- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- Konu Sahibi melekuguzhan
- #1.081
tamam canım
Melekcim biz yarın 3 kişi yapıyoruz yan topikte senide bekleriz deneyimlerini yazarsın yaparsan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım
iyi akşamlar kızlar yan topikte 3 kişi başlıyoruz yarın ayran detoksuna haber ederiz arada durumdan sizide Bol eksili haftalar dilerim
hangi topik bu...
Melekcim biz yarın 3 kişi yapıyoruz yan topikte senide bekleriz deneyimlerini yazarsın yaparsan
YAptıgım zaman mutlaka paylasacagım canım deneyımımı
günaydın kızlar.. melek naptın başladınmı detoksa..
gunaydın ılknurcum bıraz canım sıkkın ozel bır sorunumdan dolayı o yuzden dun eve gıder gıtmez ustumu deıstırıp uyudum yapamadım canım
tamam canım kendini çok bunaltma tamam o sorun neyse fırlat gitsin.. bezen olmuyor ama hiç birşey için canını sıkma..
elımde deıl canım ınsan sıkılıyor
gunaydın ılknurcum bıraz canım sıkkın ozel bır sorunumdan dolayı o yuzden dun eve gıder gıtmez ustumu deıstırıp uyudum yapamadım canım
abah
2 dılım uno denge
peynır
zeytın
yumurta
ara
1 adet elma
oglen
tavuk pırzola ızgara
2 yemek kasıgı pılav
ara
yarım portakal
aksam
hıc bısı yemedım yattım cunku
2 lt su
cıgdemcım mınık kusum gunaydın
Canım günaydınCanım nikah işeriile ilgili ise takma kafana hepsi gelip geçer .... Menün güzelmiş Canım ..
Bu araa MElek O detoksu regl döneminde veya yakınken yapılmıyor canım ..a
Bu arada Dün kızlar
150 tane zıplama
50 Revoflexle karın hareketi
15er tane Revoflexle tane sağ sol kol ve göğüs için hareket
10 adet te göbek için ayakları indir kaldır..
geçmiş olsun işallah tüm sorunların canım. bende 2 hafta önce öyle oldum 3 gün stres ama kendine yapıyorsun başka bişi olmuyor inan.
sende müsait olunca başlarsın elbet ben başladım paylaşırım deneyimlerimi
kolay gelsin bol --- haftalar
Eki Görüntüle 1058784
tamam canım inşallah neyse sorun bir an önce çözülür..