Melegın dıyet seruvenı

Ben sevmiyorum açık büfe yemek ve kahvaltıları bu yuzden her yaz otellerden kilo alıp dönüyorum :KK43:((. Umarım az yemişsindir :)))

Ooooo çok sevindim. 12 yıldır Adanalıyım cnm aslen Ankaralıyım ama Ankaranın eseri kalmadı bunca yılda :))) Malüm eş, iş durumları...

Hoşgeldin ben de yeni katıldım buraya kışın başında 50-59 kilo arasında olanlar topiğinde sürekli yazarak 3 kilo vermiştim 1,5 ayda. Darısı buraya İnşallah...

Bence gayet başarılı cnm...
Artık yarı adanalı sayılırsınn
ben ankarayı çok seviyorum 2 defa gittim çok beğendim

sevval sende hoşgeldinnn

benimde başım ağrıyor,öğlen parka gittik ve bol su içemedim ,ara öğün saati kaçtı güneş başıma geçtii
Menümü yazayım
sabah
1 tane tost,yarım domates,3 zeytin

ara
türk kahvesi

öğlen
2 köfte ve salatalık

ara
yok

akşam
1 kase çorba ve salataaa
şimdi bu saatte suyumu aldım yanıma içiyorumm

Çok çok iyi cnm hadi bakalım darırısı bana...

Evet gelelim ne yediğime sabah mersine kayınvaldemlere gittik kahvaltı da tam buğday unundan 2 sıkma ve çay öğlen akşam arası bir davetteydim bu yuzden zero kola ve 3 minik kanepe akşam da 6-7 tane elma dilim patates 4 kaşık yoğurtlu mantı(oğlumun artanı :)))azsonra da yeşil çay yapıp içicem. Bu arada 1 tane de activa yoğurt yedim...

Son düzenleme:
Abartmadım ,, yapamadım yani yapmak istemedim.. Yarın yoğurt salatayla telafi edicez artık 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyi geceler kizlar 2 gundur yiktum gezilerdeydim de ama genede dikkatliydim cumartesi gunu 1 dilim kasarli ekmek yedim turda kekle
Meyvesuyu verdiler yemedim. Oglen kofte salata ayran ekmek yedim tatliyi saadece tattim ve biraktim aksamda ayran ve kofte yedim sonra bisi yemedim oglen ve aksam kofte oldu biliyom ama turda fazla secenegin olmuyo ancak genede dikkatliydim
Pazar gunu sabah yarima yakin muz ygsde gorevliydim 13 gibi bi uyumusum dundende yorgundum 17civari kalktim 18 e gibi balik buglama salata yedim cok azda ekmek 21 civari 1 kuru incir bikac findik yedim tabi 2, 5 litre su iyi geceler citirlar

Cnm ;selülit problemlerinde, dolaşım bozukluklarında, deri sarkmalarında ve vücut şekillendirmede kullanılan Micro Plus, vücut liftingi ve kilo vermede tercih ediliyor.vucuda galvanic akımı verıyo...ama çok agrıyo yapılırken cnm. Bugun neredeyse aglıcaktım acıdan çok zordu cokkkk:KK43:(((

yanı guzel bır yonteme benzıor ama agrılı olması kotu :KK5::KK5::KK5:

Kızlar bugun çok kaçırdım ya kendimden utanıyorum:KK14::KK14::KK14:

oglum bu sene ilkokula başlıcak İnşaallah . yeni okulumuzla ilgili bir otelde saat 14 görüşme vardı ve tabi o sırada atıştırmalık bufeden bişiler yerken buldum kendimi çünkü kan şekerim düştü gene. Ne mi yedim offfff offff ben ne yapacam bilemez haldeyim 4-5 tane minikti ama tatlı tuzlu kurabiyemsi parçalar.sonra bunlar kesmedi beni az ilerdeki standda 2adet incecik tavuk kızartması parçası 1 adet sarma ve 4 adet küçük ravyoli. Akşamda evde salata,et sote ve azıcık yufka ekmek şimdi de yeşil çay. Ben bu kanşekerime bir çare bulmalıyım aniden saldırıyorum yiyeceklere....:KK14::KK14::KK14:

arada oluyor canım sonucta ınsanız ırademıze sahıp olamayabılıorzu bugun sıl bastan devam :KK55::KK55::KK55:

Arkadaşlar akşam yemeğiiimm 😊

Eki Görüntüle 1033401

Masada zararlı hiiiiiç bişi yook 😆😉

Eki Görüntüle 1033402

harıka bır menu :KK56::KK56::KK56:

Yataktan önce balon egzersizi

Yatağa girmeden önce balon egzersizi yapın. Ayağa kalkıp vücudunuzu ve başınızı dik tutup 10 kez balonu şişirip boşaltın, balon şişirmek karın kaslarını kuvvetlendirecektir. Şişirmek başınızı döndürürse üç dakika ara verin ve yeniden deneyin.

