- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
-
- Konu Sahibi melekuguzhan
Yulaf 2 yemek kaşığı zaten 1 yemek kalığıda yulaf kepeği,3,4 çiğ fındık,çiğ badem,ceviz içi,1 siyah kuru kayısı,1 kuru erik,biraz tarçın,isteğe bağlı 1 splenda tatlandırıcı ve süt... Bunlar zaten çorba kasesine zor sığıyor 😊
Burada yulafın karbonhidratı çokta önemli olmuyor çünki; yulafta diyette bize gerekli olan barsakları çalıştıran sinirleri yatıştıran birçok önemli mineral ve vitamin var.. Diyeti hem kolaylaştırıyor hemde sağlıklı hale getiriyor .. Bak birkaç yazı gönderiyorum herkes okusun,yardımcı olur belki 😉
Eki Görüntüle 1031048
Eki Görüntüle 1031049
Eki Görüntüle 1031050
Eki Görüntüle 1031052
Eki Görüntüle 1031053
Eki Görüntüle 1031054
Bence şart yulaf arkadaşlar,tarçınla verdiğim tarifi deneyin,,acıkmanıza ihtimal kalmaz 😉
Kolay gelsiiiiinnn 😊👍
venuscum dukan dıyerınde de cok duyuyorum yulafla yapılan seylerı dıkkatımı cekmedı deıl bende en kısa zamanda denıycem
Bildirimim
Başlangıç Kilo:69
Geçen Hafta Kilo:69
Bu hafta kilo:68.6
Toplam verdiğim Kilo:400
Geçen Hafta göre:-400 gram
Ciğdemcim ben başladığımda 55 idim.50 olmak istiorum ama 53 ve 54 arasına sıkıştım kaldım.inmio
Bildirimim
Başlangıç Kilo:69
Geçen Hafta Kilo:69
Bu hafta kilo:68.6
Toplam verdiğim Kilo:400
Geçen Hafta göre:-400 gram
1200 gram çook ii canımkzıalr hayırlı cumalar bilrim yapıcam ama salı günüyle aynı kilodayım..
başlangıç kilo 80
geçen hafta 74,600
bu hafta 73,400
giden 1,200
bugün okulda kızımın doğum gününü kutladık çok güzeldi.. yarın normalde doğum günü yarında babayla birlikte kutlıcaz..
Kızlar günaydın. :)
Bu hafta benden bildirim yok regli dolaysıyla kilo veremediğimi hissediyorm zaten şişlik var
Ama hepiniziii tebrik ediyorum en azından kilo alan yook
1200 gram çook ii canımPAstaları yiyince diyet kalmaıyacak tabiki demi..
Günaydın Canım regldendidr aynı şislk bndede var
kzıalr hayırlı cumalar bilrim yapıcam ama salı günüyle aynı kilodayım..
başlangıç kilo 80
geçen hafta 74,600
bu hafta 73,400
giden 1,200
bugün okulda kızımın doğum gününü kutladık çok güzeldi.. yarın normalde doğum günü yarında babayla birlikte kutlıcaz..
Kızlar günaydın. :)
Bu hafta benden bildirim yok regli dolaysıyla kilo veremediğimi hissediyorm zaten şişlik var
Ama hepiniziii tebrik ediyorum en azından kilo alan yook
mınık kızına nıce mutlu saglıklı senelr dılerım ılknucum
canım genede yapsaydın keske bıldırım
çok sağol canım benim..
ılknurcum sende de bı cocuk vardı demı?
Benimde yarın akşam erkek kardeşimim doğum günü var Hemde Benim evde yemekten onra pasta kesecez
Benimde yarın akşam erkek kardeşimim doğum günü var Hemde Benim evde yemekten onra pasta kesecez
evet canım şimdilik bir ikinciyide istiyoruz bakalım hayırlısı olsun inşallah.. sende evlenince birtane daha istermisin..
nıce mutlu senelere cıgdemcım kardesın
canım senın ıcın hayırlısı ben dusunmuyorum canım nısanlımında 2 tane var benımde 1 yeter ortak bır cocuk dusunmuyoruz
hmm hayırlısı olsun canım kız nikahada az kaldı nikah kıyafeti baktınmı aklında bişey varmı..
mınık kızına nıce mutlu saglıklı senelr dılerım ılknucum
canım genede yapsaydın keske bıldırım
pastayı senmi yapıcaksın.. ben yaptım kızın pastasını güzel oldu ama baya uğraştırdı kızım anne sen yap pastamı senin pastan çok güzel oluyor dedi ben yaptım zaten dışardan almak istemiyordum.. desene yarın sende pasta yiceksin neyseki bildirim yaptın birdaki cumaya kadar dengelersin..
nıce mutlu senelere cıgdemcım kardesın
Sağol Canım ..
canım senın ıcın hayırlısı ben dusunmuyorum canım nısanlımında 2 tane var benımde 1 yeter ortak bır cocuk dusunmuyoruz
sorma ılknurcum 2 ay kaldı cok heycanlıyım ama hıc bakmadım daha zayıflamayı kafama koydum ya ınceldıgımde ona gore kıyafet bakıcam ama uzun bısı olcak kesınlıkle balık modelı