Melegın dıyet seruvenı

ılknurcum bısı sorcam ama sımdı 2 gun ya ıkı gundemı aynı sekılde karısımı 2 saatte bır ıcıcez? yoksa sadece bır gunmu??

caım ben birgün yaptım ama kilosu fazla olanlar 2 gün yapsın diyor mesela bizim topikteki kızlar 2 gün yapıcaklar çarşamba perşembe bence eğer ilk günün iyi geçerse 2. günüde yap derim ben yarın başla bence bugün akşam eve gidince malzemerli hazırla yarın sabah karıştırırsın hepsini yaparsın 2 saatte bir olduğu için açıkmıyorsun yada annene söyle malzemerli ıslasın senin için sende eve gidince haşlarsın..

Anladim.suan sabah hiçbirsey yemeden tartildim 60 oldum bir kilo gitmis
Ama aksam tartiliyorum bazen 62 oluyorum tabi tok karnina benim için suan aksm da tartilsam 57 ciksam cok sewincem.olacak gibime gelmiyo(((tok karnima 57 olmam ivin 55 kiloya inmem lazim(((

[ı]

çok ii canım mneğn gayet güzel..

[/ı]

tamam canım

Bugünkü MEnüm
1 adet Simit(Eşim sabah 06:45 de gidip aldı kıramadım)
Haşlanmış Yumurta
Az Beyaz Peynir,Küçük birdilim KAşar PEyniri
3 Adet Zeytin
Çeyrek Domates,Az MAydanoz Dere otu

Ara
Türk Kahvesi

Öğle
Ton balıklı Salata

Ara
125 gram Yoğurt

Akşam
Pırasa Yemeği
Salata

Ara
Necafe

3 fincan Yeşil Çay
3 Litre Su

Merhaba çıtırlar
Dünkü menüm

Kahvaltı
1 kase müsli

Öğle
Küçük bir porsiyon patates yemeği
Bol salata

Ara
1 bardak ayran

Akşam
1 kase çorba
Bol salata

Su: 2lt içebildim o da zorla, midem bulanıyo bu ara nedense
Spor: yapamıyorum bu ara, çok motivasyonum düştü ya

Hoşgeldin Canımmm Menün gayet güzel canım ..O motivasyonuna söyle ben spor yapmazsam istiedğim vucuda olamayıacam de yükselsin canım

kızlar menüler nerde gine yok oldunuz
Melek Sen de yoksun

CANIM bıraz yogun ondan yoktum geldım ama

cıtırım senın menude guzel spora gelınce tamamen motıvasyon meselesı canım

CANIM bıraz yogun ondan yoktum geldım ama

cıtırım senın menude guzel spora gelınce tamamen motıvasyon meselesı canım

Motivasyon da bence insanın kendisinde var olan bir şey canım Bunu kendimizi yapacaz ÖZ disiplinli olmamız lazım spor konusunda hem sağlık için hem güzel bir şeklde vucudumuz şekillensin diye ..

Bu arada Bu sıralrda bend eöz disiplin olmayan bir şey var iki yolun ortası nı bulup ilerlelemem lazım,kaçamak yapazaksma bile sağlıklı seçi,mler olması lazım .....
Mesala kolayı kaçamak yapacak olsam da içmiyorum (Daha önce içeme rağmen )onu yerine ayran Şafam suyu içiyorum ...Bu şekild eyaprsak hem sağlıklı beslenip hemde forumda kalmış olrum ...
Bunu nderhaz icraata dökmem lazım

Hoşgeldin Canımmm Menün gayet güzel canım ..O motivasyonuna söyle ben spor yapmazsam istiedğim vucuda olamayıacam de yükselsin canım

Cuma günü çok gaza gelmiştim, 1.5 kg gidince. Ama şimdi yine bi isteksizlik var üzerimde, hiçbir şey yiyesim gelmiyo, o zaman da cidden yorgun düşüyorum, neden böyle oldu bilmiyorum

Melek yürüyüşe başlasana artık canım İlknurun deidği gibi dombul gelin olacaksın kız mayısa ne kaldı

Cuma günü çok gaza gelmiştim, 1.5 kg gidince. Ama şimdi yine bi isteksizlik var üzerimde, hiçbir şey yiyesim gelmiyo, o zaman da cidden yorgun düşüyorum, neden böyle oldu bilmiyorum

Bende de öle oldu canım hiç bir şey yapmak istmedim bir ara ama bana yararı olmadı bide buna o içimdeki canavar eklenince çok yedim ...
Yapma yani Bunu yenmek senin kendi elinde ..Monoton hayatın varsa değiştirmeye çalış... Mevsimsel de oluyor canım ama bunu yenmek senin elinde

bunu çok beğendim bayalı tok tutar gibi görünüyor deneyeceğim bende

dene canım menun kalacaksın emin ol.. zor değil zaten kilo fazlaysa 2 gün azsa 1 gün yapılıyor..

iyi akşamlar kızlar yan topikte 3 kişi başlıyoruz yarın ayran detoksuna haber ederiz arada durumdan sizide Bol eksili haftalar dilerim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…