Melegın dıyet seruvenı

meleğimmm squatt beni bitirdii neymiş o öldüm dirildim sanki bi an bacaklarımı kaybediyorum sanmıştım

ayy ne demek gider o kilolar hiç merak etme sen.ama tabi hemen olmuyor.ben artık bunu anladım.yavaş yavaş yaşam stili haline getireceksin.az öz yemek felsefemiz olucak maalesef.

bende mesela iyi aydır dikkat ediyorum ama sadece 1 kilo verdim.maşallah bi de senin nur topu gibi 3 tane cocugun varmış bence o kadar da kötü olmadığını düşünüyorum

dert etme ama pes de etme

CANIM ıc bacak ıncelten popo sekıllendıren bır hareket 1 ay duzenlı yaparsan harıka bır popon oluyormus

sorma recelım ben 30 taneyı zor yaptım oluyorum zannettım

bende dün akşam yürüyüşe gittim 40 dakika yürüyüş 20 dakika aletler ha ha ha haaaaaaaaaayyy

supersın bebegım bende leslııyı ındırır ındırmez baslıcam nasıpseee

başla tabi sen sporla toparlarsın zaten canım kilon yokki sadece vücudu toparlaman gerekiyor yürüyüş çok iyi geliyor eğer gidebilirsen yürüyüşe başla derim ben

Boyum kısa ama abla 157 boyum, koca göbeğim var ve bacaklarım kalın, sabah yürüyüşü yapıyorum 30 dk, bazen de akşam yemeğinden sonra çıkıyoruz kardeşimle, bir de leslie yapıyorum (gerçi son 4 gündür baş ağrısından yapamadım ama bugün yapıcam inşallah)

yürüyüş parkuruna mı gidiyorsun orada çok iyi oluyor tempolu yürüyüş eğer yürüyüş parkuruna gidiyrosan aletler varmı orada

yürüyüş parkuruna mı gidiyorsun orada çok iyi oluyor tempolu yürüyüş eğer yürüyüş parkuruna gidiyrosan aletler varmı orada

Evet abla spor aletleri de var, boş olduğu zaman oraya da uğruyorum, genelde kadınlar grup halinde geldikleri için baya kalabalık oluyor

Evet abla spor aletleri de var, boş olduğu zaman oraya da uğruyorum, genelde kadınlar grup halinde geldikleri için baya kalabalık oluyor

bacak için etkili bir alet var orada dün keşfettim bir bacağını ileri bir bacağının geri yaptığın bir alet onu yapabilirsin bacak ve popp için çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…