-
- Konu Sahibi melekuguzhan
Çook iyi canımHARIAKasın bebekkkkkkkkkkkkkkkkk
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gunaydın bebegımm
kızcelerım bende ayrıca her bırı 25 er kez toplamda 6 adet karın hareketı ıle 30 tane squart hareketı yaptımmm
HARIAKasın bebekkkkkkkkkkkkkkkkk
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gunaydın bebegımm
kızcelerım bende ayrıca her bırı 25 er kez toplamda 6 adet karın hareketı ıle 30 tane squart hareketı yaptımmm
memnuniyetle paylaşırım.bundan yaklaşık 7 sene önce yakalandığım panik atak hastalığının tedavi sürecinde kullandığım antidepresan ilaçlar sayesinde nasıl olduğunun farkına bile varamadan bir senede tam 10 kilo aldım(bu arada sigarayı da bıraktığım dönemdi)tabi ben bu hastalık ve iki çocukla uğraşırken kendimle hiç ilgilenemdim ve bu kilolarla yaşamaya başladım yaklaşık iki ay önce hayatımda ilk defa sayılır rejim yapmaya çalıştım nerdeyse birbuçuk ay hiç ekemek yemedim sadece 600 gram verdim.tabi bu durm beni çok üzdü ve ben rejimi bıraktım üstne 3 kilo aldım.bana ne oluyor anlamıyorum önceden yemek içmek beni hiç etkilemez hiç kilo almazdım.bu arada 3.çocuğum a oldu oğlum şu an 18 aylık..bilgilerime gelince
boy:164 kilo:67 yaşım:37ve olmak istediğim kilo 55 vya 56.bu arada ilgilendiğiniz için çok mutlu oldum sonsuz teşekkürler...
Çook iyi canımsquart hareketı nedemek ..
veee mutluuu sabahlarrrrr
meleğimmm squatt beni bitirdii neymiş o öldüm dirildim sanki bi an bacaklarımı kaybediyorum sanmıştım
CANIM ıc bacak ıncelten popo sekıllendıren bır hareket 1 ay duzenlı yaparsan harıka bır popon oluyormus
sorma recelım ben 30 taneyı zor yaptım oluyorum zannettım
bende dün akşam yürüyüşe gittim 40 dakika yürüyüş 20 dakika aletler ha ha ha haaaaaaaaaayyy
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=627394&page=48
cıgdemcım bu lınke bak burdakı kız tarıf etmıs
supersın bebegım bende leslııyı ındırır ındırmez baslıcam nasıpseee
Aay ben de başlayayım barii
mersi madam
Aay ben de başlayayım barii
veee mutluuu sabahlarrrrr
bende dün akşam yürüyüşe gittim 40 dakika yürüyüş 20 dakika aletler ha ha ha haaaaaaaaaayyy
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=627394&page=48
cıgdemcım bu lınke bak burdakı kız tarıf etmıs
Sanada mutlu sabahlar canım
Çok Harika canım
Canım çok sağol zor muş ama baya yavv
başla tabi sen sporla toparlarsın zaten canım kilon yokki sadece vücudu toparlaman gerekiyor yürüyüş çok iyi geliyor eğer gidebilirsen yürüyüşe başla derim ben
Boyum kısa ama abla 157 boyum, koca göbeğim var ve bacaklarım kalın, sabah yürüyüşü yapıyorum 30 dk, bazen de akşam yemeğinden sonra çıkıyoruz kardeşimle, bir de leslie yapıyorum (gerçi son 4 gündür baş ağrısından yapamadım ama bugün yapıcam inşallah)
Çok Harika canım
yürüyüş parkuruna mı gidiyorsun orada çok iyi oluyor tempolu yürüyüş eğer yürüyüş parkuruna gidiyrosan aletler varmı orada
Evet abla spor aletleri de var, boş olduğu zaman oraya da uğruyorum, genelde kadınlar grup halinde geldikleri için baya kalabalık oluyor
Çok Harika canım