Melegın dıyet seruvenı

Çok çok iyi cnm hadi bakalım darırısı bana...

Evet gelelim ne yediğime sabah mersine kayınvaldemlere gittik kahvaltı da tam buğday unundan 2 sıkma ve çay öğlen akşam arası bir davetteydim bu yuzden zero kola ve 3 minik kanepe akşam da 6-7 tane elma dilim patates 4 kaşık yoğurtlu mantı(oğlumun artanı :)))azsonra da yeşil çay yapıp içicem. Bu arada 1 tane de activa yoğurt yedim...

Son düzenleme:
Abartmadım ,, yapamadım yani yapmak istemedim.. Yarın yoğurt salatayla telafi edicez artık 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyi geceler kizlar 2 gundur yiktum gezilerdeydim de ama genede dikkatliydim cumartesi gunu 1 dilim kasarli ekmek yedim turda kekle
Meyvesuyu verdiler yemedim. Oglen kofte salata ayran ekmek yedim tatliyi saadece tattim ve biraktim aksamda ayran ve kofte yedim sonra bisi yemedim oglen ve aksam kofte oldu biliyom ama turda fazla secenegin olmuyo ancak genede dikkatliydim
Pazar gunu sabah yarima yakin muz ygsde gorevliydim 13 gibi bi uyumusum dundende yorgundum 17civari kalktim 18 e gibi balik buglama salata yedim cok azda ekmek 21 civari 1 kuru incir bikac findik yedim tabi 2, 5 litre su iyi geceler citirlar

yanı guzel bır yonteme benzıor ama agrılı olması kotu

arada oluyor canım sonucta ınsanız ırademıze sahıp olamayabılıorzu bugun sıl bastan devam

herkeze gunaydın mutlu haftalar kızcelerımmmmmmmmmmmm

dun ben bırazcık yaramazlıklar yaptım evdeyken malesef ben tam randımanlı yapamıyorum ama bugun dunu unutup son hız devam

dun ben bırazcık yaramazlıklar yaptım evdeyken malesef ben tam randımanlı yapamıyorum ama bugun dunu unutup son hız devam

Bende haftasonu cok iyi uygulayamiyorum diyeti gec kalk gezmeye git ogun saatlerim sasiyo ama en azindan zararli ve guzel olanlari yemiyorum

bizim buraya yaz çok tan geldii insanlar yazlıklar giyiyorrrr

Biz daha cektliyiz canım serin akşam da soğuk oluyor dahayla

Canımyanına atıştımalık bir şeyler al ki kan şekeirn düşmesin birde yeşil çayına tarçın çubuğu koy ..

Çook Güzel

SABAH:2 dilim ekmek domates iki uc adet zeytin yedim peynir.
ARA OGUN.:2 elmA yedim.
Birazdan sarimsakli kofte yicem 6 kaşık. Yanı nda ayran aksami bilmiyorum. :)

Hoşgeldin canım .. Canım Ara öğün iki elma çok fazla ..

Güzel Canım

Tura rağmen dikkat emek için elndne geleni yapmısın canım tebrik ederim ..

Evet Canım Devammm Su içebilnmi

Merhabalarrr
Burdayım Melekkkimmm
Bugün hafta başı olduğundan çoookk yoğunduk çook ...Cumartesi günü Doğum günüydü falan
Pazar günü çook yorgundum fuull dinlenmekteydim dikkat edemedim ama Suyu içmeye çalıştım..
Bugün devammm kızlar

ah bu pazarlar demı cıgdemcım

kızlarrrr çok uzgunum ama sucuklu pide yed,im arkadaş yaptırmışokula getirmiş herkesin içinde kereviz yemeğini çıkartamadım ve yedim
ama kenarlarını kestim ortasını yedim çok utanıyorum tek karım ayran içmiş olmam kola içmedimkenarlarını yemedim akşama sadece kereviz yemeği ve yoğurt yiteceğimekmek de yok dengeleme şart belki yürüyüşe de çıkarım eritmem ve fazlalığı atmam gerek ne yapmalıyım sizce

kızlarrrımmm işte geldim burdayımm )

sabah sabah saçma bir toplantıdaydım kaç saattir.
anca yazabiliyorum.

haftasonu bozmamaya calıstım dikkatimi ama geç kalktığım için anca iki öğün yiyebildim.
aralarım ve öğle akşam dengeli et veya sebze yemeklerim mevcuttu

bugun ise
sabah
bir tost
zeytin
peynir

ara
toplantıda geçti

öğle
izmir köfte
cacık

ara
kayısım var

ara 200 gr ligth yoğurdum var

aksama da
karnıbakar yapıcam

tabiki sonrasında bol su ve survivor var

Bu arada önemli bir husus ben aylar önce trambolin almıştım ama 10 gün sonra pc yi televizyona bağlamaya üşendiğim için yapmayı bırakmıştım.
dün itibariyle kolay bi yöntem bularak youtube skip jump açıp yine zıplamaya basladımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…