-
- Konu Sahibi melekuguzhan
Evde olan kızlar haydi spora hava çok güzel ben şimdi evde olsam sahile inmiştim
Aaa gelmiş bi cavap görmemişim çook pardon canım yaa.. Iyi sevindim çünki ara sıra özellikle kuru yağsız tuzsuz ızgaraların yanında içince yutabilmemi sağlıyoo zeroo,,midem bulandığı zaman yardımcı oluyo 😊
CANIM zero kesınlıkle kurtarıcı dıyette ama cok asırı ıcmemek kaydıyda cunku odem tutabılıor vucut
hosgeldınn karabıberımmmmartk burdayız canım burdan devam edıcez 500 gr almıssın sadece hc sorun deıl hallederızzzzz:13::13::13::13::13:
tatlım kısı sayısı tam gellı olsun kesınlıkle lıste yapıcaz
ergınsena yok canım o sanırım hazır deıl suan dıyete
merhaba hosgeldıız beklerız burayada
yagmurcum hosgeldınkılo az olunca vermek guc ama 5 kılo bısı deıl canım burdakı lıstelerı takıp edersen 1 -2 aya ucar gıder o kılo
Hoşgeldin bu aradaAldığın grmaj çok az verirsin canım
Hoşgeldin Canım1 ayda 3 kiloyu veririsn canım hemen 1 haftada istieğdin hedefe ulaşırsın ilk başladığın günlerde daha çabuk verirsin o hedefe ulaşırısın..
Canım Dondruma çekti Canım Şimdi Oldumumenün geyet güzel canım
Hoşbulduk cnm.inşallah hep beraber verırız yaza bomba gibi girelim :)))
günaydııın herkese ,, bugün kahvaltım;
Yumurta
Beyaz peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
2 dilim glutensiz ekmek
👏👏👏👍
Menün gayet iyi bence cnm.
yaza ıkı ay kaldı ne versek kar yagmurcum
demı keske evde olsaydın durmazdım atardım kendımı dısarı
yaza ıkı ay kaldı ne versek kar yagmurcum
Aynen canım adana ya yaz geldi bile az önce aranın göstergesi 26 dereceydi...
Canım harikasınSabah 15 dk eliptik bisiklet sürdüm.100 cal. Harcadığımı gösterdi cihaz.üstüne koca birbardak su 400 ml kadar. Sonrada kahvaltı yaptım. 1 yumurta 1tatlı kaşığı kadar çilek reçeli 1tatlı kaşığından az bal ve 2kk beyaz peynir.az öncede1turk kahvesi sade. Ve tabi su. Sonrada mikroplusa girdim 20 dk ama mahvoldum acıdan selülitlerim mahvetti beni.
Aynen canım adana ya yaz geldi bile az önce aranın göstergesi 26 dereceydi...
EVET ADanaya cok erken gelıor yaz ızmırden sonra
Sabah 15 dk eliptik bisiklet sürdüm.100 cal. Harcadığımı gösterdi cihaz.üstüne koca birbardak su 400 ml kadar. Sonrada kahvaltı yaptım. 1 yumurta 1tatlı kaşığı kadar çilek reçeli 1tatlı kaşığından az bal ve 2kk beyaz peynir.az öncede1turk kahvesi sade. Ve tabi su. Sonrada mikroplusa girdim 20 dk ama mahvoldum acıdan selülitlerim mahvetti beni.
Merhaba hayırlı olsun topiğin... Ben de 50-59 kilo arasında olanların topiğine az önce yazdım fakat recellezi beni bu gruba davet etti. Lütfen bana davdestek olun. 3 ay önesi 54 e düşmüştüm şimdi 57 yim. Hedefim eski kilom 52 ye inmek.ama çok zorlanıyorum. Ani kan şekeri düşüşleri yaşıyorum...hemen hemen sabah 6 da yarım saat eliptik bisikletle spor yapıyorum. Günde iki kez büyükçe bir bardak karbonatlı su içiyorum. 1 aya kadar en az 3 kilo vermem lazım. Destek lütfennnn....
dunku menummm
sabah
ıkı dılım tam bugday ekmek 16 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p
ara
yok
oglen
ızgara kofte 1 p
salatalık domates 9 p
sekersız gazoz 0 p
ara
cagla badem 10 adet kadar 5 p
aksam
hazır pılıc bır parca 0 p
az brokolı 2 p
ara
40 gr lıght dondurma 8 p
3 lt su 2 kupa yesılcay
günaydııın herkese ,, bugün kahvaltım;
Yumurta
Beyaz peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
2 dilim glutensiz ekmek
👏👏👏👍
Ölen yemeğim ;
3 tane İnegöl tavuk köfte ızgara
Bir çiçek karnıbahar 😊
Yarım kase yoğurt
😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ölen yemeğim ;
3 tane İnegöl tavuk köfte ızgara
Bir çiçek karnıbahar 😊
Yarım kase yoğurt
😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba çıtır adaylarıı
Bugün bunalımdayım
Sınava 24 saatten az kaldı, reglim yaklaşıyo tatlı krizlerindeyim, burada havalar çok güzel, yani montları falan attık, göbekler çıktı meydana :84:
Dünkü menümü yazayım.
Kahvaltı + öğle (geç kalktım)
2 dilim kızarmış tam buğday
üzerine biraz tereyağı sürdüm
5-6 adet zeytin
Ara
1 ufak çikolata
Akşam
4 adet ızgara köfte
Bol salata
2 çiğ köfte off
Su: 1 lt bile olmadı.
Canım hiçbir şey istemiyor, bugün de doğru düzgün kahvaltı yapmadım, aç da hissetmiyorum, o kadar sıkılıyorum ki, bana dua edin lütfen, yarın sınavı güzelce atlatmış olarak karşılaşmak dileğiyle, hepinizi öpüyorum
mıkroplus nedır canım :26::26::26::26: bu arada recel ve balı kacamak olarak gorelım