"balonla zayıflama, balon şişirerek zayıflama, balon yöntemiyle diyet salgını başladı. Balon şişererek, zayıflıyorlar. Yanlış duymadınız ? Dünyada yeni bir diyet yöntemi başlıyor. Hollywood starlarının ve ünlülerinin özel diyetisyeni ve spor eğitmeni olarak bilinen Vecine dümdüz karın hatlarına sahip olmak isteyen bayanlara ve erkeklere balon şişirmeyi öneriyor ve haftada en az 6-7 kilo verebileceğinizi söylüyor.

Üstelik tüm bunları diyet yapmadan sadece spor ile başarabileceksiniz. Nasıl mı ? . Balon diyeti listesi, programı ile zayıflamak ve diyet yapmak artık daha kolay, sadece yapmanız gereken yağlı yiyeceklerden her zamanki gibi uzak durarak, yeniliklere kendinizi serbest bırakmanız.

Her sabah 10 balon şişireceksiniz. Bu balonların arasında minumum 60 saniye şişirme süresi olmalı. Yani ilk balon şiştikten sonra diğer balona geçiş arasını 1 dakikadan fazla tutmalısınız. İlk hafta her sabah ve akşam 10'ar tane şişiriyoruz. İkinci haftda bu sayıyı 15 üçüncü hafta 20 dördüncü 25 olarak devam ettirerek 1 ayda istediğimiz forma çoktan kavuşmuş oluruz.

Balon şişirerek zayıflama yöntemlerini uygularken haftalık olarak düzenli egzersizlere de yer vermenizi, istiyoruz. Örneğin haftanın 3 günü 1 saat koşu için kendinize zaman ayırınız ve balon zayıflamasını deneyiniz. Farkı hissedeceksiniz. Sağlıklı günler, diliyoruz." aranızda uygulayan var mı acaba

bunu bi topikte buldum çok zor değil yapabilirzi aslında.. internette araştırdığımdaki diet listesi bana saçma geldi kahvaltı felan yok saçma sapan ama bu egzersizi yapabiliriz bence..

bunu arastırcammmm :KK23::KK23::KK23:

Günaydıııın 😊
Açık büfe pazar kahvaltısına gidiyoruz noolucak şimdiiiiii ?... 😆
Arada kaçamak yapsak olmuyomu arkadaşlar ya puff 😔
3 hafta bitti diyete ihanet etmedim,ama bana ödül yokmuuu?.. 😆😉😉

kucuk bır odul verebılırsın kendıne :KK34::KK34::KK34:

Merhaba arkadaslar bnde araniza katılabilir miyim?
Oncelikle ben reaktif hpoglisemi rahatsızlign war ve diaformin bin mg ilac kullanıyorum. 24 yasindayim.1 66 boyunda 61 Kiloyum.koruyabilyorum ama bnm 56 olmam lazim bu rahatsızlık tan dolayi weremiyorum.istah kontrol edemiyorum:KK43:((((

hosgeldın canım aramıza :KK54::KK54::KK54::KK54:

herkeze gunaydın mutlu haftalar kızcelerımmmmmmmmmmmm :KK16::KK16::KK16:

dun ben bırazcık yaramazlıklar yaptım :KK17::KK17::KK17::KK17: evdeyken malesef ben tam randımanlı yapamıyorum ama bugun dunu unutup son hız devam :KK8::KK8::KK8::KK8:

dun ben bırazcık yaramazlıklar yaptım :KK17::KK17::KK17::KK17: evdeyken malesef ben tam randımanlı yapamıyorum ama bugun dunu unutup son hız devam :KK8::KK8::KK8::KK8:

Bende haftasonu cok iyi uygulayamiyorum diyeti gec kalk gezmeye git ogun saatlerim sasiyo ama en azindan zararli ve guzel olanlari yemiyorum

bizim buraya yaz çok tan geldii insanlar yazlıklar giyiyorrrr

Biz daha cektliyiz canım serin akşam da soğuk oluyor dahayla

Kızlar bugun çok kaçırdım ya kendimden utanıyorum:KK14::KK14::KK14:

oglum bu sene ilkokula başlıcak İnşaallah . yeni okulumuzla ilgili bir otelde saat 14 görüşme vardı ve tabi o sırada atıştırmalık bufeden bişiler yerken buldum kendimi çünkü kan şekerim düştü gene. Ne mi yedim offfff offff ben ne yapacam bilemez haldeyim 4-5 tane minikti ama tatlı tuzlu kurabiyemsi parçalar.sonra bunlar kesmedi beni az ilerdeki standda 2adet incecik tavuk kızartması parçası 1 adet sarma ve 4 adet küçük ravyoli. Akşamda evde salata,et sote ve azıcık yufka ekmek şimdi de yeşil çay. Ben bu kanşekerime bir çare bulmalıyım aniden saldırıyorum yiyeceklere....:KK14::KK14::KK14:

Canımyanına atıştımalık bir şeyler al ki kan şekeirn düşmesin birde yeşil çayına tarçın çubuğu koy ..

