- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
-
- Konu Sahibi melekuguzhan
cıdem sen ıdela kılonda oldugun ıcın kacamagı hak edıosun bebegım bıtter cıkolata al ve yarısını ye canım regl olcan hakkındırrrr
Çoook iiyi Canım akşama ne yemeyi düşünüyorsunKIZLAR bu saate kadar olan menummm
sabah
2 dılım tam bugday 14 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p
ara
salatalık 4 p
oglen
salam 1 p
yumurta 0p
peynır 1 p
salatalık 4 p
zeytın 2 p
1 lt su 1 kupa yesılcay
28,5 p deyımmmm
O yarım paketle kalsa neysede canım yarım pakette kalmıyor
benım bı arkadasım vardı canım dıyetteydı 50 kılo verdı toplamda bole krızlere cozumu mesela alırdı bı paket bıtter yarısını yer kalanını cöpe yada yanındakıne verırdı bolece arkası gelmemıs olurdu
Çoook iiyi Canım akşama ne yemeyi düşünüyorsun
canım aksama muhtemelen haslanmıs sebze yıcem karnıbahar yada brokolı uzerıne sarımsaklı yogurtla
ooo Güzelmiş Canım hem sağlıklı hemde doyurucu
Melek aslında çikolata olayı güzel ben kendme günde 1 küplde yeterde bana bnm sorunum farklı canım ...
Hem bu yağmurda dıaşrıya çıkamam canım baya yağıyor yav ..Canımım sıkkın..Bende işte sıkıntımdan bir şeyler arıyorum öğle yemeğimde
Corden BLue
1 yemek kaşığı yeşil mercimek salatası
Salata vardı
Aslında sağlıklı değila am yapılacak bir şy yok
Ben senin yerinde olsam 100 gram ekside değil hemen 1 kilofalan ödem yapmıştı canım .Ama bak bu senin kolay şekilde kilo verebildğini gösteiryor
O yüzden daha çok dikkat edip daha çok kilollar vermen için sana ikram da bulunanalra hayır demen gerkiyor
dun oglusum okullar arası yapılan deneme sınavında okul bırıncsı olmus nasıl sevındım gurur duydum anlatamam canım oglusum yaaaaaaaaaa
Canım bırakmam ama yani yararlı şeyler değil zarralı istiyor cıslardan yani
Hemde nassılll çok severim kahveyi bu azaltmış halim
Gel Canım birlikte içelim
menu süperKIZLAR bu saate kadar olan menummm
sabah
2 dılım tam bugday 14 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p
ara
salatalık 4 p
oglen
salam 1 p
yumurta 0p
peynır 1 p
salatalık 4 p
zeytın 2 p
1 lt su 1 kupa yesılcay
28,5 p deyımmmm
sorun hayvansal gıdalar bence, vejetaryan ne kadar arkadaşım varsa hem zayıflar hem de çok sağlıklılar
sorun hayvansal gıdalar bence, vejetaryan ne kadar arkadaşım varsa hem zayıflar hem de çok sağlıklılar
Afiyet Olsun CanımKIZCELER ara ogunum cağla bademmm
Bende herhangi bir eşy yapmıyor seviyorum canım kahve içmeyi çok seviyorum ..bana kahve yaramıyo kahve metabolizmayı yavaşlatıyo
Bence sorun canım abur cuburlar börekler pastalar canım hayvansal gıdalr çok tok tutuyor Yumurta et tavuk onlar çok tatarlısorun hayvansal gıdalar bence, vejetaryan ne kadar arkadaşım varsa hem zayıflar hem de çok sağlıklılar
Çoook şükür YGS'y atlattım geldimm, artık LYS'ye yüklenme zamanıı
Havalr ısınıyordu burada, ama bugün yine soğudu, yağmur yağdı
Pazar gününden beri gelip, yazdıklarınızı okuyup kaçıyorum, yazmaya utandım açıkçası sınav sonrası yediklerimi :18: :26:
Bir de regl olcam olamadım bi türlü onun stresi sinir var, yeme krizleri var malum..
Bugün biraz daha masum gerçi menüm
Kahvaltı
1 kupa şekersiz, yok denecek kadar az sütlü kahve
4 parça kurabiye
biraz çikolata
(ne masum ne masummm)
Ara
yok
Öğle
1 kase çorba
1 kase salata
Şimdilik bu kadaar
akşama dengelersin dikkat et ekmek yeme yeter regl dönemine ben de gıcık oluyom sinirleniyom yiyom ama atıyosun sonra dikkat edersen
Evett dün facebook'ta da gördüm yazamadım oradan telefon takılıp durdu
Tebrik ederim ablaam benim yerime de öp oğluşunu, kimin oğlu işte, seni de çook öpüyorum
menu süper
tebrikler
Çoook şükür YGS'y atlattım geldimm, artık LYS'ye yüklenme zamanıı
Havalr ısınıyordu burada, ama bugün yine soğudu, yağmur yağdı
Pazar gününden beri gelip, yazdıklarınızı okuyup kaçıyorum, yazmaya utandım açıkçası sınav sonrası yediklerimi :18: :26:
Bir de regl olcam olamadım bi türlü onun stresi sinir var, yeme krizleri var malum..
Bugün biraz daha masum gerçi menüm
Kahvaltı
1 kupa şekersiz, yok denecek kadar az sütlü kahve
4 parça kurabiye
biraz çikolata
(ne masum ne masummm)
Ara
yok
Öğle
1 kase çorba
1 kase salata
Şimdilik bu kadaar
Vejetaryen olmak iyi güzel de, protein alabilecekleri çok az gıda var, ölçülü tükettikçe bence et ürünleri daha güzel, onlar boşa mı yaşıyolar nee, Türk'sen et ve mamüllerini de sevmen gerek arkadaş!