Melegın dıyet seruvenı

Yataktan önce balon egzersizi

Yatağa girmeden önce balon egzersizi yapın. Ayağa kalkıp vücudunuzu ve başınızı dik tutup 10 kez balonu şişirip boşaltın, balon şişirmek karın kaslarını kuvvetlendirecektir. Şişirmek başınızı döndürürse üç dakika ara verin ve yeniden deneyin.

"balonla zayıflama, balon şişirerek zayıflama, balon yöntemiyle diyet salgını başladı. Balon şişererek, zayıflıyorlar. Yanlış duymadınız ? Dünyada yeni bir diyet yöntemi başlıyor. Hollywood starlarının ve ünlülerinin özel diyetisyeni ve spor eğitmeni olarak bilinen Vecine dümdüz karın hatlarına sahip olmak isteyen bayanlara ve erkeklere balon şişirmeyi öneriyor ve haftada en az 6-7 kilo verebileceğinizi söylüyor.

Üstelik tüm bunları diyet yapmadan sadece spor ile başarabileceksiniz. Nasıl mı ? . Balon diyeti listesi, programı ile zayıflamak ve diyet yapmak artık daha kolay, sadece yapmanız gereken yağlı yiyeceklerden her zamanki gibi uzak durarak, yeniliklere kendinizi serbest bırakmanız.

Her sabah 10 balon şişireceksiniz. Bu balonların arasında minumum 60 saniye şişirme süresi olmalı. Yani ilk balon şiştikten sonra diğer balona geçiş arasını 1 dakikadan fazla tutmalısınız. İlk hafta her sabah ve akşam 10'ar tane şişiriyoruz. İkinci haftda bu sayıyı 15 üçüncü hafta 20 dördüncü 25 olarak devam ettirerek 1 ayda istediğimiz forma çoktan kavuşmuş oluruz.

Balon şişirerek zayıflama yöntemlerini uygularken haftalık olarak düzenli egzersizlere de yer vermenizi, istiyoruz. Örneğin haftanın 3 günü 1 saat koşu için kendinize zaman ayırınız ve balon zayıflamasını deneyiniz. Farkı hissedeceksiniz. Sağlıklı günler, diliyoruz." aranızda uygulayan var mı acaba

bunu bi topikte buldum çok zor değil yapabilirzi aslında.. internette araştırdığımdaki diet listesi bana saçma geldi kahvaltı felan yok saçma sapan ama bu egzersizi yapabiliriz bence..

Yok cnm ben hiç duymadım. Ama çok mantıklı gelmedi sanırım burdaki amaç vücuda bol oksijen göndermek doğru nefes alarak tabi.yani bebekler gibi nefes almalıyız karnımızı şişirerek nefes alırsak zaten vücuda yeterli oksijeni göndermiş oluruz.

Günaydıııın 😊
Açık büfe pazar kahvaltısına gidiyoruz noolucak şimdiiiiii ?... 😆
Arada kaçamak yapsak olmuyomu arkadaşlar ya puff 😔
3 hafta bitti diyete ihanet etmedim,ama bana ödül yokmuuu?.. 😆😉😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

karabiber merhaba ben duygunun arkadası olan pomo. hatırladın mı ? adımı degıstırdım de. nasılsın bızım topıge gel de bır selam ver konusak bıraz.

Bir tanemmmmmmmmmmmmm duygunun arkadaşı bile demene gerekk sen benimde bir tanecik arkadaşımsın ,sizin benim için yeriniz ayrı halen aklımdasınız,heen geliyorum canımm

Aaa gelmiş bi cavap görmemişim çook pardon canım yaa.. Iyi sevindim çünki ara sıra özellikle kuru yağsız tuzsuz ızgaraların yanında içince yutabilmemi sağlıyoo zeroo,,midem bulandığı zaman yardımcı oluyo 😊

CANIM zero kesınlıkle kurtarıcı dıyette ama cok asırı ıcmemek kaydıyda cunku odem tutabılıor vucut :KK9::KK9::KK9::KK9:

hosgeldınn karabıberımmmm :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:artk burdayız canım burdan devam edıcez 500 gr almıssın sadece hc sorun deıl hallederızzzzz:13::13::13::13::13:

tatlım kısı sayısı tam gellı olsun kesınlıkle lıste yapıcaz :KK6::KK6::KK6::KK6:

ergınsena yok canım o sanırım hazır deıl suan dıyete

merhaba hosgeldıız beklerız burayada :KK55::KK55::KK55::KK55:

yagmurcum hosgeldın :KK42::KK42::KK42::KK42: kılo az olunca vermek guc ama 5 kılo bısı deıl canım burdakı lıstelerı takıp edersen 1 -2 aya ucar gıder o kılo :KK34::KK34::KK34:

