- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
-
- Konu Sahibi melekuguzhan
hoşbulduk şekerim. karbon diyetini merak ettim umarım bahseder melek hanım16:
selam melek hanım topiğiniz ilgimi çekti takip ediyordum bu gün bu yazı dahada ilgimi çekti. nedir bu karbon diyeti hiç duymadım varsa bi yazı yada link bakmama izin veririmisiniz
merhaba canım hosgeldın
kusura bakma canım anca gordum ısyerınde yım ama onlıne kalmıs burası ben ıslere dalmısım
canım karbon dıyetı demek karbonhıdrat dıyetı demek yanı yedıgımız besınlerın karbonhıdrat degerlerıne bakarak yıyoruz. bıze kılo aldıran seyler karbonhıdrat degerı yuksek olan gıdalardır( ekmek hamur ısı seker ve sekerlı hersey makarna pılav vs ) gıbı. ınternete ebru akın karbonhıdrat yazarsan orda hangı besın kac puan yazıor o lısteye gore gunluk 40 puan cıvarı tuttugun taktırde guzel kılolar verılıyor canım
genede soruların olursa cevaplarım canım ben karbonhdrat dıetı ıle 4,5 ayda 20 kılo verdım
melek yarın tartılma günü değilmi nasıl geçti bakalım bu hafta..
waw çok etkileyici
cok sıkı olmasada guzel gectı yarınkı rakamı cok merak edıoyorum acıkcası senın nasıl gectı ılknurcum genel olarak
tesekkur ederım canım
cumadan pazartesiye kadar kabızlık sorunum vardı ama pazartesi çözüldü derken şimdilik iyi geçiyor akşamlarıda yürüyüşe başladım bakalım eşimi bekliyorum o gelsinde gene çıkıcam..
kesın guzel rakamlar cıkıcak canım
Bugünkü Menüm
Sabah
Haşlanmış Yumurta
Çeyrek Domates,Az Dere Otu,Maydanoz
Az beyaz Peyniri,Az Çecil Peyniri
Ara
Türk Kahvesi
Öğle
Küçük Bir parça Ispanaklı Tavuk
Salata
Ara
125 Gram Yoğurt
Akşam
Yengemlere gidecem yemek için
Akşam baklım canım dikkat etmeye çalışıcammenü çok iyi olmuş akşamda dikkat edersen yarın güzel rakamlar görürsün
Homuk hanım nerelerdesimizzz
Yoklugunu hissetmissin cigdos :) valla secimde gorevliydim sonra yorgunluk falan ardindan okul yogunlugu telde intetnet kotam doldu anlican girmek nasip olmadi bazen okuyup ciktim ama artik geldim
Ara Rulo kat çok tehlikeli canım ..Sabah 2 kucuk izgara kofte domates 2dilim ekmek 2 dilim kasarr
Ara 1tane rulo kat
Ogle yagsiz lahana yemegi 1 diim ekmek az yagli salata
Ara 1 galeta
Aksam haslanmis tavuk yiyecem
aksam ya allah bısmıllah deyıp leslıı ye baslıorum kızcelerım
hoşgeldin canım tabi aranıyorsunnama dikkat etmeye devam canım..
Ara Rulo kat çok tehlikeli canım ..
Sabah 2 kucuk izgara kofte domates 2dilim ekmek 2 dilim kasarr
Ara 1tane rulo kat
Ogle yagsiz lahana yemegi 1 diim ekmek az yagli salata
Ara 1 galeta
Aksam haslanmis tavuk yiyecem