- Konu Sahibi melekuguzhan
Yataktan önce balon egzersizi
Yatağa girmeden önce balon egzersizi yapın. Ayağa kalkıp vücudunuzu ve başınızı dik tutup 10 kez balonu şişirip boşaltın, balon şişirmek karın kaslarını kuvvetlendirecektir. Şişirmek başınızı döndürürse üç dakika ara verin ve yeniden deneyin.
"balonla zayıflama, balon şişirerek zayıflama, balon yöntemiyle diyet salgını başladı. Balon şişererek, zayıflıyorlar. Yanlış duymadınız ? Dünyada yeni bir diyet yöntemi başlıyor. Hollywood starlarının ve ünlülerinin özel diyetisyeni ve spor eğitmeni olarak bilinen Vecine dümdüz karın hatlarına sahip olmak isteyen bayanlara ve erkeklere balon şişirmeyi öneriyor ve haftada en az 6-7 kilo verebileceğinizi söylüyor.
Üstelik tüm bunları diyet yapmadan sadece spor ile başarabileceksiniz. Nasıl mı ? . Balon diyeti listesi, programı ile zayıflamak ve diyet yapmak artık daha kolay, sadece yapmanız gereken yağlı yiyeceklerden her zamanki gibi uzak durarak, yeniliklere kendinizi serbest bırakmanız.
Her sabah 10 balon şişireceksiniz. Bu balonların arasında minumum 60 saniye şişirme süresi olmalı. Yani ilk balon şiştikten sonra diğer balona geçiş arasını 1 dakikadan fazla tutmalısınız. İlk hafta her sabah ve akşam 10'ar tane şişiriyoruz. İkinci haftda bu sayıyı 15 üçüncü hafta 20 dördüncü 25 olarak devam ettirerek 1 ayda istediğimiz forma çoktan kavuşmuş oluruz.
Balon şişirerek zayıflama yöntemlerini uygularken haftalık olarak düzenli egzersizlere de yer vermenizi, istiyoruz. Örneğin haftanın 3 günü 1 saat koşu için kendinize zaman ayırınız ve balon zayıflamasını deneyiniz. Farkı hissedeceksiniz. Sağlıklı günler, diliyoruz." aranızda uygulayan var mı acaba
bunu bi topikte buldum çok zor değil yapabilirzi aslında.. internette araştırdığımdaki diet listesi bana saçma geldi kahvaltı felan yok saçma sapan ama bu egzersizi yapabiliriz bence..
Yok cnm ben hiç duymadım. Ama çok mantıklı gelmedi sanırım burdaki amaç vücuda bol oksijen göndermek doğru nefes alarak tabi.yani bebekler gibi nefes almalıyız karnımızı şişirerek nefes alırsak zaten vücuda yeterli oksijeni göndermiş oluruz.