- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
-
- Konu Sahibi melekuguzhan
Bugünkü Menüm
Sabah
2 yemek kaşığı Yulaf Ezmesi 2 Yemek yoğurtla karıştırıp yeidm
Ara
Türk Kahvesi
Öğle
2 böle bütün et ama çok büyük değildi yemeğini yapmışlar
Salata
1 yemek kaşığı zaytinyağlı barbunya
Ara
125 gram Yoğurt
Akşam
Tam belli Değil
Kabak Yemeği
Salata
Ara
1 fincan Nescafe
1 kupa Yeşil Çay
Akşama aslında Ciğer Sote de olabilir karar veremedim
cıgdemcım dunku kacamaklı gun yuzunden cok hafıf bısıler yemeyı ıstıorum mesela 5 paunlık marul salatası olabılır uzerıne peynır rendeleyerek
sabah ekmek bıle yemedım dunu telafı etmek ıcınben 4,5 ayda 20 kıloyu verırken ole gezmek falan cıkmıodum dıyetım etkılenmesın dıye cunku gezınce duzen kalmıyor canım
her zamankı gıbı harıkacıger sote harıka bır secım bende pazar gununu telafı edeyım hemen yapıcam bı ogunde
Canım sen baya hırslısın çok ii isn maşşalh
KIZCLERR nacızhane bır tavsıyem olucak dıyette et ogununu mumkunse oglen ogunde yemek cok mantıklı cunku et proteın oldugu ıcın tok tutma ozellıgıne sahıp ogle ıle aksam arası uzun oldugu ıcın doyuruculuk cok oluyor ve acıkma soz konusu olmıuyor ben 20 kılo verırken oglenlerı hep et ve et urunlerını tercıh etmıstım
veee ben pko hastası olmama ragmen 4,5 ayda 20 kılo verdımse herkez verır tek lazım olan kararlılık ve kafada bıtırmıs olmak
Tamam Canım ciğer Sote yiyiorum o zman
ewetttt dusunsene cıgdemcım yaz gelıyor sımdı montla kazakla kapattıgımız ( bu arada senın fızık harıka senı tenzı edıyorum) kılolarımızı kapatamıcaz ve onumuzde sadece 1,5 ayımız kaldı ne versek kardır kotların ıcınde ınce ve sıkı durmak kucuk bedene gırme mutlulugu yasamak harıka seyler
lıkralı 38 e gırdıgım gunu asla unutamam mesela ben
EVet Canım Yaz geldiğindne dolayı kilo daha çok çıkacak ortaya bnm şu an geçen sene giyidğim kotlar zor oluyor canım ..
Melek bnm spor yapmam lazım Revoflex aldım ama bu ağrılaradan olayı kullanamıyorum
Ben çıkıyorum kızlar İyi akşamlar
cıgdemcım agrıların bıtleden sakın zorlamaallah korusun daha cıddı bısı olabılır. eger esını ıkna edebılırsen aksamları yurursenız tempolu 30 dakka harıka olur aslında yada yuruyebıldıgın kadar
Canım 18:00 de çıkıyorum benerkencısın canım opuyrum yarın gorusuruz
Canım Bu erkekleri nini hepsimi aynı olacak onu o koltuğundan ayırma oraya oturduğu zman bir daha kalkmıyor
Canım 18:00 de çıkıyorum ben
Topiğin hayırlısı olsun canım :))
Hepimize iyi zayıflamalar bayanlar:thumbup:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugünkü Menüm
Sabah
2 yemek kaşığı Yulaf Ezmesi 2 Yemek yoğurtla karıştırıp yeidm
Ara
Türk Kahvesi
Öğle
2 böle bütün et ama çok büyük değildi yemeğini yapmışlar
Salata
1 yemek kaşığı zaytinyağlı barbunya
Ara
125 gram Yoğurt
Akşam