- 20 Eylül 2012
- 2.183
- 2.778
- 30
-
- Konu Sahibi melekuguzhan
bacak için etkili bir alet var orada dün keşfettim bir bacağını ileri bir bacağının geri yaptığın bir alet onu yapabilirsin bacak ve popp için çok iyi
Evet biliyorum onu, bizim çatı katında da var o aletten zamanında annem almıştı kullanırdı ama bırakınca çıkardılar onu yukarı. Hem çok tozlu hem de çatı katına çıkmaya korkuyorumAnneme indirelim dedim, evde koyacak yer yok. Belediyenin spor aletleri yine son çare
Ben düşünmiyorum kendimi bankom patronun odasının önündekızlar eğe iş yerinde ayrı odalarınız varsa arada squat yapabilirsin
Ben düşünmiyorum kendimi bankom patronun odasının önündeVe bizim burda odaları olanlarda kapıyı kapatamaz canım Patron yasağı
Benim revoflex le lastiğini pedalı nı ayağı aşağıyukarıy akaldırınca da çok güzel toplanıyor canım arkadaşım zaten zayıftı da 47 kilo ama 1 ay boyunca yaptı şimdi taş gibi birde biizmle birliktwe çalışamya başlayalı 51 kilo olmumuş ama hiç oranısız değil o alet sayesinde...o zaman evde devam çare yok
sen o aleti kaça aldın
Benim revoflex le lastiğini pedalı nı ayağı aşağıyukarıy akaldırınca da çok güzel toplanıyor canım arkadaşım zaten zayıftı da 47 kilo ama 1 ay boyunca yaptı şimdi taş gibi birde biizmle birliktwe çalışamya başlayalı 51 kilo olmumuş ama hiç oranısız değil o alet sayesinde...
Ama onu deneyeecem internetten bri ayrıntılı bakayim ben
Ben düşünmiyorum kendimi bankom patronun odasının önündeVe bizim burda odaları olanlarda kapıyı kapatamaz canım Patron yasağı
sen o aleti kaça aldın
o nasıl iş yeriymiş
alet ne aleti bende bakıyım adı sanı neymiş
revoflex diye bişey bakmak lazım
sen o aleti kaça aldın
var bundan evde 29 tl ye almıştım ama hiç yapmadımD
var bundan evde 29 tl ye almıştım ama hiç yapmadımD
Canım Ben çok yerden baktım araştırdım daha uygun yerlerde vardı ama sahte olma itimaline karşı hepsi buradadan aldım 35 TL Kargo Bedava
Ürünün sahtelerini satan yerler çok var
tamam işte tam gaz onu yap iyi geliyormuş sıkılaştırıyormuş iyi bişey bence
Canım ben yapyorum yarıyor bayaa eşimde hatta başladı şimdi arkadaşları da adlı send ebnc ekesinlikle kullan canım suan kolarım ve karın bölgem ağrıyor benim
wowwwwww bende kenara koydum öleD
ee peki günde ne kadar yapıcam ve hangi hareketleri hangi sırayla yapıcam içinden bi resimli şey çıkmıştı ona mı uyucam bilmiyorum kiii :44::44::44:
wowwwwww bende kenara koydum öleD
ee peki günde ne kadar yapıcam ve hangi hareketleri hangi sırayla yapıcam içinden bi resimli şey çıkmıştı ona mı uyucam bilmiyorum kiii :44::44::44:
ÇİĞDEMM revoflexx çiğdemimmmmm
çabuk anlat benim bu bıldır bıldır göbeğime iyi geliyor mu nasıl yapıcazzz
Benimki daha belli dğeil canım listei asmamışlar Sen ne yiyeceksin canımkızcelerım oglen menulerınızı dokulunnnnnnnnnnnnn