Melegın dıyet seruvenı

Yok cnm ben hiç duymadım. Ama çok mantıklı gelmedi sanırım burdaki amaç vücuda bol oksijen göndermek doğru nefes alarak tabi.yani bebekler gibi nefes almalıyız karnımızı şişirerek nefes alırsak zaten vücuda yeterli oksijeni göndermiş oluruz.

Günaydıııın 😊
Açık büfe pazar kahvaltısına gidiyoruz noolucak şimdiiiiii ?... 😆
Arada kaçamak yapsak olmuyomu arkadaşlar ya puff 😔
3 hafta bitti diyete ihanet etmedim,ama bana ödül yokmuuu?.. 😆😉😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

karabiber merhaba ben duygunun arkadası olan pomo. hatırladın mı ? adımı degıstırdım de. nasılsın bızım topıge gel de bır selam ver konusak bıraz.

Bir tanemmmmmmmmmmmmm duygunun arkadaşı bile demene gerekk sen benimde bir tanecik arkadaşımsın ,sizin benim için yeriniz ayrı halen aklımdasınız,heen geliyorum canımm

canını sıkma ama birgün sonra kaldığın yerden devam et diyete
hemen toparlanmaya bak ,
herşey harika eline sağlık
çok fazla kaçırmazsan sorun olmaz
bende 3 gün gibii bozdu gibii oldu ama neyse şimdi yine sıkı tutuyorum
kardeşim gelmişti o yüzden

Merhaba arkadaslar bnde araniza katılabilir miyim?
Oncelikle ben reaktif hpoglisemi rahatsızlign war ve diaformin bin mg ilac kullanıyorum. 24 yasindayim.1 66 boyunda 61 Kiloyum.koruyabilyorum ama bnm 56 olmam lazim bu rahatsızlık tan dolayi weremiyorum.istah kontrol edemiyorum((((

hoşgeldin canım tabiki katılabilirsin hergün menülerini paylaşman gerekiyor burada dahada motive olursun böylece buraya yazacağın için kaçamaklarında olmaz..

Teşekkür ederim hosbuldum:).ben cok sik giremiyorum. girdigim sure içerisinde katilcam size.yazcm.insallah basaririm

kafana bitirdiysen başarırsın canım aslında buraya hergün yazman senin için motive olurdu ondan dedim hergün yaz diye yoksa öbür türlü motivasyonda düşüş olup kaçamak yapabiliyorsun hem burada kızlar ve ben de mneüne bakar yanlışların olursa felan uyarırız neyse bakalım hadi hayırlı olsun..

SABAH:2 dilim ekmek domates iki uc adet zeytin yedim peynir.
ARA OGUN.:2 elmA yedim.
Birazdan sarimsakli kofte yicem 6 kaşık. Yanı nda ayran aksami bilmiyorum. :)

Ben sevmiyorum açık büfe yemek ve kahvaltıları bu yuzden her yaz otellerden kilo alıp dönüyorum ((. Umarım az yemişsindir :)))

sevval sende hoşgeldinnn

benimde başım ağrıyor,öğlen parka gittik ve bol su içemedim ,ara öğün saati kaçtı güneş başıma geçtii
Menümü yazayım
sabah
1 tane tost,yarım domates,3 zeytin

ara
türk kahvesi

öğlen
2 köfte ve salatalık

ara
yok

akşam
1 kase çorba ve salataaa
şimdi bu saatte suyumu aldım yanıma içiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…