-
- Konu Sahibi melekuguzhan
- #1.041
GUNAydın kızcelerıııımmm
dun ve oncekı gun reglımden dolayı duzenlı yapamadım malesef o yuzden menu paylasamıyorum
Geçmiş olsun cnm...bol bol dinlen bitki çayları iç...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
GUNAydın kızcelerıııımmm
dun ve oncekı gun reglımden dolayı duzenlı yapamadım malesef o yuzden menu paylasamıyorum
Günaydın CanımAnlat bakim ne ydin canım aslında regle dönemünde bile seçimleirmizi sağlıklı beisnlerden yapsak bu kadar kilo ahemen almayız Melek bir çöüzm lazım
günaydınlar ama hanımefendi bakıyorumda kendini iyice saldın önceden regelde böyle şeyler olmuyordu nedense şu ara bıraktın gitti hayırdır bırakıyorsan söylede bilelim 1 ay sonra dombul bir gelin olarak oturursun ikah masasına bırak bırak sen yemeğe devam et dombul dombul istediğin kıyafetide giyemezsin giysende güzel durmaz üzerinde böyle devam et emi senartık durma vakti sıkı bir şekilde yaptın yaptın yoksa dombul geln olacaksın
bencede canım ama reglı ıken bu son ıkı aydır cıldırıorum resmen saldırasım gelıor herseye
haklısın ılknurcum ama bugun sıkı tutuyrum 3. gunu ve ınan tombl bır gelın olmaya hıccc nıyetım yok bugun dewam gene
sana ayran detoksunu öneriyorum çok etkili
o nasıl oluyor ılknurcum braz acarmısın :26:
AYRAN DETOKS:
2 GÜNLÜK AYRAN DETOKSU YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
... 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2. gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.karışım yeniden yapılıcak...ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız..
bu işte canım ben dün yaptım bir arkadaşla birlikte o 900 gr vermiş bende 700 verdim çok iyi hemde yağdan verdiriyorkanıtlanmış bizim topiğin diğer kızlarıda yarın yapıcaklar..
Benbde okudum canım hatat face de bir sayfa vardı takp ediyordum yapanlar gerçektenveriyordu
ayran detoks:
2 günlük ayran detoksu yalnızca yağdan 1,5-2 kg verılmektedır
1. Ve 2. Gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
Sabah saat 09-10 kahvaltı:
... 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2. Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. En son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
Kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.karışım yeniden yapılıcak...ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız..
Bu işte canım ben dün yaptım bir arkadaşla birlikte o 900 gr vermiş bende 700 verdim çok iyi hemde yağdan verdiriyorkanıtlanmış bizim topiğin diğer kızlarıda yarın yapıcaklar..
dene tabi memnun kalacaksın..
bu saate kadar olan menum
sabah
2 dılım uno denge
peynır
zeytın
yumurta
ara
1 adet elma
oglen
tavuk pırzola ızgara
2 yemek kasıgı pılav
1 lt su sımdıye kadar
2 litre ayranin icerisinde sadece 4 yemk kasigi nohut ve 4 yemek kasigi merccimk ve bulgur mu olacak.birde bnm yogurdum tam yagli maalesef olmaz mi.(((