Melegın dıyet seruvenı

Benimki daha belli dğeil canım listei asmamışlar Sen ne yiyeceksin canım

cıgdemcım benım menu gene odemıs kofte ve salata. oglenlerı ısyerı cevresınde bu tur lokantaların cok olması avantajı ve doyuruculugu cok oldugu ıcın et urunlerını tercıh edıyorum canım

cıgdemcım benım menu gene odemıs kofte ve salata. oglenlerı ısyerı cevresınde bu tur lokantaların cok olması avantajı ve doyuruculugu cok oldugu ıcın et urunlerını tercıh edıyorum canım

Şanslısın canım bizim ne çıkarsa canım mesala dün börek dolma kısır vardı kaldım ortada öle çekmecemde ton balığı vardı ondna yedim bnde o şeklde çözmeye çalışyorum

Şu ana kadarki menüm

Kahvaltı
1 fincan 9lu bitki çayı
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 kk peynir
6 zeytin
1 haşlanmış yumurta
3 küçük parça sosis
1 küçük salatalık

Ara
1 bardak süt

Öğle
1 kase çorba
3 kaşık makarna
Bol salata

Öğle Yemeğinde kızlar Besamel soslu ıspanaklı şekilde yapılmış ıspanaklı tavuk vardı üzerndeki sozu ayırdım yarım parça yedim diğerini kesitiğimde pisşmemiş ti kırmızıydı içi yiyemedim o yüzden Salata yedim okadar

Akşam yemeğe yengemlere yemeğe gidecekmişk yengemin de yemeğe az koy anlayışı yok bakalım ne olacak en güzel gidiyorfum

sırkettekı yemek sorunu cozulmedı canım sızın ya demı

ben bi tane kebap yedim çünkü burda öyle hafif et yemekleri yok ama yine de sadece et yedim

ekmeksız ıse harıkaaaaaaaa

merhaba kızlar merhaba melek ablaa bende 1 ay ara verdim şimdi tekrar basladım inş çabucak gider artık su kg lar
melek abla bişey sorcam karbon diyeti ile kg verdin sonradan herseyi tadımlık yieyerek kg verebilecek miisn daha az kg verirsen eski beslenmene mi döneceksin aslında herseyden yemek daha mantıklı ama ufak yedigimiz bişey bile ödem yapıyordu bizde onun için soruyorum canımmm

hosgeldın mınık kusummm

canım aslnda bende en hızlı sonucu veren karbon dıyetı ama bu ısyerındekı sartılarla eve gec gıtmem dolayısıyla zamansızlıktan yapamıyorum layıkıyla o yuzdennnn en mantıklısı olandan ıolculu yemek canım sımdılık baska carem yok canım

Hoşbuldummm ablacımmm anladımm inş güzel kg verirsin yine zaten yolun yarısını coktan gectin azcık kg kaldı darısı bana Amiinn :))

selam melek hanım topiğiniz ilgimi çekti takip ediyordum bu gün bu yazı dahada ilgimi çekti. nedir bu karbon diyeti hiç duymadım varsa bi yazı yada link bakmama izin veririmisiniz

tadımlık derken zaten midesi küçüldü o yedikleri yeter bile ona hem sporla desteklerse kilo almaz verir bende karbonu yapmıyrum artık ama kilo veriyorum önemli olan hangi türde diet yaptığın değil yaptığın diete sağdık olup kaçamak yapsanda bırakmamak minik kuşum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…