Arkadaşlar akşam yemeğiiimm 😊

Eki Görüntüle 1033401

Masada zararlı hiiiiiç bişi yook 😆😉

Eki Görüntüle 1033402

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çook Güzel:KK9:

Merhaba arkadaslar bnde araniza katılabilir miyim?
Oncelikle ben reaktif hpoglisemi rahatsızlign war ve diaformin bin mg ilac kullanıyorum. 24 yasindayim.1 66 boyunda 61 Kiloyum.koruyabilyorum ama bnm 56 olmam lazim bu rahatsızlık tan dolayi weremiyorum.istah kontrol edemiyorum:KK43:((((

SABAH:2 dilim ekmek domates iki uc adet zeytin yedim peynir.
ARA OGUN.:2 elmA yedim.
Birazdan sarimsakli kofte yicem 6 kaşık. Yanı nda ayran aksami bilmiyorum. :)

Hoşgeldin canım .. Canım Ara öğün iki elma çok fazla ..

sevval sende hoşgeldinnn

benimde başım ağrıyor,öğlen parka gittik ve bol su içemedim ,ara öğün saati kaçtı güneş başıma geçtii
Menümü yazayım
sabah
1 tane tost,yarım domates,3 zeytin

ara
türk kahvesi

öğlen
2 köfte ve salatalık

ara
yok

akşam
1 kase çorba ve salataaa
şimdi bu saatte suyumu aldım yanıma içiyorumm

Güzel Canım:nazar::nazar:

Iyi geceler kizlar 2 gundur yiktum gezilerdeydim de ama genede dikkatliydim cumartesi gunu 1 dilim kasarli ekmek yedim turda kekle
Meyvesuyu verdiler yemedim. Oglen kofte salata ayran ekmek yedim tatliyi saadece tattim ve biraktim aksamda ayran ve kofte yedim sonra bisi yemedim oglen ve aksam kofte oldu biliyom ama turda fazla secenegin olmuyo ancak genede dikkatliydim
Pazar gunu sabah yarima yakin muz ygsde gorevliydim 13 gibi bi uyumusum dundende yorgundum 17civari kalktim 18 e gibi balik buglama salata yedim cok azda ekmek 21 civari 1 kuru incir bikac findik yedim tabi 2, 5 litre su iyi geceler citirlar

Tura rağmen dikkat emek için elndne geleni yapmısın canım tebrik ederim ..

Evet Canım Devammm Su içebilnmi

Biz daha cektliyiz canım serin akşam da soğuk oluyor dahayla

Canımyanına atıştımalık bir şeyler al ki kan şekeirn düşmesin birde yeşil çayına tarçın çubuğu koy ..

Çook Güzel:KK9:

Hoşgeldin canım .. Canım Ara öğün iki elma çok fazla ..

Güzel Canım:nazar::nazar:

Tura rağmen dikkat emek için elndne geleni yapmısın canım tebrik ederim ..

Evet Canım Devammm Su içebilnmi

evet 2,5 lt su ıctım ama dıyetımı yapamadım canım dun :KK50::KK50:

Merhabalarrr:KK16::KK16:
Burdayım Melekkkimmm
Bugün hafta başı olduğundan çoookk yoğunduk çook ...Cumartesi günü Doğum günüydü falan
Pazar günü çook yorgundum fuull dinlenmekteydim dikkat edemedim ama Suyu içmeye çalıştım..
Bugün devammm kızlar

Merhabalarrr:KK16::KK16:
Burdayım Melekkkimmm
Bugün hafta başı olduğundan çoookk yoğunduk çook ...Cumartesi günü Doğum günüydü falan
Pazar günü çook yorgundum fuull dinlenmekteydim dikkat edemedim ama Suyu içmeye çalıştım..
Bugün devammm kızlar

ah bu pazarlar demı cıgdemcım :KK37::KK37::KK37::KK37:

kızlarrrr çok uzgunum ama sucuklu pide yed,im arkadaş yaptırmışokula getirmiş herkesin içinde kereviz yemeğini çıkartamadım ve yedim
ama kenarlarını kestim ortasını yedim çok utanıyorum tek karım ayran içmiş olmam kola içmedimkenarlarını yemedim akşama sadece kereviz yemeği ve yoğurt yiteceğimekmek de yok dengeleme şart belki yürüyüşe de çıkarım eritmem ve fazlalığı atmam gerek ne yapmalıyım sizce

kızlarrrımmm işte geldim burdayımm :KK66:)

sabah sabah saçma bir toplantıdaydım kaç saattir.
anca yazabiliyorum.

haftasonu bozmamaya calıstım dikkatimi ama geç kalktığım için anca iki öğün yiyebildim.
aralarım ve öğle akşam dengeli et veya sebze yemeklerim mevcuttu :21::21:

bugun ise
sabah
bir tost
zeytin
peynir

ara
toplantıda geçti :KK50:

öğle
izmir köfte
cacık

ara
kayısım var

ara 200 gr ligth yoğurdum var

aksama da
karnıbakar yapıcam :KK42:

tabiki sonrasında bol su ve survivor var :KK55::KK55::KK55:

Bu arada önemli bir husus ben aylar önce trambolin almıştım ama 10 gün sonra pc yi televizyona bağlamaya üşendiğim için yapmayı bırakmıştım.
dün itibariyle kolay bi yöntem bularak youtube skip jump açıp yine zıplamaya basladımmm :KK76::KK76::KK76::KK76:

X