Melegın dıyet seruvenı

harikasın tebrik ediyorum seni

iyi akşamlar kızlar menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta peynir kaşar 2 dilim salam domates salatalık 4 zeytin
öğle misafir geleceği için kendime birşey yapamadım bir kase yoğurt 2 tane saatalık
akşam 1.5 tabak kuru fasulye (tavuklu) çok acıkmıştım valla yarım tabak bulgur pilavı
bol bol suyumu içtim bitki ayımı içtim spor yapamadım misafirler olunca:18:

Kozlar ben bugün diyeti bozdum regl donemi habure yiyiyom aksam 7 sen sonra yemicem ama söz yarin gene baslicam ve daha dikkatli devam edicem

bazen hepımıze oluyor canım takma kafana

Harika dedin melekcim inananmayanlara en güzel cevap ben 100 kiloydum simdi 68 inanmiyolardi ama basardim basaricsmda son 5 kilo

32 kılo buyuk basarı homukcum okadar vermıssıbn son 5 kıloyuda verırsn emınım

kızlar dün tartılamadım çünkü evde tartım yok bugün kalvaltıdan sonra dışarda tartıldım
başlangıç 102
geçen hafta 83.900
bu hafta 83

gunaudın kızcelerrrrrrrr

dun uzun zamandır gorusmedıgım arkadasıma gıttım sagolsun hazırlanmıs ozenmıs tabıkı bu durumda dıyet falan kalmadı ama pısman deılım cunku ayda yılda bır gıttıgım bır arkadasım bugun sıl bastan basladım dunu unutarak

sabah

1 dılım uno denge
peynır
zeytın
yumurta

Merhaba hanımlaar
Nerelerdesiniz bakalımm ?
Hafta sonu kardeşim ve kuzenimle dışarıdaydım, oldukça dikkat etmeye çalıştım, hafta sonu tek kaçamağım çiğ köfte dürüm oldu
Bugün yine tam gaz devam

İyi akşamlar kızlar haftasonu rahatsızdım o nedenle giremedim nete... Bugünkü menüm sabah 1 yumurta 2kk kaşar 3 lokmalık ev yapımı börek
arada 200cc süt 1 ceviz 4 kuru üzüm
Öğlen 1 tabak salata yarım kase ayran çorbası
Akşam 3 parçacık ev yapımı börek ve yoğurt sadece. Börekleri komsum verdi ben de mecburiyetten yedim ev de yiyen yok çünkü ((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyi akşamlar kızlar menüm
sabah 1.5 dilim ekmek yumurta domates salatalık 3 zeytin kaşar peynir
öğle bir paket diyet bisküvi öğle dengesiz oldu okulda kurs falan derken doğru dürüst birşey yemeye fırsatım olmadı
akşam taze fasulye(yağsız kıymalı) 3 kaşık pirinç pilavı salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…