Melegın dıyet seruvenı

Bildirimim

Başlangıç Kilo:69
Geçen Hafta Kilo:69
Bu hafta kilo:68.6
Toplam verdiğim Kilo:400
Geçen Hafta göre:-400 gram

Ciğdemcim ben başladığımda 55 idim.50 olmak istiorum ama 53 ve 54 arasına sıkıştım kaldım.inmio

Bir ara Ben 67 kiloda 52 e kadar indim canım ama o zmanda çok zayıftım boyuma göre senin boyun kaç canm.. Benim de ideal kilom 55 ama ben 54 olursam daha mutlu olacam

kzıalr hayırlı cumalar bilrim yapıcam ama salı günüyle aynı kilodayım..

başlangıç kilo 80
geçen hafta 74,600
bu hafta 73,400
giden 1,200

bugün okulda kızımın doğum gününü kutladık çok güzeldi.. yarın normalde doğum günü yarında babayla birlikte kutlıcaz..

Kızlar günaydın. :)
Bu hafta benden bildirim yok regli dolaysıyla kilo veremediğimi hissediyorm zaten şişlik var
Ama hepiniziii tebrik ediyorum en azından kilo alan yook

1200 gram çook ii canımPAstaları yiyince diyet kalmaıyacak tabiki demi..
Bu hafta benden bildirim yok regli dolaysıyla kilo veremediğimi hissediyorm zaten şişlik var

Günaydın Canım regldendidr aynı şislk bndede var

mınık kızına nıce mutlu saglıklı senelr dılerım ılknucum

canım genede yapsaydın keske bıldırım

Benimde yarın akşam erkek kardeşimim doğum günü var Hemde Benim evde yemekten onra pasta kesecez

Benimde yarın akşam erkek kardeşimim doğum günü var Hemde Benim evde yemekten onra pasta kesecez

pastayı senmi yapıcaksın.. ben yaptım kızın pastasını güzel oldu ama baya uğraştırdı kızım anne sen yap pastamı senin pastan çok güzel oluyor dedi ben yaptım zaten dışardan almak istemiyordum.. desene yarın sende pasta yiceksin neyseki bildirim yaptın birdaki cumaya kadar dengelersin..

nıce mutlu senelere cıgdemcım kardesın

evet canım şimdilik bir ikinciyide istiyoruz bakalım hayırlısı olsun inşallah.. sende evlenince birtane daha istermisin..

canım senın ıcın hayırlısı ben dusunmuyorum canım nısanlımında 2 tane var benımde 1 yeter ortak bır cocuk dusunmuyoruz

hmm hayırlısı olsun canım kız nikahada az kaldı nikah kıyafeti baktınmı aklında bişey varmı..

sorma ılknurcum 2 ay kaldı cok heycanlıyım ama hıc bakmadım daha zayıflamayı kafama koydum ya ınceldıgımde ona gore kıyafet bakıcam ama uzun bısı olcak kesınlıkle balık modelı

Canımmm onu yapak zamanın olsa slında yapmak isterim ama malesef vaktim yok..Cumartesi akşam altıya kadar burdayı canım. Yemeği nasıl yetiştierecem onu düşünüyorum Bugünden hazırlık yapacakdım bu akşamda misafirim var teeyyyy
nıce mutlu senelere cıgdemcım kardesın

Sağol Canım ..

canım senın ıcın hayırlısı ben dusunmuyorum canım nısanlımında 2 tane var benımde 1 yeter ortak bır cocuk dusunmuyoruz

sorma ılknurcum 2 ay kaldı cok heycanlıyım ama hıc bakmadım daha zayıflamayı kafama koydum ya ınceldıgımde ona gore kıyafet bakıcam ama uzun bısı olcak kesınlıkle balık modelı

Yürüyüşe şimdiden başla meleeekkk Nisanı bekleme Canım vakit azlıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…