Melegın dıyet seruvenı

dünkü kaçamak ların kaçamağını yaşadıktan sonra bugün daha kararlı ve dikkatliyim. kahvaltıda yağsız domates ezmesi yaptım içine azcık peynir attım. tadından yenmedi ince 1dilim ekmek sekersiz cay oh süperdi. canım kaşar istedi ama yemedim. peynir yerine yiyim dedim yemedim azcık peynir yetti.

ayrıca dünkü kaçamaklardan 100 gr. vermişim bende inananmadım kızlar şok şok şok
Ben senin yerinde olsam 100 gram ekside değil hemen 1 kilofalan ödem yapmıştı canım .Ama bak bu senin kolay şekilde kilo verebildğini gösteiryor
:21:
O yüzden daha çok dikkat edip daha çok kilollar vermen için sana ikram da bulunanalra hayır demen gerkiyor

Melekkk Çok ödem yaptı vucüd regl olamadım hala :KK50::KK50: Şistim kız ve açım:KK53: İçimdeki canavar here şeyi ye diyor ama ben tutuyorum kendimi

herkeze gunaydın mutlu haftalar kızcelerımmmmmmmmmmmm :KK16::KK16::KK16:

dun ben bırazcık yaramazlıklar yaptım :KK17::KK17::KK17::KK17: evdeyken malesef ben tam randımanlı yapamıyorum ama bugun dunu unutup son hız devam :KK8::KK8::KK8::KK8:
pazar günü bende yaptım
11 yaşındaki kızım internetten susamlı kek tarifi yazmış anne sen karışmadan ben size kekk yapıcam dedi bende izin verdin inannnnnn okadar lezzetliydi 3 dilim yedim,pişman oldum ama kızıı kıramadım.11 Y aşında ama inann okadar heveslikii yeek işlerine,lavaş ekmek bile açıyor benden güzel
Bende haftasonu cok iyi uygulayamiyorum diyeti gec kalk gezmeye git ogun saatlerim sasiyo ama en azindan zararli ve guzel olanlari yemiyorum
evet kaldığımız yerden devam etmeliyiz canımm
valla ole canım pazar gunlerı olmuor dıyet :KK9::KK9::KK9:

dun yapamadım ama dunu sıldım bugun tam gaz dewam :KK12::KK12::KK12:
diyete başladığımıdan beri 2 defa bozdum bende ama bundan sonra daha sıkı tutmak istiyorum canımm
yaz geldiğinde zayıf olmalıyım diyorum inşallah
kendime olmıyan okadar kıyafet alıyorumkii dolapta beklemesinler giyeyimm onlarııı yaaa:KK43:
gene herkez kayıplarda :KK50::KK50:
hafta sonu öyle oluyorr
ben bir gün gelirimm birgün gelemiyorum sık çünküü eşim 1 gün çalışıyor birgün evde,evde olduğu gün o bilgisayardaa oluyorr

Biz daha cektliyiz canım serin akşam da soğuk oluyor dahayla

Canımyanına atıştımalık bir şeyler al ki kan şekeirn düşmesin birde yeşil çayına tarçın çubuğu koy ..

Çook Güzel:KK9:

Hoşgeldin canım .. Canım Ara öğün iki elma çok fazla ..

Güzel Canım:nazar::nazar:

Tura rağmen dikkat emek için elndne geleni yapmısın canım tebrik ederim ..

Evet Canım Devammm Su içebilnmi

ben yazlığa geçtim canım dün 26 yada 28 dereceydi burası

Merhabalarrr:KK16::KK16:
Burdayım Melekkkimmm
Bugün hafta başı olduğundan çoookk yoğunduk çook ...Cumartesi günü Doğum günüydü falan
Pazar günü çook yorgundum fuull dinlenmekteydim dikkat edemedim ama Suyu içmeye çalıştım..
Bugün devammm kızlar
kimin doğum günüyse doğum günüü kutlu olsunn nice güzel yaşlara
ah bu pazarlar demı cıgdemcım :KK37::KK37::KK37::KK37:
ahh pazarlar yokmuu satenn
kızlarrrr çok uzgunum ama sucuklu pide yed,im arkadaş yaptırmışokula getirmiş herkesin içinde kereviz yemeğini çıkartamadım ve yedim
ama kenarlarını kestim ortasını yedim çok utanıyorum tek karım ayran içmiş olmam kola içmedimkenarlarını yemedim akşama sadece kereviz yemeği ve yoğurt yiteceğimekmek de yok dengeleme şart belki yürüyüşe de çıkarım eritmem ve fazlalığı atmam gerek ne yapmalıyım sizce

