Melegın dıyet seruvenı

Canımmm onu yapak zamanın olsa slında yapmak isterim ama malesef vaktim yok..Cumartesi akşam altıya kadar burdayı canım. Yemeği nasıl yetiştierecem onu düşünüyorum Bugünden hazırlık yapacakdım bu akşamda misafirim var teeyyyy:KK50::KK50:

Yürüyüşe şimdiden başla meleeekkk Nisanı bekleme Canım vakit azlıyor
:KK4:

CANIM nısanı beklememdekı amac gunlerın uzaması karanlıkta bızım semtte yurumek zor canım :KK50::KK50:

CANIM nısanı beklememdekı amac gunlerın uzaması karanlıkta bızım semtte yurumek zor canım :KK50::KK50:

Anladım Canım haklısın o zman
OHLEN menum

ızgara kofte
yesıllık
ve sekersız gazoz :KK56::KK56::KK56:
Çok güzelmiş menün:KK9:

aslında barsak problemim var yoksa 300 gr daha verirdim artık haftaya dün akşamki kurabiyeler fena yaktı beni gazlayın benikızlar
Canım İSteidğin kiyafetleri acaba vucudumda güzel duracakmı kilolarımı gösterecekmi diye düşnmeden giydiğini düşün:KK12:

Benim Öğlenki Menüm
1 dilim desem değil yarım dilim gibiydi yav çok azdı rosto köfte
1 küçük kase Salata
Aç kaldım için Çorba içsem içinde buğday nohut Erişteden tapılmış çorba vardı arada kaldım onun yerine
Küçük bir Biber Zeytinyağlı Dolma
:KK3:

Son düzenleme:
bugün yediklerim

sabah fırında mücver 1 dilim ekmek şekersiz çay

ara 2 kuru incir

öğlen 1 dilim ekmek 6 yemek kaşığı pazı (yağsız) kavurması 1 ayran az yağlı salata

akşama balık düşünüyorum inş dünkü tuzaklara düşmem

Benim Öğlenki Menüm
1 küçük kase Salata
Aç kaldım için Çorba içsem içinde buğday nohut Erişteden tapılmış çorba vardı arada kaldım onun yerine

köfteyi çok severimdolmada ekmek yerine geçmiş bence süper menü

Benim Öğlenki Menüm
1 küçük kase Salata

cıgdemcım senın kılo sorunun olmadıgı ıcın ve koruma amaclı dıyet yaptıgın ıcın menun hayet guzellll :nazar::nazar::nazar:

bugün yediklerim

ara 2 kuru incir

öğlen 1 dilim ekmek 6 yemek kaşığı pazı (yağsız) kavurması 1 ayran az yağlı salata

menu gayet guzel :KK54::KK54::KK54:

pastayı senmi yapıcaksın.. ben yaptım kızın pastasını güzel oldu ama baya uğraştırdı kızım anne sen yap pastamı senin pastan çok güzel oluyor dedi ben yaptım zaten dışardan almak istemiyordum.. desene yarın sende pasta yiceksin neyseki bildirim yaptın birdaki cumaya kadar dengelersin..

yemezsin bence dikkat ettim bukadar dersin pastadan yemezsin

pastayı senmi yapıcaksın.. ben yaptım kızın pastasını güzel oldu ama baya uğraştırdı kızım anne sen yap pastamı senin pastan çok güzel oluyor dedi ben yaptım zaten dışardan almak istemiyordum.. desene yarın sende pasta yiceksin neyseki bildirim yaptın birdaki cumaya kadar dengelersin..

cıgdemcım senın kılo sorunun olmadıgı ıcın ve koruma amaclı dıyet yaptıgın ıcın menun hayet guzellll :nazar::nazar::nazar:

menu gayet guzel :KK54::KK54::KK54:

gündüzlerigüzelama akşamabiraz bozulıyorum dün akşam pasta yemedimama kurabiye yedim. diyetteyken biyere gitmesemmiacaba

gündüzlerigüzelama akşamabiraz bozulıyorum dün akşam pasta yemedimama kurabiye yedim. diyetteyken biyere gitmesemmiacaba

canım ben 20 kılo verdıgım donemde kımseye gıtmedım cunku tam moda gırmısken kımsenın gereksız ye ısrarıyla ugrasamazdım :KK19::KK19:

sende ımkanın varsa gıtmemeye calıs

canım ben 20 kılo verdıgım donemde kımseye gıtmedım cunku tam moda gırmısken kımsenın gereksız ye ısrarıyla ugrasamazdım :KK19::KK19:

sende ımkanın varsa gıtmemeye calıs

haklısın artık gitmemem gerek gerçi annemlere gidiyorum onlarda çok yiyiyo söyleyeyimde kızkardeşim beni uyarsın

vee öğle yemeğimden geldiimm :KK66:

Fit life çay
sabah
bir tost
zeytin
süzme peynir
hindi salam

ara çağla

Fit life çay
öğle
körü soslu tavuğun tavukları
azıcık salata

ara için
badem

ve yeşil elmam var :21:

akşam
bezelye yapıyım diyorum :KK34:

4 subardağı kaynamış su
1 yemekkaşığı rezene
1 yemekkaşığı papatya
1 limon demle 4 - 6 saat demlenecek sabah ve akşam yemeklerden 1 saat sonra içilecek

Papatya alıp denemem lazım canım

bugün yediklerim

ara 2 kuru incir

Menün çok güzel canım...

Akşam even bnm içind eçok tehlikeli eşim den dolayı abur cubur oluyor o yüzden tehilikeli tutuyorum kendimi
vee öğle yemeğimden geldiimm :KK66:

Fit life çay
sabah
bir tost
zeytin
süzme peynir
hindi salam

ara çağla

Fit life çay
öğle
körü soslu tavuğun tavukları
azıcık salata