- 26 Temmuz 2009
- 79
- 4
-
- Konu Sahibi melekuguzhan
Arkadaşlar bişi sorucam .. Deniz Seki'nin yosun hapını bilen varmıı?.. Deniz Seki'nin Heycanlı Magazinde bahsettiği yosun tabletlerinin markasını bilen varmı acaba? Çok faydasını görmüş,ama reklam olmasın diye ismini vermedi tabii belki bileniniz vardır diye bi danışmak istedim.. Şimdiden teşekkür ederim bu arada Heycanlı linki burada
http://m.youtube.com/watch?v=JstKJwa3y3I#
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar bişi sorucam .. Deniz Seki'nin yosun hapını bilen varmıı?.. Deniz Seki'nin Heycanlı Magazinde bahsettiği yosun tabletlerinin markasını bilen varmı acaba? Çok faydasını görmüş,ama reklam olmasın diye ismini vermedi tabii belki bileniniz vardır diye bi danışmak istedim.. Şimdiden teşekkür ederim bu arada Heycanlı linki burada
http://m.youtube.com/watch?v=JstKJwa3y3I#
Çook iiyi canımkızcelerım bu saate kadar olan menumu taktm edıyrum
sabah
2 dılım tam bugday 16 p
peynır 1 p
yumurta 0 p
zeytın 1,5 p
ara
peynır 1 p
ogle
ızgara kofte 1 p
yesıllık 8 p
az salam 1 p
1 lt su su ana kadar ve 1 kupa yesılcay
29,5 p deyım
Recellezi 3 kilomuuu 😆 benim eski halim gibisin,,2 kilo alınca dünya başıma yıkılıyoduu 😆 senin diyete ihtiyacın yokki sacece karbonatlı 3 lt su , akşamları en geç 7 de yoğurt salata,,ve 1 lt suya 2 yeşil elma,bir portakal kabuğuyla ,yarım limon kabuğuyla,çubuk tarçın,ıhlamur, 3 çekirdek karabiber ,2 karanfil kaynatıp gün içinde tüketirsen işi bitirirsin .. Zorlanma sadece su çay ve akşam yoğurt salataa.. Diğer öğünler ne yersen ye tabii abartmadan .. Bişi uyguluyımusun şu anda?
Arkadaşlar bu puan olayı nediir?? 😦
Canım diyet zaten full devam.. Şu röportajı yine de bi izle derim ��
Şimdi öğlen yemeğimi yiycem,, ızgara tavuk ve yeşillik !
Devaaaammm ��
harıka bır menutavuk benımde favorımdır cok zayıflatıor
Öğle Yemeğim
1 kase Süzme Mercimek Çorbası
1 küçük kase Salata
Arkadaşlar bu puan olayı nediir?? ��
canım puan demek ben karbonhıdrat dıyetı yaptıgım ıcın yedıklerımın puanını hesaplıyorum . ınternete ebru akın karbonhısrat yazarsan cıkıor orda hangı besın kac puan
Öğlen menüm meleği kıskandım
Izgara köfte ve salata
ayran
Melekkim bennde bu akşam ızgara köfte yiyecem
DEsene yarınkı bıldırımde butun kızceler guzel kılolar vermıs olcak bakalım kım bırıncı olcak cokk merak edıyrum
kızlarrr 1 nısan da yuruyse baslıyorum nasıpse
Ben kendimi sanmıyorum çünkü ödemden göz altarım bile şismiş canımAma böyle beslenmeyi seviyorum ben çok yediğim zaman da diibine kadar yeidğim için midem bulanıyor Bu şekilde midem rahat canım ..
O cok yemektekı rahatsızlık bende de oluyor canım az yıyınce ınsannn vıcdanıda mıdesıde cok rahat
Evet vicdanıda rahat haklısın yav ama birdeetrafındaki insanalr anlasaalar bunu
KAyın validem geçenki geldiğinde nededi biliyormusun etlen butlan kendine bak dediKadın dediğin etli butlu olurmuş