Melegın dıyet seruvenı

ah bu pazarlar demı cıgdemcım

Evet Pazar Günleri Beni maf ediyor canım

Keşke Pide yemeseydin canımj ama yapılacak bir şey yok .Akşam Canım bol bol hareket et Spor yapmaya çalış,Birde hafif şeylerle geçir Salata olabilir Yoğurtu karnıbahar brokoli olabilir ...

Çok Güzel Canım

keşke yapabilsem ama o programlara hiçuyamıyorum ben

BENDE denıcem bakalım

WALLA ılknurcum haklı gıbısın sımdı bu vıdeoyu ızledımde tamamını yapabılmem ımkansız gıbı bısı leslıyle baslasam bencede cok daha ıyı olcak

Kizlar spor yapmaniz harika aikilasirsiniz ama ben hic sevmiyorum basliyom bi gazla birakiyom yolunu buldum bogazimi tutuyom oglenki pideyi dusununce yspasim gelio ama yapmicam biliyom gerci ogle yemegi kilo aldirmaz diyorum kendime suanda kalktigim kiloyla aramda 1 kilo var hersey dahil belkiyarina kilo veririm

Kızlar herkese merhaba
Bugun sabah 1yumurta yedim biraz beyaz peynir arada arkadasım yapmış dietli kek gibi bişi 1 dilimcik sade turk kahvesi
Öğlen balık ve salata 1dilim ekmek şu an da 200cc süt ve yarım portakal yedim akşama da sadece keten tohumlu yoğurt ve activa düşünüyorum birde yeşil çay...

Canım Akşam hareketlerini çoğalt,Akşam da hafif ye dengelersin...

Kekin diyet hali tarifi nasıl oluyorki canım içinde gine şeker ve un vardır

Bugünkü Menüm
Sabah
2 yemek kaşığı Yoğurt 2yemek kaşığı yulaf ezmesi karıştırlıp yendi.

Ara
Türk Kahvesi

Öğle
Nohut Vardı Yemedim
1 Kase Süzme Mercimek Çorbası
1 küçük Kase Salata

Ara
125 Gram Yoğurt

Akşam
Zeytinyağlı KEreviz
Salata

Ara
1 fincan Nescafe
1 Kupa Yeşil ÇAy

KEK dısında menu gayet super canım

herzamankı gıbı superrr

Melekiimm nerelerdesinnn menün nasıl

geldım cgdemcım pcde sorun oldu sınır oldum gıreemdım bı turlu ama sımdı duzeldı ve menumu paylasabılırımmmm

sabah
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara
yok

ogle
ızgara kofte 1 p
1 adet salatalık 4 p

7,5 p deyım

su ana dek 2 kupa yesılcay 1,5 lt su

dun abarttıgım ıcın bugun cok sıkıyımmm

Wowww çok iyyyyiii

Cnm çok iyi menün gercekten.

Dediğin Şekildede Olsa Canım sen gine dikkat et böle şeylere kilo vermeni yavaşlatabilir.

Haklısın cnm katılıyorum arkadaşımı kıramadım bir de açıkcası ((

Cnm tmm artık kek mek kurabiye murabiye yemicem. Ben de çok rahatsızım bu durumdan. Bizim iş yerinde kekler simitler havada uçuyo gelde zayıfla ((
Bu arada seninde menün çok iyi ama bu sonuna yazdığın p ler nedir cnm anlayamadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…