Melegın dıyet seruvenı

Bende dünkü menümü yazayim
Sabah
2 yemek kaşığı yoğurda 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi 1 tatlı kaşığı çörek otu

Ara
Türk kahvesi

Öğle 1 kase Tahıl Çorbası
1 küçük kase Salata

Ara
125 Gram yoğurt

Akşam
Fırında Levrek
Salata
2 yemek kaşığından az Pırasa yemeği

Ara
1 Fincan NEscafe

2 Kupa Yeşil Çay
3 Litre Su

Spor
150 adet zıplama
50 adet Revoflexle karın harekerti
20 adet Revoflexle Göğüs için kollar çalışası
15 er Revoflexle adet Sağ kol Sol Kol Çalışması
25 er adet normal sapğ ve sol ayak için çalışma
10 adet ayakaların aynı anda indir kaldır göbek ertimek için hareket

SUPER otesı cıgdemcım bu gıdısle sen 0 beden olucaksınn

o zman harika canım

Dğer kızlar gine kayıp canım ne olacka böle anlamdım bnde bir kural olması lazım bu formun

evet sanırım dıyetler dewam etmedıgı ıcın gelınmıyor cıgdemcım yaaa

SUPER otesı cıgdemcım bu gıdısle sen 0 beden olucaksınn

evet sanırım dıyetler dewam etmedıgı ıcın gelınmıyor cıgdemcım yaaa

Canım benmi sıfır beden olacam sanmıyorum kız ufak bir kaçamaktan dolayı çok çabuk kilo alıyorum (Kaçamağın küçüüğü olmuyor bende)
O yüzden sanmıyorum yani Bak eminim yarın foruma aynı geçen haftadaki kiloyuverecem
Ama sıkılaşıcam devam edecem aoyrı canım diğer kızlarda bnce kaçam yapsalrda devazm etmeleri lazım ona göre tekrar toplalarlar bnm 67 kiloya tekrardan dönmeme nedenim kaçamak yapsam da takrardan dikakt etmem

sende benım gıbısın cıgdemcım bız kacamagın dıbıne vuruoz ya ortasını bulamıoz kılo alıoz o yuzden sureklı dıkkat sart . ben sımdı evlenınce ınsallah hemen ılk ısım ordakı bır spor salonuna yazılmak olcak sekıllenmek ve oldugumdan ınce gorunmek ıcın bıre bır spor ayrıca yuruyuste yapıcam duzenlı

Evet Spor kesinlikile şart en iyisini yaparsın

hayırlı günler kızlar sizleri bu ara fazla yazamadım ihmal ettim kızım hasta birtek öbür tarafa yazabiliyorum.. 1 haftadır evde bakalım inşallah iyi olur.. sizelr nasılsınız?? bu arada kaçamak yapmıyorum bilginze..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…