Melegın dıyet seruvenı

günaydın canım aman beş dakika fazla uyudun boşverrr kahvaltı güzel benimde canım istiyor alcam ama ben sabah yemem sanırım akşam yerim yada öğlen..
Evet Canım yoğurtla çok lezzetli oluyor
BEN cagrı yapmıstım ama gormedılermıkı :26::26::26:

sımdı baktım benım cagrı mesajımdan sonra kımse gırmemıs sanırımkı gormemısler henuz :26:
Canım mesaj atarız yada gelmezlerse ama gelirler

Evet Canım yoğurtla çok lezzetli oluyor

Canım mesaj atarız yada gelmezlerse ama gelirler

kesın gelırler cunku burası artık aktıf olucak ne kadar cok katlılım o kadar guzel olur. ılerkı haftalarda zayıflama yarsması bıle yapabılırız arkadaslar guzel motıve edıcı seyler bulabılırız hepımızın ortak amacı ıncecık olmak o zaman kadar durmak yokkkk

Evet Yarışna ii olur güzel motive olur insanlar bu arada sen bu motivele devam edersen canım herkes senden güç alır canım

Evet Yarışna ii olur güzel motive olur insanlar bu arada sen bu motivele devam edersen canım herkes senden güç alır canım

walla cıgdemcım gozumde hıc bısı yok aynada olabılcek en guzel en ıyı en ınce goruntuyu gorene kadar durmak yok ozellıkle denız mevsımıne kadar alabıldıgımce cok yol almak ıstıorum denız kenarında bır yerde yasıyacagım ıcın evlenınce ıncelebıldıgım kadar ıncelıcem allahın ıznı ıle

bu yolda benımle olmak ısteyen zayıflamayı kafasına koymus herkezıde beklıyorum canım

Melek MEnüm güzel de biizm bugün yemekler baya kalorili ya
Tutmaç Çorbası
Kaşarlı Musakka
Pilav KEşkül Var

Tutma Çorbayı mı içsem
Musakkayamı yesem
salata her herikarda oluyor zaten

Kız sırf sana sölemek için yukarı kta mytfağa çıktım

Melekkk ablacımm günlüğün cok iyi olmuss inşallah zayıflayacagızz Pes etmek Yok

canımmmmmmmmmm ezgıcımmm hosgeldın canımm artık burdayız beklıorum senıdeeee

Melek ablacım hayırlı olsun bende burdayım tabiki sizinle beraber herkesee günaydınnnn
Tabi sizin öğle yemeğiniz geldi günün yarısına geldiniz ben daha yeni kahvaltı yaptımm :))

Menüm şöyle:
Sosisli omlet
Peynir
Yeşil çay

Artık ekmeği tamamen kestim canım istemiyor da

hosgeldın tatlım

menun guzel ama ekmegı tamamen kesme tatlım canın ıstemıorda olsa 1 dılım yemelısın vucudumuuzn her besıne ıhtıyacı var yararlı olan

canım bir dilimde olsa ekmek ye sabhaları tamamen kesme sonra kilo veremediğinde ne yapacaksın hem onada ihtiyaç var sonra dietin bitince ekmek yersin yavaş yavaş kilolar geri gelir yapma öyle atıyorum birgün yemiyorsun iki üç gün eye ekmeği öyle olmaz

yazcam balacım bugün kesin kararımı verip basladımmm artık kısın kalın kazak kabanala gezdik fazla önemsemedim amaa simdi atacagız onlarıı tutuştum vala billa

evet ezgıcım 2 ay kaldı yaza ve ne verırsek kardır

ıncecık kıyafetlerde kılolu durmakmı yoksa bır kac saglıkız kılo aldırıcı sey yemekmı

evet ezgıcım 2 ay kaldı yaza ve ne verırsek kardır

ıncecık kıyafetlerde kılolu durmakmı yoksa bır kac saglıkız kılo aldırıcı sey yemekmı

2 ayda istedigimiz kg ya gelebiliriz ablacımm bunun için azimmm kararlılık gerekiyor
tabiki incecik olup güzel rahat kıyafetler giymek 2 dk lık damak zevki için fizigimizi düzeltemioz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…