-
- Konu Sahibi melekuguzhan
Ben senin yerinde olsam 100 gram ekside değil hemen 1 kilofalan ödem yapmıştı canım .Ama bak bu senin kolay şekilde kilo verebildğini gösteiryordünkü kaçamak ların kaçamağını yaşadıktan sonra bugün daha kararlı ve dikkatliyim. kahvaltıda yağsız domates ezmesi yaptım içine azcık peynir attım. tadından yenmedi ince 1dilim ekmek sekersiz cay oh süperdi. canım kaşar istedi ama yemedim. peynir yerine yiyim dedim yemedim azcık peynir yetti.
ayrıca dünkü kaçamaklardan 100 gr. vermişim bende inananmadım kızlar şok şok şok
Melekkk Çok ödem yaptı vucüd regl olamadım halaŞistim kız ve açım İçimdeki canavar here şeyi ye diyor ama ben tutuyorum kendimi
pazar günü bende yaptımherkeze gunaydın mutlu haftalar kızcelerımmmmmmmmmmmm
dun ben bırazcık yaramazlıklar yaptımevdeyken malesef ben tam randımanlı yapamıyorum ama bugun dunu unutup son hız devam
evet kaldığımız yerden devam etmeliyiz canımmBende haftasonu cok iyi uygulayamiyorum diyeti gec kalk gezmeye git ogun saatlerim sasiyo ama en azindan zararli ve guzel olanlari yemiyorum
diyete başladığımıdan beri 2 defa bozdum bende ama bundan sonra daha sıkı tutmak istiyorum canımmvalla ole canım pazar gunlerı olmuor dıyet
dun yapamadım ama dunu sıldım bugun tam gaz dewam
hafta sonu öyle oluyorrgene herkez kayıplarda
Biz daha cektliyiz canım serin akşam da soğuk oluyor dahayla
Canımyanına atıştımalık bir şeyler al ki kan şekeirn düşmesin birde yeşil çayına tarçın çubuğu koy ..
Çook Güzel
Hoşgeldin canım .. Canım Ara öğün iki elma çok fazla ..
Güzel Canım
Tura rağmen dikkat emek için elndne geleni yapmısın canım tebrik ederim ..
Evet Canım Devammm Su içebilnmi
kimin doğum günüyse doğum günüü kutlu olsunn nice güzel yaşlaraMerhabalarrr
Burdayım Melekkkimmm
Bugün hafta başı olduğundan çoookk yoğunduk çook ...Cumartesi günü Doğum günüydü falan
Pazar günü çook yorgundum fuull dinlenmekteydim dikkat edemedim ama Suyu içmeye çalıştım..
Bugün devammm kızlar
ahh pazarlar yokmuu satennah bu pazarlar demı cıgdemcım
kızlarrrr çok uzgunum ama sucuklu pide yed,im arkadaş yaptırmışokula getirmiş herkesin içinde kereviz yemeğini çıkartamadım ve yedim
ama kenarlarını kestim ortasını yedim çok utanıyorum tek karım ayran içmiş olmam kola içmedimkenarlarını yemedim akşama sadece kereviz yemeği ve yoğurt yiteceğimekmek de yok dengeleme şart belki yürüyüşe de çıkarım eritmem ve fazlalığı atmam gerek ne yapmalıyım sizce
hemen bakıyorum bendehttps://www.youtube.com/watch?v=z-ZxLpJ5W1A
kızlar yapabılırsem bu vıdeodakı egzersızı yapıcam 1 ayda 10 kıloya yakın verdıren bır programmıs
çok güzel menünnnkızlarrrımmm işte geldim burdayımm)
sabah sabah saçma bir toplantıdaydım kaç saattir.
anca yazabiliyorum.
haftasonu bozmamaya calıstım dikkatimi ama geç kalktığım için anca iki öğün yiyebildim.
aralarım ve öğle akşam dengeli et veya sebze yemeklerim mevcuttu
bugun ise
sabah
bir tost
zeytin
peynir
ara
toplantıda geçti
öğle
izmir köfte
cacık
ara
kayısım var
ara 200 gr ligth yoğurdum var
aksama da
karnıbakar yapıcam
tabiki sonrasında bol su ve survivor var
Bu arada önemli bir husus ben aylar önce trambolin almıştım ama 10 gün sonra pc yi televizyona bağlamaya üşendiğim için yapmayı bırakmıştım.
dün itibariyle kolay bi yöntem bularak youtube skip jump açıp yine zıplamaya basladımmm
yürüyüşe çıkıyorum hergünnnncanım neden onu yapmak istiyorsunki bence o başlangıç için bıraz zor aslında leslieyle başlayıp bir hafta bunu yapıp ona geçebilirsin hem alışmış olursun bıraz bencede artık spora bala daha iyi sonuç alırsın.. bende başlıcam leslieye
Bugünkü Menüm
Sabah
2 yemek kaşığı Yoğurt 2yemek kaşığı yulaf ezmesi karıştırlıp yendi.
