Melegın dıyet seruvenı

Kızlar bu arada sabahları 400 ml suyun içine minik bir çimdik karbonat(ingiliz karbonatı) atıyorum suyun ph sını artırıp vucuduma alkali su veriyorum metobolizmam çalışsın diye.bir ara gene yapıyodum ama epey ara vermiştim bugun sabah tekrar başladım özellikle aç karnına öğünlerden önce öneririm....

bıde eger o detoks karısımın tadı kotu deılse ve zorlanmazssam 2 gun yapıcam ben bakalım kac kılo gıdıcek kızcelerım :KK76::KK76::KK76::KK76:

Kızlar bu arada sabahları 400 ml suyun içine minik bir çimdik karbonat(ingiliz karbonatı) atıyorum suyun ph sını artırıp vucuduma alkali su veriyorum metobolizmam çalışsın diye.bir ara gene yapıyodum ama epey ara vermiştim bugun sabah tekrar başladım özellikle aç karnına öğünlerden önce öneririm....

Canım bn karbonat denedim ama ingil iz akrbonatı değildi bana çok şiskinlik yaptı ..Bir daha denemedim

KIZCelerım yarın balıkersıre gıdıoruz kayınvalıdemler davet ettı :KK17::KK17::KK17:

ne gıycem sacımı nasıl yapıcam hıc bılmıyorum ama cokk heycanlıyırmmm :KK31::KK31::KK31:

Aşka bak ya bugün o zman hemen geçer inşşşşşi :KK16::KK16:

ayy demı bugun saat 4 olmaz artık cıgdemcım yaa :KK5::KK5::KK5: bohca goturcez onlar getırmıstı bana. bohcada eksıklık var onu tamamlıcaz ablamla cıkısta carsıya gıdıcez kendıme kıyafette almam lazım boya alıcam eve gelıp sacımı boyucam ojelerımı yenılıcem cılt bakımımı yapıcam ısım cok yanıı sorma :KK36::KK36::KK36::KK36: sadece kuafore gıdemıcem kendım duzlestırcem artık napalım :KK23::KK23::KK23::KK23:

ayy demı bugun saat 4 olmaz artık cıgdemcım yaa :KK5::KK5::KK5: bohca goturcez onlar getırmıstı bana. bohcada eksıklık var onu tamamlıcaz ablamla cıkısta carsıya gıdıcez kendıme kıyafette almam lazım boya alıcam eve gelıp sacımı boyucam ojelerımı yenılıcem cılt bakımımı yapıcam ısım cok yanıı sorma :KK36::KK36::KK36::KK36: sadece kuafore gıdemıcem kendım duzlestırcem artık napalım :KK23::KK23::KK23::KK23:

Erken çıkmak için izin istesem bnaya işin varmış canım yaaa

Resmen çok heyecanlı 😁😬😬👸

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

KIZCelerım yarın balıkersıre gıdıoruz kayınvalıdemler davet ettı :KK17::KK17::KK17:

ne gıycem sacımı nasıl yapıcam hıc bılmıyorum ama cokk heycanlıyırmmm :KK31::KK31::KK31:

ooo hadi bakalım hayırlısı olsun bakalım çarşi kıyafet saç baş inşallah yetişirsin canım kolay gelsin sana..

fıstklar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor diet işleri hafta sonu dahada dikat edin sakın kilo almayın haftaya cuma herkes ene az 1 kilo versin kaçamak felanda olmasın şimdiden söyleyim kaçamak yapanlar akşam yemek yemesin salata yesin..

ooo hadi bakalım hayırlısı olsun bakalım çarşi kıyafet saç baş inşallah yetişirsin canım kolay gelsin sana..

2 DE CIKıcam smdı ızın aldım canım yetıscem ınsallah

fıstklar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor diet işleri hafta sonu dahada dikat edin sakın kilo almayın haftaya cuma herkes ene az 1 kilo versin kaçamak felanda olmasın şimdiden söyleyim kaçamak yapanlar akşam yemek yemesin salata yesin..

evet bu hafta detoksuda yapcam ya benden garantı kesın 1 kılo :KK16::KK16:

iyi yapmışsın canım böyle daha iyi oldu sana rahat rahat işlerini halledersin..

hadi bakalım görcez haftaya kim birinici olcak gevşek bırakan sondan 1. olur ONA GÖRE FISTIKLAR..

:KK9::KK9::KK9::KK9: sondan deıl bastan bırıncı olcam ınsallahhhh

ılknurcum ya su ayran detoksunda sabah sımdı ben 1 dılım tam bugday peynır zeytın yumurta domates yıcem mesela saat 07,40 ta sonra 09,40 tan ıtıbaren o kasısımı yıcem demı gece saat 21 e kadar dogru anlamısım demı

Kızlarr merhabalar ben geldim burayı cok ihmal ediyorum ama bu hafta vizelerim bitiyor sonra menü paylaşımına devam edicem cnkü menü paylastıgımda sanki daha dikkatli oluyodum :KK43:
Gecen hafta bildirimden sonra cumartesi günü tam bi kaçamak yaptım hafta içi tartıldığım da 61,5 olmustum düşünün yarım kilo aldım hemen...
Bu haftaki bildirimim şöyle ;
Baslangıc 66
Gecen hafta 61
Bu hafta 60,5
Giden 500 gr

Gecen haftaya gore 500 gr ama hafta içinden beri aslında 1 kg gitti. Ve bu hafta küçük kacamaklarım oldu ve suyu cok içemediğim halde. Su sınav donemi dengem bozuluyor..

