Melegın dıyet seruvenı

CANIM AKsama hıc bılmıorum ama azıcık corba olabılır canım

hosgeldın canım tabıkı yardımcı oluruz sen gunluk menulerını paylas yardımcı olalım canımcım

öncelikle bu sıcak karşılama için çook teşekkür ederim.ben aslında sabah kahvaltısı hariç çok düzenli beslenen biri dğilim.
sabah:geneld yumurta peynir ve şekersiz çay(işkence gibi geliyor hala alışamadım)ekmek
bazen domates salatalık duruma göre yani
öğlen:nesfit yiyorum sütle
akşamda nesfit bu arada gün içine alam kurdum saat başı su içiyorum aralarda bazen dayanamayıp çikolata yiyorum böle işte

hoşbulduk:)aynen dedğin gibi moralim altüst oluyor tartıldıkça bigün sevinip bigün hayal kırıklığına uğruyorum.tamam teşekkür edicem bunları yapmaya çalışacağım ama sanırım üçüncü olan bana pek uymaz gastirit ve refl rahatsızlığım var ama dördüncüsünü yaparım bi ara yulaf kepeğide almıştım yoğurta katıp yiyordum ama klo veremiyorum diye onuda bırakmıştım

canımm cok gecmıs olsun

canım oncelıkle tek bır besını kesmekle ( yanı ekmek) kılo verılmez kılo vermek ıcın her gun 5 ogun duzenlı saglıklı besıkler ve mutlaka 3 lt su ıcmelısın bana bır gunluk ornek menunu yaz canım

bu menu olmaz canım malesefkı bu sekılde duzensız menu ıle kılo veremezssın

dunku menum kızceler

sabah
2dılım uno denge 12 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0p

ara
fındık 8-9 adet 3 p

oglen
kofte 1 p
yesıllık 3 p

ara
9-10 fındık 3 p

aksam
3 kasık nohut 1 kasık pılav
2 adet taze sogan

2,5 lt su 1 kupa yesılcay

kızcelerım malesefkı bole saatlerı duzensız aptal bır ısyerınde calısmamdan ve aksam eve gıds saatımın duznszlıgınden dolayı tam karbon dıyetı yapmayıp normal ne varsa az ve olculu ama karbon degerlerınede dıkkat edecegım dıyet yapmaya karar verdım yanı annemde ne varsa olculu olarak onu yıcem

menü güzel canım.. canım bende karbon dieti yapmıyorum ve kilo veriyorum evde ne varsa az az yersin böyle daha iyi olacak

Geçmiş Olsun Canım

Canım Yulaf kepeği bnde yiyiorum sabahalrı kahvaltı yerine senin düzenli beslenmen lazım yoğurutnu ve her şeyi düzenkli bir eşklde yersen metobolizan hılzanır canım bu arada benimde boyum 164 67 kilo ile basladım diyete 52 e kadar indim şu an 55 kusurat kilodayım..

Günaydın MelekimEvet Canım Bncede en doğru karar bu Bence akşamda gayet güzel Menün de gayet güzel

Son düzenleme:
menü güzel canım.. canım bende karbon dieti yapmıyorum ve kilo veriyorum evde ne varsa az az yersin böyle daha iyi olacak

EVET CANım ole malesef karbon dıyetı hem cok masraflı hemde zahmetlı ben calısan bırı olarak ve cıkıs saatım gec oldugu ıcın su anda yapamıorum eve gıdıorm 19,30-19,45 o saatten sonra et yada tavuk al hazırla pısır saat 21 de yemekmı yıcem olmuor zorlandıgım ıcınde bole bır karar aldım canım

Geçmiş Olsun Canım

Günaydın MelekimEvet Canım Bncede en doğru karar bu Bence akşamda gayet güzel Menün de gayet güzel

gunaydun cıgdemcım evet cıgdemcım bencede en guzelı bole olcak

günaydın fıstıklar..

Günaydın ablacımm

Her zamanki gibi süper, iyi düşünmüşsün ablacım, her şeyi ölçülü yemek

canımm cok gecmıs olsun

Geçmiş Olsun Canım

Çok teşekkürler ablalarım, daha iyiyim çok şükür

aynen öyle canım..

Canım bu hafta çok güzel gidiyorummm
Dün iş yerinde topuklu ayakabılarla tam 3 kere 7 kat çıktım
Evde 50 defa zıpladım(oda çok güzel şiklidendiriyormuş vucudu)
50 defa da Rvoflex yaptım
10 defa ayaklarımı aynı anda indirdim kaldırdım..
10 defa Sağ 10 defa Sol kollu revoflexle çaltıştım

maşallah maşallah çok iyi gidiyorsu fıstıkım

HARIAKasın bebekkkkkkkkkkkkkkkkk

Günaydın fıstıklaar
Bol neşeli, sıfır kaçamaklı bir gün diliyorum hepimize

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gunaydın bebegımm

kızcelerım bende ayrıca her bırı 25 er kez toplamda 6 adet karın hareketı ıle 30 tane squart hareketı yaptımmm

Maşallahh ablacım böyle devam eder inşallah, yarın seni mutlu edecek kiloyu görürsün tartıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…