Ara
Türk Kahvesi
Öğle
Nohut Vardı Yemedim
1 Kase Süzme Mercimek Çorbası
1 küçük Kase Salata
Ara
125 Gram Yoğurt
Akşam
Zeytinyağlı KEreviz
Salata
Ara
1 fincan Nescafe
1 Kupa Yeşil ÇAy
Dediğin Şekildede Olsa Canım sen gine dikkat et böle şeylere kilo vermeni yavaşlatabilir.
Maalesef oglen yemegiyle baslayan bozukluk aksamda devam etti. Dogumgunu vardi. Biskuvi tatlisi yedim yemezolaydim. Cok pismanim.gunluk menum sabah
2dilim ekmek 1 dilim kasar srkersiz cayy
Oglen sucuklu pide yemez olaydim ayran
Aksam kereviz yogurt 3 kasik nohut ve bulgur pilavi salata ve bomba biskuvi tatlisi ah yemez olaydim uyuzum ya kendime cok pismanim
kızlar bundan sonra hepimiz daha kararlı ilerleyelimmm kaçamak yapmayalım inanın herşey daha güzel olacakk
yerken mutluyuz ama sonra çok üzülüyoruzz
HARIKASIN bebegımmm
gunaydın kızcelerımmmmmmmmmmm
dun oglusum okullar arası yapılan deneme sınavında okul bırıncsı olmus nasıl sevındım gurur duydum anlatamam canım oglusum yaaaaaaaaaa
maşallahh allah nazarlardan saklasınnn çalışkan çocuklara bayılıyorummmm
tebrik ederimm yaaa ben sankii senii şimdi hatırlamaya başladım
oğluşum deyince senin li hiç 3 ncü sınıfa giden çocuklar sayfasında yazıştık gibii geldii oğlun 5 e mi gidiyorr canım
sen bu işi söktünn becerikli hatunndunku menumu
sabah
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p
ara
yok
ogle
ızgara kofte 1 p
1 adet salatalık 4 p
aksam
oglusuma ödul olaral karsık sandvıc soledım anne nolur sende ye dıye ısrar edınce gene melekce usulle ısı cozdum sandvıcın sadece ıcını yedım
yanı sucuk sosıs salam kısmınıvee buda 1 p ettı
veeeeeeeee gunu 8,5 p ıle kapamıs oldum efemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
3 lt su 2 kupa yesılcay
cok sagolun kızlar yaaa nasıl sevındım anlatamam sıze
Kahve içiyorum birlikte içelim
sen bu işi söktünn becerikli hatunn
cok tsk canıkommm
insan gurur duymazmıı yaaa
tebrik ederim annesii
tebrik ederimm canımm,dünkü kaçamak ların kaçamağını yaşadıktan sonra bugün daha kararlı ve dikkatliyim. kahvaltıda yağsız domates ezmesi yaptım içine azcık peynir attım. tadından yenmedi ince 1dilim ekmek sekersiz cay oh süperdi. canım kaşar istedi ama yemedim. peynir yerine yiyim dedim yemedim azcık peynir yetti.
ayrıca dünkü kaçamaklardan 100 gr. vermişim bende inananmadım kızlar şok şok şok
evet karabıberım kacamagın sonu yokkı zaten yıye yıye bu hallere geldıkartık ne yazıkkı kacamak yapmak gıbı bır luxumuz yok ısın sakası kalmadı yaza ne kaldı surda badılerımızden sarkan yaglarla gezemeyız o yuzden mınumum kacamakla tam gaz devam
yok karabıberım benle yazısmadın benım oglan 2 ye gıdıor
tebrik ederimm canımm,
cok tesekkur ederım canımcım
melekcim evet sonu yokk ,ben de kaçamak yaptımm bu hafta ,şimdi kesinlikle yapmayacağımm,
üzülen hep ben oluyorum
birde bende şöyle bir olay var birşey beğeniyorum L beden hemen alıyorum birgünn giyerim diye
evet o kıtaolara bakıcam canımhım tamamm canımm
nicki tanıdık geliyor yorumlarına bir yerlerde denk geldimm ama çıkaramıyorumm
melekcimm oğluna hersene için mutlaka konu anlatımlii kitaplar al- çok faydası oluyor,okul kitaplarında pek bilgii yokk
ben 7nci sınıfa giden kızıma herdersin ayrı ayrı,alıyorum.
cıgdemcım ac san zararsız yada az zararlı seylerden ye ac bırakma vucudunu
hemen bakıyorum bende
çok güzel menünnn
yürüyüşe çıkıyorum hergünnnn
benim gibii kahveyii çok seviyorsunnn
Gel Canım birlikte içelimayy hemen istiyorummm bir kahve kolik olarak bana kahve dayanmıyorr