Melegın dıyet seruvenı

selam melek hanım topiğiniz ilgimi çekti takip ediyordum bu gün bu yazı dahada ilgimi çekti. nedir bu karbon diyeti hiç duymadım varsa bi yazı yada link bakmama izin veririmisiniz

merhaba canım hosgeldın

kusura bakma canım anca gordum ısyerınde yım ama onlıne kalmıs burası ben ıslere dalmısım

canım karbon dıyetı demek karbonhıdrat dıyetı demek yanı yedıgımız besınlerın karbonhıdrat degerlerıne bakarak yıyoruz. bıze kılo aldıran seyler karbonhıdrat degerı yuksek olan gıdalardır( ekmek hamur ısı seker ve sekerlı hersey makarna pılav vs ) gıbı. ınternete ebru akın karbonhıdrat yazarsan orda hangı besın kac puan yazıor o lısteye gore gunluk 40 puan cıvarı tuttugun taktırde guzel kılolar verılıyor canım

genede soruların olursa cevaplarım canım ben karbonhdrat dıetı ıle 4,5 ayda 20 kılo verdım

waw çok etkileyici

cok sıkı olmasada guzel gectı yarınkı rakamı cok merak edıoyorum acıkcası senın nasıl gectı ılknurcum genel olarak

tesekkur ederım canım

cumadan pazartesiye kadar kabızlık sorunum vardı ama pazartesi çözüldü derken şimdilik iyi geçiyor akşamlarıda yürüyüşe başladım bakalım eşimi bekliyorum o gelsinde gene çıkıcam..

Bugünkü Menüm
Sabah
Haşlanmış Yumurta
Çeyrek Domates,Az Dere Otu,Maydanoz
Az beyaz Peyniri,Az Çecil Peyniri

Ara
Türk Kahvesi

Öğle
Küçük Bir parça Ispanaklı Tavuk
Salata

Ara
125 Gram Yoğurt

Akşam
Yengemlere gidecem yemek için

menü çok iyi olmuş akşamda dikkat edersen yarın güzel rakamlar görürsün

Sabah 2 kucuk izgara kofte domates 2dilim ekmek 2 dilim kasarr
Ara 1tane rulo kat
Ogle yagsiz lahana yemegi 1 diim ekmek az yagli salata
Ara 1 galeta
Aksam haslanmis tavuk yiyecem

Yoklugunu hissetmissin cigdos :) valla secimde gorevliydim sonra yorgunluk falan ardindan okul yogunlugu telde intetnet kotam doldu anlican girmek nasip olmadi bazen okuyup ciktim ama artik geldim

hoşgeldin canım tabi aranıyorsunnama dikkat etmeye devam canım..

Ara 1tane rulo kat
Ara 1 galeta
Ara Rulo kat çok tehlikeli canım ..

Ara 1tane rulo kat
Ara 1 galeta

canm nacızhane fıkrım sabah kahvaltısını tam yapmalısın yanı peynır zeytın yumurta domates salatalık ve ekmek
aralardada galeta yada rulo kat gıbı seyler deılde fındık cevız salatalık yogurt turu seyler tuketırsen daha guzel sonuclar alırsın

kızlar bıde ıcılen su mıktarlarını tam yazarsak harıka olur su cok onemlı bılıorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…