- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
-
- Konu Sahibi melekuguzhan
Benimki daha belli dğeil canım listei asmamışlar Sen ne yiyeceksin canım
cıgdemcım benım menu gene odemıs kofte ve salata. oglenlerı ısyerı cevresınde bu tur lokantaların cok olması avantajı ve doyuruculugu cok oldugu ıcın et urunlerını tercıh edıyorum canım
Şanslısın canım bizim ne çıkarsa canım mesala dün börek dolma kısır vardı kaldım ortada öle çekmecemde ton balığı vardı ondna yedim bnde o şeklde çözmeye çalışyorum
EVET canım ve senı tebrık ederm bukadar zorlukta dıyetını bozmadıgın ıcın
kızcelerım oglen menulerınızı dokulunnnnnnnnnnnnn
ben bi tane kebap yedimçünkü burda öyle hafif et yemekleri yok ama yine de sadece et yedim
Şu ana kadarki menüm
Kahvaltı
1 fincan 9lu bitki çayı
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 kk peynir
6 zeytin
1 haşlanmış yumurta
3 küçük parça sosis
1 küçük salatalık
Ara
1 bardak süt
Öğle
1 kase çorba
3 kaşık makarna
Bol salata
Öğle Yemeğinde kızlar Besamel soslu ıspanaklı şekilde yapılmış ıspanaklı tavuk vardı üzerndeki sozu ayırdım yarım parça yedim diğerini kesitiğimde pisşmemiş ti kırmızıydı içi yiyemedim o yüzden Salata yedim okadar
ben bi tane kebap yedimçünkü burda öyle hafif et yemekleri yok ama yine de sadece et yedim
sırkettekı yemek sorunu cozulmedı canım sızın ya demı
ekmeksız ıse harıkaaaaaaaa
merhaba kızlar merhaba melek ablaabende 1 ay ara verdim şimdi tekrar basladım inş çabucak gider artık su kg lar
melek abla bişey sorcam karbon diyeti ile kg verdin sonradan herseyi tadımlık yieyerek kg verebilecek miisn daha az kg verirsen eski beslenmene mi döneceksin aslında herseyden yemek daha mantıklı ama ufak yedigimiz bişey bile ödem yapıyordu bizde onun için soruyorum canımmm
Akşam yemeğe yengemlere yemeğe gidecekmişk yengemin de yemeğe az koy anlayışı yok bakalım ne olacak en güzel gidiyorfum
hosgeldın mınık kusummm
canım aslnda bende en hızlı sonucu veren karbon dıyetı ama bu ısyerındekı sartılarla eve gec gıtmem dolayısıyla zamansızlıktan yapamıyorum layıkıylao yuzdennnn en mantıklısı olandan ıolculu yemek canım sımdılık baska carem yok canım
hosgeldın mınık kusummm
canım aslnda bende en hızlı sonucu veren karbon dıyetı ama bu ısyerındekı sartılarla eve gec gıtmem dolayısıyla zamansızlıktan yapamıyorum layıkıylao yuzdennnn en mantıklısı olandan ıolculu yemek canım sımdılık baska carem yok canım
merhaba kızlar merhaba melek ablaabende 1 ay ara verdim şimdi tekrar basladım inş çabucak gider artık su kg lar
melek abla bişey sorcam karbon diyeti ile kg verdin sonradan herseyi tadımlık yieyerek kg verebilecek miisn daha az kg verirsen eski beslenmene mi döneceksin aslında herseyden yemek daha mantıklı ama ufak yedigimiz bişey bile ödem yapıyordu bizde onun için soruyorum canımmm
selam melek hanım topiğiniz ilgimi çekti takip ediyordum bu gün bu yazı dahada ilgimi çekti. nedir bu karbon diyeti hiç duymadım varsa bi yazı yada link bakmama izin veririmisiniz
hoşgeldn canımcım..