- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
-
- Konu Sahibi melekuguzhan
- #1.061
ılknurcum bısı sorcam ama sımdı 2 gun ya ıkı gundemı aynı sekılde karısımı 2 saatte bır ıcıcez? yoksa sadece bır gunmu??
[ı]
çok ii canım mneğn gayet güzel..
[/ı]
caım ben birgün yaptım ama kilosu fazla olanlar 2 gün yapsın diyor mesela bizim topikteki kızlar 2 gün yapıcaklar çarşamba perşembe bence eğer ilk günün iyi geçerse 2. Günüde yap derim ben yarın başla bence bugün akşam eve gidince malzemerli hazırla yarın sabah karıştırırsın hepsini yaparsın 2 saatte bir olduğu için açıkmıyorsun yada annene söyle malzemerli ıslasın senin için sende eve gidince haşlarsın..
Merhaba çıtırlar
Dünkü menüm
Kahvaltı
1 kase müsli
Öğle
Küçük bir porsiyon patates yemeği
Bol salata
Ara
1 bardak ayran
Akşam
1 kase çorba
Bol salata
Su: 2lt içebildim o da zorla, midem bulanıyo bu ara nedense
Spor: yapamıyorum bu ara, çok motivasyonum düştü ya
kızlar menüler nerde gine yok oldunuz
Melek Sen de yoksun
Bugünkü MEnüm
1 adet Simit(Eşim sabah 06:45 de gidip aldı kıramadım)
Haşlanmış Yumurta
Az Beyaz Peynir,Küçük birdilim KAşar PEyniri
3 Adet Zeytin
Çeyrek Domates,Az MAydanoz Dere otu
Ara
Türk Kahvesi
Öğle
Ton balıklı Salata
Ara
125 gram Yoğurt
Akşam
Pırasa Yemeği
Salata
Ara
Necafe
3 fincan Yeşil Çay
3 Litre Su
herzamankkı gıbı supersın canım
Merhaba çıtırlar
Dünkü menüm
Kahvaltı
1 kase müsli
Öğle
Küçük bir porsiyon patates yemeği
Bol salata
Ara
1 bardak ayran
Akşam
1 kase çorba
Bol salata
Su: 2lt içebildim o da zorla, midem bulanıyo bu ara nedense
Spor: yapamıyorum bu ara, çok motivasyonum düştü ya
CANIM bıraz yogun ondan yoktum geldım ama
cıtırım senın menude guzel spora gelınce tamamen motıvasyon meselesı canım
Hoşgeldin CanımmmMenün gayet güzel canım ..O motivasyonuna söyle ben spor yapmazsam istiedğim vucuda olamayıacam de yükselsin canım
Cuma günü çok gaza gelmiştim, 1.5 kg gidince. Ama şimdi yine bi isteksizlik var üzerimde, hiçbir şey yiyesim gelmiyo, o zaman da cidden yorgun düşüyorum, neden böyle oldu bilmiyorum
Melek yürüyüşe başlasana artık canımİlknurun deidği gibi dombul gelin olacaksın kız mayısa ne kaldı
bunu çok beğendim bayalı tok tutar gibi görünüyor deneyeceğim bendeAYRAN DETOKS:
2 GÜNLÜK AYRAN DETOKSU YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
... 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2. gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.karışım yeniden yapılıcak...ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız..
bu işte canım ben dün yaptım bir arkadaşla birlikte o 900 gr vermiş bende 700 verdim çok iyi hemde yağdan verdiriyorkanıtlanmış bizim topiğin diğer kızlarıda yarın yapıcaklar..
bunu çok beğendim bayalı tok tutar gibi görünüyor deneyeceğim bende
dene canım menun kalacaksın emin ol.. zor değil zaten kilo fazlaysa 2 gün azsa 1 gün yapılıyor..