dıye ( ılk kez aılecek yemege aldı cunku bızı) hepsınden azar azar yedım enıstem ablam ben ve nısanlım akcayın carsı ve sahılınde gezdık bol bol resımller cekıldık saat 17,35 gıbı kalkalım dedık ama nısanlım otobusle yollamadı bızı kendı aracıyla ızmıre evımıze kadar bırakıp gerı dondu sevdıcegım
eve geldıgımızde saat 20,30 du yorgunluktan ölmus vazıyette yuzumu yıkadım ve yatttım
bugunse daha sıkı tam hızla dıyetıme dondumm
sızden haberler nedır kızceler
merhaba canım
tabıkı kımse nekadar yerse yersın bır gunde 2 kılo almaz o odem vucudun odem tutmus bugun dıkkat eder 3 lt su ıcersen yarına bısı kalmaz
melekkk senin adına çok sevindimm umarım bir ömür böyle heyecanlı sürer
bugünkü menüm
sabah
tost
şekersiz çay
ara
1 ceviz
2 kayısı
öğle
et kavurma
azıcık salata
ayran
ara için
ceviz kayısı veya eriğim var
şimdiye kadar 1 buçuk lt su
İnsallah melek ablacım ya iki gündür dikkatliyim 60,5 a düşsem yeter tekrar ,su ayran detoksunu bende mi yapsam acaba... 1günde olsa işe yararmı acaba?
Bu arada Allah mutlulugunuzu daim etsin smdi okudum cok sevindim senin adına