Melegın dıyet seruvenı

Melekcimmmm Öğlen Menüm
Tutmaç Çorbası
Salata (Salata porsiyonlarını küçültüler bu sıralar ya )
1 yemek kaşğıda yoğurtlu kereviz Salatası

Musakka Çok yağlıdı içinde patates kabak patlican hepsini kızartıp yapıp üzerine kıymalı sos kaşar koymuşla
Çok ağır yav Tam benim eşimegöre o olsaydı ekmeği bandıra bandıra yerdi

O zaman corba ıclerınde en masumu desene cıgdemcım

afıyet olsun bende bırazdan cıkıp yıcem

hosgeldın tatlım

menun guzel ama ekmegı tamamen kesme tatlım canın ıstemıorda olsa 1 dılım yemelısın vucudumuuzn her besıne ıhtıyacı var yararlı olan

Tamam kızlarr dediklrrinizi uygulucam

Bayanlarrrrr ya yan simitler erimesi için önerisi olan var mı diyetle birlikte erirmi ekstra bişey lazımmı ki cok itici duruo :120::120:

bu saate kadar olan menum

sabah
1 dılım tam bugday ( normalde 2 dılım yıyorum ama pazar gunu abarttıgım ıcın toparlamak ıcın 1 dılım yedım) 7 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara
yok

ogle
1 tavuk but haslama 0 p
salatalık ve cerı domates 5 p

su ana kadar 1 kupa yesılcay 1 lt su

kızlar tatlı krızıne bır ıkı onerım olucak ben 20 kılo verırken uygulamıstım kılo vermemı durdurmadı. ben sutten malesef nefret ettıgım ıcın ıcıne cubuk tarcın koyup ıcememıstım onun yerıne cart dorun lıght dondyrması var sıfır seker kesınlıkle tarafımdan bzzat denenmıstır ondan haftada 50 gr kadar yemıstım tadı hem harıka hemde sekersız daha ne olsun bıde kuru kayısı olabır arasına cevz koyarak oda harıka bır alternetıf bunlar tatlı ıstegını anında yok edıyor kızcelerım bılgınıze

canım sımıt ve gobek ıcın bence en kolay spor yuruyus ve omzuna bır sopa alıp saga sola donme hareketı cok etkılı kesınlıkle

Ablacım yürüyüş olarak dısarda okula gidip gelirken yürüyorume ve haftanın 5günü leslie yapıorumm bacak kol kısmım inceldi simit duruo :) sopalı hareketi denemem lazım o zaman
bu arada ben diyete ara vermiştim ama o kadar inceldim ki pantolonlarımı daralttırdım daha sıkı duruyorum tabi leslie sayesinde oldu

Canım sıcak süte 1 küçük küp bitter çikolata da koyuncada şeker krizin gidiyor.

leslı ve jıllanda sıkılasmada mukemmel ama onlar kas yaptıgı ıcın ıdeal kıloya yakınlasınca yapılması daha mantıklı bence canım

Menü güzel canım

Canım sıcak süte 1 küçük küp bitter çikolata da koyuncada şeker krizin gidiyor.

cıgdemcım sutu sevmedıgım ıcın malesef ben onu ıcemem

leslı ve jıllanda sıkılasmada mukemmel ama onlar kas yaptıgı ıcın ıdeal kıloya yakınlasınca yapılması daha mantıklı bence canım

leslie normal yürüyüş bana hiç kas yapmadı melek ablaa ama jillian asla kg cokken yapılmamalı bence resmen yagı kasa ceviriyo kg vermek cok zorlasıyor bir dönem yaptım yararlı bulmadım yürüyüş en makbulu bence :)

Melek abla bende sütü sıcak sevmiorumm kokusunu itici geliyor karnımıda cok agrıtıyor süt ama soguk içince seviorumm tadı degiişik oluyo

kesınlıkle katılıyorum ezgıcı

Melek abla bende sütü sıcak sevmiorumm kokusunu itici geliyor karnımıda cok agrıtıyor süt ama soguk içince seviorumm tadı degiişik oluyo

canım ben malesef ne sıcak ne soguk asla ıcemıyorum mıdem bulanıor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…