Melegın dıyet seruvenı

bacak için etkili bir alet var orada dün keşfettim bir bacağını ileri bir bacağının geri yaptığın bir alet onu yapabilirsin bacak ve popp için çok iyi

Evet biliyorum onu, bizim çatı katında da var o aletten zamanında annem almıştı kullanırdı ama bırakınca çıkardılar onu yukarı. Hem çok tozlu hem de çatı katına çıkmaya korkuyorum Anneme indirelim dedim, evde koyacak yer yok. Belediyenin spor aletleri yine son çare

Son düzenleme:

aynen öyle canım hem temiz havada yapmış olursun

o zaman evde devam çare yok
Benim revoflex le lastiğini pedalı nı ayağı aşağıyukarıy akaldırınca da çok güzel toplanıyor canım arkadaşım zaten zayıftı da 47 kilo ama 1 ay boyunca yaptı şimdi taş gibi birde biizmle birliktwe çalışamya başlayalı 51 kilo olmumuş ama hiç oranısız değil o alet sayesinde...
Ama onu deneyeecem internetten bri ayrıntılı bakayim ben

sen o aleti kaça aldın

tamam işte tam gaz onu yap iyi geliyormuş sıkılaştırıyormuş iyi bişey bence

Canım ben yapyorum yarıyor bayaa eşimde hatta başladı şimdi arkadaşları da adlı send ebnc ekesinlikle kullan canım suan kolarım ve karın bölgem ağrıyor benim

wowwwwww bende kenara koydum öle D
ee peki günde ne kadar yapıcam ve hangi hareketleri hangi sırayla yapıcam içinden bi resimli şey çıkmıştı ona mı uyucam bilmiyorum kiii :44::44::44:

wowwwwww bende kenara koydum öle D
ee peki günde ne kadar yapıcam ve hangi hareketleri hangi sırayla yapıcam içinden bi resimli şey çıkmıştı ona mı uyucam bilmiyorum kiii :44::44::44:

Canım Resime Göre yap evet ama mesala ben sadece göbek ve kol hareketleir yapıyorum ısınma hareketleirnden sonra dayanma göre değişi ben 25 ten
basladım 25 tene böyle ileir geir gidiyorsun onu yaptım birde kollarımı çalıltırıdm ama dün 50 çıkardım ama diiaktil ol fazla zorlama kendini yavaş yavaş

ÇİĞDEMM revoflexx çiğdemimmmmm

çabuk anlat benim bu bıldır bıldır göbeğime iyi geliyor mu nasıl yapıcazzz

ÇİĞDEMM revoflexx çiğdemimmmmm

çabuk anlat benim bu bıldır bıldır göbeğime iyi geliyor mu nasıl yapıcazzz

Canım Benim Şu an göbeği ağrıyor baya bir İste pedalı alıp dizleirni koma yerine koyup öne uzanabildiğin kadar uzanıp tekrar geleceksin canım ben 25 ten başladım sen nekadar gücün yeterse okadardan başalrsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…