- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
-
- Konu Sahibi melekuguzhan
- #1.161
Çok güzel ablacıım tebrik ederim
700 gr harıka canım
kızlar elektrıkler yoktu sımdı geldı anca gırebıldım
Canım Harika 700 Gram harikaa
Akşam kaçırmazsan menün harika canım
Kızlarr merhabalar ben geldim burayı cok ihmal ediyorum ama bu hafta vizelerim bitiyor sonra menü paylaşımına devam edicem cnkü menü paylastıgımda sanki daha dikkatli oluyodum
Gecen hafta bildirimden sonra cumartesi günü tam bi kaçamak yaptım hafta içi tartıldığım da 61,5 olmustum düşünün yarım kilo aldım hemen...
Bu haftaki bildirimim şöyle ;
Baslangıc 66
Gecen hafta 61
Bu hafta 60,5
Giden 500 gr
Gecen haftaya gore 500 gr ama hafta içinden beri aslında 1 kg gitti. Ve bu hafta küçük kacamaklarım oldu ve suyu cok içemediğim halde. Su sınav donemi dengem bozuluyor..
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
Aynı kalanlarda bu hafta dahada güzel bi motivasyonla devamm kızlar
Canım Harika 700 Gram harikaabnde evet bir türlü isteidğim kiloy aüdşemedim ama motivasyonum düşmedi idare ediyoruz bir şeklde canım
teşekkrler fıstıklar smile canım suyu sakın bırakma sen ağrılığı spora ver sıkılaşmaya bak..
çiğdem senin sporda iyi gidiyor canım devam sıkılaşınca daha iyi olacak senin için..
melek sende bu haftayı unut ve bugün den tezi yok kaçamaksız devam et oldumu..
Kızlarr merhabalar ben geldim burayı cok ihmal ediyorum ama bu hafta vizelerim bitiyor sonra menü paylaşımına devam edicem cnkü menü paylastıgımda sanki daha dikkatli oluyodum
Gecen hafta bildirimden sonra cumartesi günü tam bi kaçamak yaptım hafta içi tartıldığım da 61,5 olmustum düşünün yarım kilo aldım hemen...
Bu haftaki bildirimim şöyle ;
Baslangıc 66
Gecen hafta 61
Bu hafta 60,5
Giden 500 gr
Gecen haftaya gore 500 gr ama hafta içinden beri aslında 1 kg gitti. Ve bu hafta küçük kacamaklarım oldu ve suyu cok içemediğim halde. Su sınav donemi dengem bozuluyor..
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
Aynı kalanlarda bu hafta dahada güzel bi motivasyonla devamm kızlar
Kızlar gunaydın bu hafta ben de ıhmal ettim burayı ama dunkü kilo bildirimimi yapayım dün giremedim çünkü geçen haftaki gibi 56.4 1 gr bile verememişim...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gunaydın kızcelerımmmm
sorunumu cozdumm moralım son derece guzelvveeeee dıyetıme son derece dısıplınle ve kararlılıkla dondum . bundan sonra kacamak pek yapıcagımı sanmıyorum cunku zamanım azallıyor kararlılıkla yola devammmm
bu sabahkı menum
1 dılım tam bugday
peynur
zeytın
yumurta
Günaydın canımsorunun çözmene sevndim Dün kaçamak mı tyaptın yoksa dünkü menünü yazmamaısın
Dünkü Menüm
Haşlanmış yumurta
1 Dilim Ekmek Az Dere otu,ÇEyrek Domates
Az Beyaz PEynir,Çecil Peyniri
3 adet Zeytin
Ara
1 adet ceviz 1 adet Fınıdk
Öğle
Ton balıklı Salata
Ara
125 Gram Yoğurt
Akşam
Tavuk Haşlama
Kabaklı Havuçlu Tarator
Ara
Nescafe
2 Kupa Yeşil Çay
3 Litre Su
Spor yapmadım çünkü dün görmcem ben ve eşim evi temziledik.
Tamam Canım doğum günü hemd eoğlunun doğumgünü normal ...Bu arada oğlunun doğum günü kutlu olsun..CANIM oglusumun dogumgunu vardı braz pasta yedım ve suyumu tam 3 lt ıcemedım onun dısında pek bısı yoktu
Kızlar bu ayran detoksu baya işe yaramış görünüyo. Ama ben kendıme güvenenıyorum illa bişiler ikram ediliyo gün içinde
... 3 kilocuk sadece gitmiyo işte yapıştı
...
Dünkü Menüm
Haşlanmış yumurta
1 Dilim Ekmek Az Dere otu,ÇEyrek Domates
Az Beyaz PEynir,Çecil Peyniri
3 adet Zeytin
Ara
1 adet ceviz 1 adet Fınıdk
Öğle
Ton balıklı Salata
Ara
125 Gram Yoğurt
Akşam
Tavuk Haşlama
Kabaklı Havuçlu Tarator
Ara
Nescafe
2 Kupa Yeşil Çay
3 Litre Su
Spor yapmadım çünkü dün görmcem ben ve eşim evi temziledik.
Melekcim nice yaşlar olsun oğluşunun
...
canım yagmurum cok tesekkur ederım
Tamam Canım doğum günü hemd eoğlunun doğumgünü normal ...Bu arada oğlunun doğum günü kutlu olsun..
cok tesekkur ederız cıgdem ablası
kızceler nasıpse su ayran detoksunu ptesı yapıcam netıcelerını bıldırırım . once sunun tam ayrıntısını ılknurdan ogreneyımde
Aaa ben de duramam bunu bilmiyodum cnm
Tamam Canım doğum günü hemd eoğlunun doğumgünü normal ...Bu arada oğlunun doğum günü kutlu olsun..
Canım gider gider sen dikatetmeen devam et ayran detoksu yapacksna canım ikramlara hayır diyebilimen lazım Birde kahve falan içememn lazım bn mesala kahve içmeden duramam
Bugünkü menüm sabah 1 yumurta 1 aktıva ve ıcine 1 tatlı kaşıgı öğütülmüş keten tohumu...arada da sade kahve
... Ve 1 ceviz 3 kuru üzüm
... Öğlen akşam kararsızım belki iki öğünü birleştirebilirim
...