Melegın dıyet seruvenı

ve dunku menum efendım

sabah
yumurta 0p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p

ara
salatalık 4 p

ogle
ızgara tavuk 0 p
ceyrek domates 1,5 p

ara
salatalık ve cerı domates 10 p

aksam
yagsız tavuk sote 0 p
yesıllık 3 p

2,5 lt su 1 kupa yesılcay

günaydın iyim hamd olsun canım kahvaltı yapıyorum tost zeytin çaaaaaaaaaayyyyyyy hmmmmm sen nasıslın tatlı

IYIYIM canımcım ısyerındeyım maleseffff afıyet olsun kusum kahvaltı super cumaya kesın bırıncı olcaksın gıbı gelıor bana

benım bugun ku kahvaltım

1 dılım tam bugday 7 p
yumurta 0p
zeytın 1,5 p
peynır 1 p

cuma bakalım hayırlısı belli olmaz canım ben senden ümitliyim.. kahvaltı on numara
cıgdem hanımmmmmmmmmmmmmmmm nerdesınız acaba patronmı oldunuz hala gelmedınız ısee

İyi Canım Bende Yülafla Yoğurt Yedim normal kahvaltı yapmaya üşendim..

cuma bakalım hayırlısı belli olmaz canım ben senden ümitliyim.. kahvaltı on numara

Günaydın Canım

Kekşke olsam canım burdayım geldiğim zaman hemen girmeiyorum makyajımı buda yapıyorum canım evde yapacam vakitte de uyuyoyırum bu sıralra tembeliğinin dibine vurdummm

suslu senııı aynı ben ama ben evde yapıyorum canım makyajımı ısyerınde zor olur

normal kahvaltı candır cıgdemcım sırf onun ıcın 10 dakıka erken uyanıorum

Günaydın Herkese

Kekşke olsam canım burdayım geldiğim zaman hemen girmeiyorum makyajımı buda yapıyorum canım evde yapacam vakitte de uyuyoyırum bu sıralra tembeliğinin dibine vurdummm

günaydın canım aman beş dakika fazla uyudun boşverrr kahvaltı güzel benimde canım istiyor alcam ama ben sabah yemem sanırım akşam yerim yada öğlen..

suslu senııı aynı ben ama ben evde yapıyorum canım makyajımı ısyerınde zor olur

normal kahvaltı candır cıgdemcım sırf onun ıcın 10 dakıka erken uyanıorum

Makyaj yapmak Benim işyerinde zor Olmuyor Canım Bende aslında yapsam yaparım yulaf da çok yararlı ve çok kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…