- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- Konu Sahibi melekuguzhan
linki attım şimdi oraya belki gelmek isteyen olur..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Makyaj yapmak Benim işyerinde zor Olmuyor Canım Bende aslında yapsam yaparım yulaf da çok yararlı ve çok kolay oluyor
linki attım şimdi oraya belki gelmek isteyen olur..
Evet Canım yoğurtla çok lezzetli oluyorgünaydın canım aman beş dakika fazla uyudun boşverrr kahvaltı güzel benimde canım istiyor alcam ama ben sabah yemem sanırım akşam yerim yada öğlen..
BEN cagrı yapmıstım ama gormedılermıkı :26::26::26:
Canım mesaj atarız yada gelmezlerse ama gelirlersımdı baktım benım cagrı mesajımdan sonra kımse gırmemıs sanırımkı gormemısler henuz :26:
Evet Canım yoğurtla çok lezzetli oluyor
Canım mesaj atarız yada gelmezlerse ama gelirler
Evet Yarışna ii olur güzel motive olur insanlar bu arada sen bu motivele devam edersen canım herkes senden güç alır canımkesın gelırler cunku burası artık aktıf olucak ne kadar cok katlılım o kadar guzel olur. ılerkı haftalarda zayıflama yarsması bıle yapabılırız arkadaslar guzel motıve edıcı seyler bulabılırız hepımızın ortak amacı ıncecık olmak o zaman kadar durmak yokkkk
Evet Yarışna ii olur güzel motive olur insanlar bu arada sen bu motivele devam edersen canım herkes senden güç alır canım
Kız sırf sana sölemek için yukarı kta mytfağa çıktımkımse gelmemıs cıgdemcım henuz kımse gormedı sanırım daha
Melek MEnüm güzel de biizm bugün yemekler baya kalorili ya
Tutmaç Çorbası
Kaşarlı Musakka
Pilav KEşkül Var
cıgdemcım kasarlı musakka puanı en makul olan onu yee bebegmmm
Tutma Çorbayı mı içsem
Musakkayamı yesem
salata her herikarda oluyor zaten
Kız sırf sana sölemek için yukarı kta mytfağa çıktım
Melekkk ablacımm günlüğün cok iyi olmuss inşallah zayıflayacagızz Pes etmek Yok
Melek ablacım hayırlı olsun bende burdayım tabiki sizinle beraber herkesee günaydınnnn
Tabi sizin öğle yemeğiniz geldi günün yarısına geldiniz ben daha yeni kahvaltı yaptımm :))
Menüm şöyle:
Sosisli omlet
Peynir
Yeşil çay
Artık ekmeği tamamen kestim canım istemiyor da
Melek ablacım hayırlı olsun bende burdayım tabiki sizinle beraber herkesee günaydınnnn
Tabi sizin öğle yemeğiniz geldi günün yarısına geldiniz ben daha yeni kahvaltı yaptımm :))
Menüm şöyle:
Sosisli omlet
Peynir
Yeşil çay
Artık ekmeği tamamen kestim canım istemiyor da
canımmmmmmmmmm ezgıcımmm hosgeldın canımm artık burdayız beklıorum senıdeeee
Hoşbuldummm ablacııııımmmmmm tabiki gelirimm beraber cıtır olcezz
beklerım canım hergun menulerınle yaza az kaldı hadııııııı
yazcam balacım bugün kesin kararımı verip basladımmm artık kısın kalın kazak kabanala gezdik fazla önemsemedim amaa simdi atacagız onlarıı tutuştum vala billa
evet ezgıcım 2 ay kaldı yaza ve ne verırsek kardır
ıncecık kıyafetlerde kılolu durmakmı yoksa bır kac saglıkız kılo aldırıcı sey yemekmı