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

taamm canım liste olursada daha güzelolurr
oooooo 500 gr gitti bile cuma günüü güzel kiloyla geleceğim karşınızaa

Kızlar bugun çok kaçırdım ya kendimden utanıyorum:KK14::KK14::KK14:

oglum bu sene ilkokula başlıcak İnşaallah . yeni okulumuzla ilgili bir otelde saat 14 görüşme vardı ve tabi o sırada atıştırmalık bufeden bişiler yerken buldum kendimi çünkü kan şekerim düştü gene. Ne mi yedim offfff offff ben ne yapacam bilemez haldeyim 4-5 tane minikti ama tatlı tuzlu kurabiyemsi parçalar.sonra bunlar kesmedi beni az ilerdeki standda 2adet incecik tavuk kızartması parçası 1 adet sarma ve 4 adet küçük ravyoli. Akşamda evde salata,et sote ve azıcık yufka ekmek şimdi de yeşil çay. Ben bu kanşekerime bir çare bulmalıyım aniden saldırıyorum yiyeceklere....:KK14::KK14::KK14:
canını sıkma ama birgün sonra kaldığın yerden devam et diyete
hemen toparlanmaya bak ,
Arkadaşlar akşam yemeğiiimm 😊

Eki Görüntüle 1033401

Masada zararlı hiiiiiç bişi yook 😆😉

Eki Görüntüle 1033402

herşey harika eline sağlık
Günaydıııın 😊

çok fazla kaçırmazsan sorun olmaz
bende 3 gün gibii bozdu gibii oldu ama neyse şimdi yine sıkı tutuyorum
kardeşim gelmişti o yüzden

Merhaba arkadaslar bnde araniza katılabilir miyim?
Oncelikle ben reaktif hpoglisemi rahatsızlign war ve diaformin bin mg ilac kullanıyorum. 24 yasindayim.1 66 boyunda 61 Kiloyum.koruyabilyorum ama bnm 56 olmam lazim bu rahatsızlık tan dolayi weremiyorum.istah kontrol edemiyorum:KK43:((((

Oncelikle ben reaktif hpoglisemi rahatsızlign war ve diaformin bin mg ilac kullanıyorum. 24 yasindayim.1 66 boyunda 61 Kiloyum.koruyabilyorum ama bnm 56 olmam lazim bu rahatsızlık tan dolayi weremiyorum.istah kontrol edemiyorum:KK43:((((

hoşgeldin canım tabiki katılabilirsin hergün menülerini paylaşman gerekiyor burada dahada motive olursun böylece buraya yazacağın için kaçamaklarında olmaz..

Teşekkür ederim hosbuldum:).ben cok sik giremiyorum. girdigim sure içerisinde katilcam size.yazcm.insallah basaririm

kafana bitirdiysen başarırsın canım aslında buraya hergün yazman senin için motive olurdu ondan dedim hergün yaz diye yoksa öbür türlü motivasyonda düşüş olup kaçamak yapabiliyorsun hem burada kızlar ve ben de mneüne bakar yanlışların olursa felan uyarırız neyse bakalım hadi hayırlı olsun..

SABAH:2 dilim ekmek domates iki uc adet zeytin yedim peynir.
ARA OGUN.:2 elmA yedim.
Birazdan sarimsakli kofte yicem 6 kaşık. Yanı nda ayran aksami bilmiyorum. :)

Günaydıııın 😊

Ben sevmiyorum açık büfe yemek ve kahvaltıları bu yuzden her yaz otellerden kilo alıp dönüyorum :KK43:((. Umarım az yemişsindir :)))

hemşerim sendemi adanadasınn bende adanadayım,dün dışarı çıktımm yandımm çeket olunca herkez yazlık giymişşş

Ooooo çok sevindim. 12 yıldır Adanalıyım cnm aslen Ankaralıyım ama Ankaranın eseri kalmadı bunca yılda :))) Malüm eş, iş durumları...

Hoşgeldin ben de yeni katıldım buraya kışın başında 50-59 kilo arasında olanlar topiğinde sürekli yazarak 3 kilo vermiştim 1,5 ayda. Darısı buraya İnşallah...

SABAH:2 dilim ekmek domates iki uc adet zeytin yedim peynir.
ARA OGUN.:2 elmA yedim.
Birazdan sarimsakli kofte yicem 6 kaşık. Yanı nda ayran aksami bilmiyorum. :)

Bence gayet başarılı cnm...

sevval sende hoşgeldinnn

benimde başım ağrıyor,öğlen parka gittik ve bol su içemedim ,ara öğün saati kaçtı güneş başıma geçtii
Menümü yazayım
sabah
1 tane tost,yarım domates,3 zeytin

ara
türk kahvesi

öğlen
2 köfte ve salatalık

ara
yok

akşam
1 kase çorba ve salataaa
şimdi bu saatte suyumu aldım yanıma içiyorumm