Melegın dıyet seruvenı

leslı ve jıllanda sıkılasmada mukemmel ama onlar kas yaptıgı ıcın ıdeal kıloya yakınlasınca yapılması daha mantıklı bence canım :KK34::KK34:

cıgdemcım sutu sevmedıgım ıcın malesef ben onu ıcemem :KK50::KK50::KK50::KK50:

Canım valla her şeyi seviyorum süt yoğurt peynir birde çikolata :KK53: Ne olursa olsun her şey yeter ki yemek olsun ..
Melek sende oluyor mu ben bulgur pilavı yeidğim zaman bütün tencreye yeme hissi doğdumu hissetmiyorum

Canım valla her şeyi seviyorum süt yoğurt peynir birde çikolata :KK53: Ne olursa olsun her şey yeter ki yemek olsun ..
Melek sende oluyor mu ben bulgur pilavı yeidğim zaman bütün tencreye yeme hissi doğdumu hissetmiyorum

yarama parmak bastın cıgdemcım en sevdıgım yıyeceklerden bırıde bulgurla yapılan seylerdır ( kısır,pılavı,cıgkoftesı) ama yıyemem canım puanı cok yuksek cunku 70 e ındıgım an ama kısır yapıp yıcem :KK51::KK51::KK51:

İlknur menüler nasıl gidiyor

canım iyi gidiyorda bugün bıraz bişeyler yaptım ben cısslar yedimmm ama yarın bomba gibi devam durmak yok..:KK76:

ben bir başka topiktede yazıyorum sizer gelmeden önce ben oradaydım onun için onlara göre tartılıyorum bugün tartılma günümüzdü ben hem oraya hem buraya yazıyorum.. oradi arkadaşlarda çok iyiler neredeyse iki aydır birlikteyiz onlarla..

bende geçen bulgur pilavı yapmıştım akşam 3 kaşık yedim birde haşlama tavuk ama kilo yapmadı abartmadıkca bişet olmaz ama çiğdem senin dediğine aynen katılıyorum bulgur yedikce insanın yiyesi geliyor :KK56:

canım iyi gidiyorda bugün bıraz bişeyler yaptım ben cısslar yedimmm ama yarın bomba gibi devam durmak yok..:KK76:

ben bir başka topiktede yazıyorum sizer gelmeden önce ben oradaydım onun için onlara göre tartılıyorum bugün tartılma günümüzdü ben hem oraya hem buraya yazıyorum.. oradi arkadaşlarda çok iyiler neredeyse iki aydır birlikteyiz onlarla..

ordakı bıldırımın nasıldı mınık kus dokullllll :KK53::KK53::KK53::KK53:

bende geçen bulgur pilavı yapmıştım akşam 3 kaşık yedim birde haşlama tavuk ama kilo yapmadı abartmadıkca bişet olmaz ama çiğdem senin dediğine aynen katılıyorum bulgur yedikce insanın yiyesi geliyor :KK56:

bulgur candır yaaaaaaaaaaaa :KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

Çok iiyi canım iki aydır orda olaman yazdın ya varmı eksilme hem neden yedin sen cısları:KK47::KK47: Yarın dengelersin İlknur spor yapmak lazım sipeee

İşte sorun olan 3 kaşıkda durmak canım:KK51:Ben tencere dipi gelene kadar yiyiorum

ordakı bıldırımın nasıldı mınık kus dokullllll :KK53::KK53::KK53::KK53:

bulgur candır yaaaaaaaaaaaa :KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:
çok iyiydi yazimmi kilomu..:KK53::KK53:

Çok iiyi canım iki aydır orda olaman yazdın ya varmı eksilme hem neden yedin sen cısları:KK47::KK47: Yarın dengelersin İlknur spor yapmak lazım sipeee

İşte sorun olan 3 kaşıkda durmak canım:KK51:Ben tencere dipi gelene kadar yiyiorum

yarın aynen devam canım benim evet var tabikide yaazimmi :KK53::KK53::KK53:
evet yaa spora başlıcam jillianmı yapsam 15 dakikada leslie yaparım iyi olurmu

Kızlar buldur hakkında konuşurken iş yerindekiler dürüm çiğ köfte sipairşinde bulunuyor ama ben istemedimEn Büyük KKEn Büyük KK

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: ılknurrrrr cıldırmıs olmalısınnnn cumadan bu gune 1200 mu gıttı super otesısın kusummmmmm senın menu paylasmanı zorunlu hale getırıorum mınık sercemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK24::KK24::KK24::KK24:

tamam canım paylaşırım hayır cumadan bugüne 1 kilo gitti 200 gramınıda perşembede cumaya vermiştim de salıgünkü bildirimimi yazmıştım topikte

hmm en çok sevdiğim çiğ köfte nasıl yemezsin istemezsin sen o dürümü :KK47: şaka şaka :KK53::KK53: yeseydin bile akşamı salta yiyerek dengelerdin canım..
Akşama öyle tek başıma ben salata yiyim kalkayim olayına eşim veto kouyyor:KK50::KK50: Casnım yemekten yiyeccekmişim illa pilav da koymaya klakıyor ama ben o zamn çirkefliyorum :KK47:vaz geçiyor ..
tamam 73.400 olmuşum 1.200 gitmiş:KK8:
Çook iiyyi canım harika:nazar::nazar:

X