-
- Konu Sahibi melekuguzhan
Cnm çok iyi menün gercekten.
Haklısın cnm katılıyorum arkadaşımı kıramadım bir de açıkcası((
Cnm tmm artık kek mek kurabiye murabiye yemicem. Ben de çok rahatsızım bu durumdan. Bizim iş yerinde kekler simitler havada uçuyo gelde zayıfla((
Bu arada seninde menün çok iyi ama bu sonuna yazdığın p ler nedir cnm anlayamadım da
Cnm çok iyi menün gercekten.
Haklısın cnm katılıyorum arkadaşımı kıramadım bir de açıkcası((
Cnm tmm artık kek mek kurabiye murabiye yemicem. Ben de çok rahatsızım bu durumdan. Bizim iş yerinde kekler simitler havada uçuyo gelde zayıfla((
Bu arada seninde menün çok iyi ama bu sonuna yazdığın p ler nedir cnm anlayamadım da
Maalesef oglen yemegiyle baslayan bozukluk aksamda devam etti. Dogumgunu vardi. Biskuvi tatlisi yedim yemezolaydim. Cok pismanim.gunluk menum sabah
2dilim ekmek 1 dilim kasar srkersiz cayy
Oglen sucuklu pide yemez olaydim ayran
Aksam kereviz yogurt 3 kasik nohut ve bulgur pilavi salata ve bomba biskuvi tatlisi ah yemez olaydim uyuzum ya kendime cok pismanim
Kızceler günaydınlar....
Bu sabah 2 yumurta ve peynir yedim.ve 500 ml su
Size bir itirafım var kızlar kızın bana ;;; dün akşam ben ekmeksiz adana kebep yedim. Sonrada bir tane activa edim
Yarım avuç kadar da kabak çekirdeği çıtladım. Güa sadece yoğurt yiyecektim.....
günaydın kızlar dünki menüm
sabah öğlen bir oldu
2 dilim t.b. ekemeği
1 haşlama yumurta
beyaz peynir salam
zeytin
salatalık
ara
yoğurt
akşam
beyaz peynirli salta
ayran
3 litre su 3 yeşilçay
HARIKASIN bebegımmm
gunaydın kızcelerımmmmmmmmmmm
dun oglusum okullar arası yapılan deneme sınavında okul bırıncsı olmus nasıl sevındım gurur duydum anlatamam canım oglusum yaaaaaaaaaa
HARIKASIN bebegımmm
dun oglusum okullar arası yapılan deneme sınavında okul bırıncsı olmus nasıl sevındım gurur duydum anlatamam canım oglusum yaaaaaaaaaa
dunku menumu
sabah
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p
ara
yok
ogle
ızgara kofte 1 p
1 adet salatalık 4 p
aksam
oglusuma ödul olaral karsık sandvıc soledım anne nolur sende ye dıye ısrar edınce gene melekce usulle ısı cozdum sandvıcın sadece ıcını yedım
yanı sucuk sosıs salam kısmınıvee buda 1 p ettı
veeeeeeeee gunu 8,5 p ıle kapamıs oldum efemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
3 lt su 2 kupa yesılcay
maşallahh allah nazarlardan saklasınnn çalışkan çocuklara bayılıyorummmm
maşallah allah bu mutluluğunu daim etsin..
günaydın kızlar dünki menüm
sabah öğlen bir oldu
2 dilim t.b. ekemeği
1 haşlama yumurta
beyaz peynir salam
zeytin
salatalık
ara
yoğurt
akşam
beyaz peynirli salta
ayran
3 litre su 3 yeşilçay
Tebrik ederim MaşallahhhHARIKASIN bebegımmm
Harika ötesisin canımdunku menumu
sabah
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p
ara
yok
ogle
ızgara kofte 1 p
1 adet salatalık 4 p
aksam
oglusuma ödul olaral karsık sandvıc soledım anne nolur sende ye dıye ısrar edınce gene melekce usulle ısı cozdum sandvıcın sadece ıcını yedım
yanı sucuk sosıs salam kısmınıvee buda 1 p ettı
veeeeeeeee gunu 8,5 p ıle kapamıs oldum efemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
3 lt su 2 kupa yesılcay
Çok Güzel Canım
Tebrik ederim Maşallahhh
Harika ötesisin canım
saol cıgdemcım oglum ısrar edınce demokrasıde careler tukenmez dedım ve ole bı cozum buldumnasıl ketun oldugumu bılırsın kafamda bıtrmısken ıkı gun ust uste kacamak yapamazdım sonra ıpın ucu kacıyor
HARIKASIN bebegımmm
dun oglusum okullar arası yapılan deneme sınavında okul bırıncsı olmus nasıl sevındım gurur duydum anlatamam canım oglusum yaaaaaaaaaa[
tebrik ediyorum oğlunu ben de gurur duydum
Evet ipin ucu kaçıyor kesinlikle haklısın Canım böle devam ederssin inşallah
Kahve içiyorum birlikte içelim
HARIKASIN bebegımmm
dun oglusum okullar arası yapılan deneme sınavında okul bırıncsı olmus nasıl sevındım gurur duydum anlatamam canım oglusum yaaaaaaaaaa[
tebrik ediyorum oğlunu ben de gurur duydum
canımcım cok tesekkur ederımmm
dünkü kaçamak ların kaçamağını yaşadıktan sonra bugün daha kararlı ve dikkatliyim. kahvaltıda yağsız domates ezmesi yaptım içine azcık peynir attım. tadından yenmedi ince 1dilim ekmek sekersiz cay oh süperdi. canım kaşar istedi ama yemedim. peynir yerine yiyim dedim yemedim azcık peynir yetti.
ayrıca dünkü kaçamaklardan 100 gr. vermişim bende inananmadım kızlar şok şok şok
canım kasarı yıyebılırsınkı peynırın puanı dusuk