Melegın dıyet seruvenı

her zamankı gıbı harıka cıger sote harıka bır secım bende pazar gununu telafı edeyım hemen yapıcam bı ogunde

KIZCLERR nacızhane bır tavsıyem olucak dıyette et ogununu mumkunse oglen ogunde yemek cok mantıklı cunku et proteın oldugu ıcın tok tutma ozellıgıne sahıp ogle ıle aksam arası uzun oldugu ıcın doyuruculuk cok oluyor ve acıkma soz konusu olmıuyor ben 20 kılo verırken oglenlerı hep et ve et urunlerını tercıh etmıstım

veee ben pko hastası olmama ragmen 4,5 ayda 20 kılo verdımse herkez verır tek lazım olan kararlılık ve kafada bıtırmıs olmak

Canım sen baya hırslısın çok ii isn maşşalh

Canım sen baya hırslısın çok ii isn maşşalh

ewetttt dusunsene cıgdemcım yaz gelıyor sımdı montla kazakla kapattıgımız ( bu arada senın fızık harıka senı tenzı edıyorum) kılolarımızı kapatamıcaz ve onumuzde sadece 1,5 ayımız kaldı ne versek kardır kotların ıcınde ınce ve sıkı durmak kucuk bedene gırme mutlulugu yasamak harıka seyler

lıkralı 38 e gırdıgım gunu asla unutamam mesela ben

Kesinlikle doğru canım önemli kafada bitirmiş olmaz gerisi geliyor zatenm

EVet Canım Yaz geldiğindne dolayı kilo daha çok çıkacak ortaya bnm şu an geçen sene giyidğim kotlar zor oluyor canım ..
Melek bnm spor yapmam lazım Revoflex aldım ama bu ağrılaradan olayı kullanamıyorum

cıgdemcım agrıların bıtleden sakın zorlama allah korusun daha cıddı bısı olabılır. eger esını ıkna edebılırsen aksamları yurursenız tempolu 30 dakka harıka olur aslında yada yuruyebıldıgın kadar

yuruyus en harıka spor bu arada kızlar ben 3 ay boyunca 45 dakıka tempolu yurumenın faydasını kılo almama ragmen aldıgım kıloyu gostermeyerek goruyorum. 77,800 ım ama 40 beden gıyıyorum dusunun yanı

Canım Bu erkekleri nini hepsimi aynı olacak onu o koltuğundan ayırma oraya oturduğu zman bir daha kalkmıyor

Topiğin hayırlısı olsun canım :))
Hepimize iyi zayıflamalar bayanlar :thumbup:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…