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
Aynı kalanlarda bu hafta dahada güzel bi motivasyonla devamm kızlar :KK9:

500 gr 500 gr'dır canım, almaktan iyidir :KK34: :KK9:

gunaydın kızcelerımmmm :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

sorunumu cozdumm moralım son derece guzel :nazar::nazar::nazar::nazar: vveeeee dıyetıme son derece dısıplınle ve kararlılıkla dondum .:KK76::KK76::KK76::KK76: bundan sonra kacamak pek yapıcagımı sanmıyorum cunku zamanım azallıyor kararlılıkla yola devammmm :KK24::KK24::KK24::KK24:

bu sabahkı menum
1 dılım tam bugday
peynur
zeytın
yumurta :KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

Seni böyle görmek çok güzel ablaaam :KK16:

Dünkü Menüm
Haşlanmış yumurta
1 Dilim Ekmek Az Dere otu,ÇEyrek Domates
Az Beyaz PEynir,Çecil Peyniri
3 adet Zeytin

Ara
1 adet ceviz 1 adet Fınıdk

Öğle
Ton balıklı Salata

Ara
125 Gram Yoğurt

Akşam
Tavuk Haşlama
Kabaklı Havuçlu Tarator

Ara
Nescafe

2 Kupa Yeşil Çay
3 Litre Su

Spor yapmadım çünkü dün görmcem ben ve eşim evi temziledik.

Çok güzeel her zamanki gibiii :KK9::nazar:
Ne güzell görümcenle aranız çok iyi demek ablacım, eşinin de sana yardım etmesi süper, inşallah benim de öyle olur evlenirsem :KK31:

:KK17::KK17::KK17: CANIM oglusumun dogumgunu vardı braz pasta yedım ve suyumu tam 3 lt ıcemedım onun dısında pek bısı yoktu :KK36::KK36::KK36:

İyi ki doğmuşş ablacımm, benim yerime öp oğluşunuu :KK19:

Aaay çok tatlı bir heyecann ablacımm bol şanslarr :KK16:

Böyle hedef koymak en iyisi abla haftaya en az 1 kg verelim :KK15:

Merhaba çıtırlarıma bol neşeli, sıfır kaçamaklı hafta sonları diliyorum (biraz geç oldu ama :KK53:)
Dün akşamki menüm :KK56:
1 kase çorba
2 küçük parça tavuk
3-4 adet patates kızartması, tadımlık :KK17:
Biraz yoğurt

Şu ana kadarki menüm :KK56:

Bugün geç kalktım, hafta sonu olunca ailecek kahvaltı yaptık, geç oldu biraz o yüzden kahvaltı + öğle yemeği
1 dilim kızarmış ekmek (benim ekmeğim bitmiş beyaz ekmek olunca 1 dilim yedim)
biraz tereyağı sürdüm
1 kk peynir
3-4 zeytin
1 haşlanmış yumurta

:KK9::KK9::KK9::KK9: sondan deıl bastan bırıncı olcam ınsallahhhh

ılknurcum ya su ayran detoksunda sabah sımdı ben 1 dılım tam bugday peynır zeytın yumurta domates yıcem mesela saat 07,40 ta sonra 09,40 tan ıtıbaren o kasısımı yıcem demı gece saat 21 e kadar dogru anlamısım demı

evet canım öyle yapcaksın ne zaman yapıcaksın..

500 gr 500 gr'dır canım, almaktan iyidir :KK34: :KK9:

Seni böyle görmek çok güzel ablaaam :KK16:

Çok güzeel her zamanki gibiii :KK9::nazar:
Ne güzell görümcenle aranız çok iyi demek ablacım, eşinin de sana yardım etmesi süper, inşallah benim de öyle olur evlenirsem :KK31:

İyi ki doğmuşş ablacımm, benim yerime öp oğluşunuu :KK19:

Aaay çok tatlı bir heyecann ablacımm bol şanslarr :KK16:

Böyle hedef koymak en iyisi abla haftaya en az 1 kg verelim :KK15:

Merhaba çıtırlarıma bol neşeli, sıfır kaçamaklı hafta sonları diliyorum (biraz geç oldu ama :KK53:)
Dün akşamki menüm :KK56:
1 kase çorba
2 küçük parça tavuk
3-4 adet patates kızartması, tadımlık :KK17:
Biraz yoğurt

Şu ana kadarki menüm :KK56:

Bugün geç kalktım, hafta sonu olunca ailecek kahvaltı yaptık, geç oldu biraz o yüzden kahvaltı + öğle yemeği
1 dilim kızarmış ekmek (benim ekmeğim bitmiş beyaz ekmek olunca 1 dilim yedim)
biraz tereyağı sürdüm
1 kk peynir
3-4 zeytin
1 haşlanmış yumurta

aynen öyle ne bu öyle motivasyon düşüklüğü böyle olmaz tam gaz devam yaza az kaldı bu arada menü güzel canım..

X