hiç üzülme bak ben nasıl yapıyorumm
öğlen pide yedin değilmii
akşam 1 kase çorba ve salata ye ekmek yemeden
ozaman hiç bir zararı olmazzz
ben sadece sabah ekmek yiyorumm,öğlen ve akşam kesinlikle ekmek yok
sabah ya tost yada 1 dilim ekmekle kahvaltı yapıyorum
öğlen ağır olursa akşam mutlaka çorba iç

https://www.youtube.com/watch?v=z-ZxLpJ5W1A

kızlar yapabılırsem bu vıdeodakı egzersızı yapıcam 1 ayda 10 kıloya yakın verdıren bır programmıs :KK31::KK31:
hemen bakıyorum bende
kızlarrrımmm işte geldim burdayımm :KK66:)

sabah sabah saçma bir toplantıdaydım kaç saattir.
anca yazabiliyorum.

haftasonu bozmamaya calıstım dikkatimi ama geç kalktığım için anca iki öğün yiyebildim.
aralarım ve öğle akşam dengeli et veya sebze yemeklerim mevcuttu :21::21:

bugun ise
sabah
bir tost
zeytin
peynir

ara
toplantıda geçti :KK50:

öğle
izmir köfte
cacık

ara
kayısım var

ara 200 gr ligth yoğurdum var

aksama da
karnıbakar yapıcam :KK42:

tabiki sonrasında bol su ve survivor var :KK55::KK55::KK55:

Bu arada önemli bir husus ben aylar önce trambolin almıştım ama 10 gün sonra pc yi televizyona bağlamaya üşendiğim için yapmayı bırakmıştım.
dün itibariyle kolay bi yöntem bularak youtube skip jump açıp yine zıplamaya basladımmm :KK76::KK76::KK76::KK76:
çok güzel menünnn
canım neden onu yapmak istiyorsunki bence o başlangıç için bıraz zor aslında leslieyle başlayıp bir hafta bunu yapıp ona geçebilirsin hem alışmış olursun bıraz bencede artık spora bala daha iyi sonuç alırsın.. bende başlıcam leslieye
yürüyüşe çıkıyorum hergünnnn
Bugünkü Menüm
Sabah
2 yemek kaşığı Yoğurt 2yemek kaşığı yulaf ezmesi karıştırlıp yendi.

Ara
Türk Kahvesi

Öğle
Nohut Vardı Yemedim:KK50::KK50:
1 Kase Süzme Mercimek Çorbası
1 küçük Kase Salata

Ara
125 Gram Yoğurt

Akşam
Zeytinyağlı KEreviz
Salata

Ara
1 fincan Nescafe
1 Kupa Yeşil ÇAy

benim gibii kahveyii çok seviyorsunnn

Dediğin Şekildede Olsa Canım sen gine dikkat et böle şeylere kilo vermeni yavaşlatabilir.

offf bu hatayı bende yaptımm arkadaş yine az yemişş ya ben 3 dilim yedimm
bende kendime yine cumaya kadar tartılmama cezası verdimm
benim kendime ceza tartılmamak oluyorr
çok korkuyorumm sabah çıktığımda fazla gelirsem diye oyüzdende çok sıkı tutuyorumkii cuma mutlu olayım diyee

Maalesef oglen yemegiyle baslayan bozukluk aksamda devam etti. Dogumgunu vardi. Biskuvi tatlisi yedim yemezolaydim. Cok pismanim.gunluk menum sabah
2dilim ekmek 1 dilim kasar srkersiz cayy
Oglen sucuklu pide yemez olaydim ayran
Aksam kereviz yogurt 3 kasik nohut ve bulgur pilavi salata ve bomba biskuvi tatlisi ah yemez olaydim uyuzum ya kendime cok pismanim

kızlar bundan sonra hepimiz daha kararlı ilerleyelimmm kaçamak yapmayalım inanın herşey daha güzel olacakk
yerken mutluyuz ama sonra çok üzülüyoruzz

kızlar bundan sonra hepimiz daha kararlı ilerleyelimmm kaçamak yapmayalım inanın herşey daha güzel olacakk
yerken mutluyuz ama sonra çok üzülüyoruzz

evet karabıberım kacamagın sonu yokkı zaten yıye yıye bu hallere geldık :KK43::KK43::KK43: artık ne yazıkkı kacamak yapmak gıbı bır luxumuz yok ısın sakası kalmadı yaza ne kaldı surda badılerımızden sarkan yaglarla gezemeyız o yuzden mınumum kacamakla tam gaz devam :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

HARIKASIN bebegımmm :nazar::nazar::nazar:

gunaydın kızcelerımmmmmmmmmmm :KK16::KK16::KK16::KK16:

dun oglusum okullar arası yapılan deneme sınavında okul bırıncsı olmus nasıl sevındım gurur duydum anlatamam canım oglusum yaaaaaaaaaa :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

tebrik ederimm yaaa ben sankii senii şimdi hatırlamaya başladım
oğluşum deyince senin li hiç 3 ncü sınıfa giden çocuklar sayfasında yazıştık gibii geldii oğlun 5 e mi gidiyorr canım

dunku menumu :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

sabah
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara
yok

ogle
ızgara kofte 1 p
1 adet salatalık 4 p

aksam
oglusuma ödul olaral karsık sandvıc soledım anne nolur sende ye dıye ısrar edınce gene melekce usulle ısı cozdum sandvıcın sadece ıcını yedım
yanı sucuk sosıs salam kısmını :KK37::KK37::KK37::KK37: vee buda 1 p ettı

veeeeeeeee gunu 8,5 p ıle kapamıs oldum efemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK6::KK6::KK6::KK6:

3 lt su 2 kupa yesılcay
sen bu işi söktünn becerikli hatunn
cok sagolun kızlar yaaa nasıl sevındım anlatamam sıze :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

insan gurur duymazmıı yaaa
tebrik ederim annesii

dünkü kaçamak ların kaçamağını yaşadıktan sonra bugün daha kararlı ve dikkatliyim. kahvaltıda yağsız domates ezmesi yaptım içine azcık peynir attım. tadından yenmedi ince 1dilim ekmek sekersiz cay oh süperdi. canım kaşar istedi ama yemedim. peynir yerine yiyim dedim yemedim azcık peynir yetti.

ayrıca dünkü kaçamaklardan 100 gr. vermişim bende inananmadım kızlar şok şok şok
tebrik ederimm canımm,
evet karabıberım kacamagın sonu yokkı zaten yıye yıye bu hallere geldık :KK43::KK43::KK43: artık ne yazıkkı kacamak yapmak gıbı bır luxumuz yok ısın sakası kalmadı yaza ne kaldı surda badılerımızden sarkan yaglarla gezemeyız o yuzden mınumum kacamakla tam gaz devam :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

melekcim evet sonu yokk ,ben de kaçamak yaptımm bu hafta ,şimdi kesinlikle yapmayacağımm,
üzülen hep ben oluyorum
birde bende şöyle bir olay var birşey beğeniyorum L beden hemen alıyorum birgünn giyerim diye

yok karabıberım benle yazısmadın benım oglan 2 ye gıdıor :KK9::KK9::KK9:

hım tamamm canımm
nicki tanıdık geliyor yorumlarına bir yerlerde denk geldimm ama çıkaramıyorumm
melekcimm oğluna hersene için mutlaka konu anlatımlii kitaplar al- çok faydası oluyor,okul kitaplarında pek bilgii yokk
ben 7nci sınıfa giden kızıma herdersin ayrı ayrı,alıyorum.

tebrik ederimm canımm,

cok tesekkur ederım canımcım:KK54:

melekcim evet sonu yokk ,ben de kaçamak yaptımm bu hafta ,şimdi kesinlikle yapmayacağımm,
üzülen hep ben oluyorum
birde bende şöyle bir olay var birşey beğeniyorum L beden hemen alıyorum birgünn giyerim diye

sorma canım ben 90 kılo ıken hep 42-44 alıyordum ne zaman 69,700 oldum lıkralı 38 e gırdım dunyalar benım oldu tarıfı ımkansız bır mutluluk herkez tatmalı bunu :KK31::KK31::KK31::KK31:

hım tamamm canımm
nicki tanıdık geliyor yorumlarına bir yerlerde denk geldimm ama çıkaramıyorumm
melekcimm oğluna hersene için mutlaka konu anlatımlii kitaplar al- çok faydası oluyor,okul kitaplarında pek bilgii yokk
ben 7nci sınıfa giden kızıma herdersin ayrı ayrı,alıyorum.
evet o kıtaolara bakıcam canım:KK6::KK6::KK6:

cıgdemcım ac san zararsız yada az zararlı seylerden ye ac bırakma vucudunu :KK34::KK34::KK34:

Canım bırakmam ama yani yararlı şeyler değil zarralı istiyor cıslardan yani

hemen bakıyorum bende

çok güzel menünnn

yürüyüşe çıkıyorum hergünnnn

benim gibii kahveyii çok seviyorsunnn

Hemde nassılll çok severim kahveyi bu azaltmış halim:KK37:

ayy hemen istiyorummm bir kahve kolik olarak bana kahve dayanmıyorr
Gel Canım birlikte içelim:nazar:

cıdem sen ıdela kılonda oldugun ıcın kacamagı hak edıosun bebegım bıtter cıkolata al ve yarısını ye canım regl olcan hakkındırrrr :KK34::KK34::KK34:

X