Melegın dıyet seruvenı

dünki menüm

sabah
2 dilim kızarmış tam b. ekmeği
beyaz ve kaşar peynir
zeytin

öğlen
ıspanak yemeği
yoğurt

ara
3 kayısı

akşam
3 kaşık pilav
3 kaşık kuru fasulye
salta
ayran

3 litre su 2 yeşilçay

ılknurum aksamkı pılav harıc super menu bence :nazar::nazar::nazar:

Günaydı Herkese :KK16::KK16:

Dünkü Menüm
Sabah
1diim Çok tahıllı Ekmek
Çok az Beyaz Peynir,Az Çecil Peyniri
3 adet Zeytin

Ara
Türk Kahvesi

Öğle
1 but Kalçasda vardı Tavuk Fırında yapmışlar tahmini olarak
1 yemek kaşığı Mantar Sote, 1 yemek Kasığı Zeytin yağlı Bamya
1 Küçük Kase Salata

Ara
125 Gram Yoğurt

Akşam
2 Tencerede adet Tavuk Bonfile
Salata

Ara
Nescafe

Dün 1.30 saat yürüyüş sahile indik de 1:30 saat olmuştur :KK24::KK24:
Sonunda bizimki imana geldi tabi başının etini yememem için:KK51::KK51:

:nazar::nazar::nazar::nazar: supersın bebekkkkkkkkkkkkkk

dünki menüm

sabah
2 dilim kızarmış tam b. ekmeği
beyaz ve kaşar peynir
zeytin

öğlen
ıspanak yemeği
yoğurt

ara
3 kayısı

akşam
3 kaşık pilav
3 kaşık kuru fasulye
salta
ayran

3 litre su 2 yeşilçay

Çok güzel canımAma ben mesala akşam pilav yemezdim ... Ama senin tercihin..

HAKLISIN Ilknurcum ben pko hastasıım ya bana seker asla yaramıor o gun pasta yedım ya hemde seker hamurlu bır pastaydı ondan toparlamak zor oldu dedıgım gıbı benım bunyem asla bolesı kacamagı kolay telafı etmıor malesef:KK50::KK50::KK50: ama son kacamaktı dedıgım gıbı 70 e kadar yok bıdaha:KK19::KK19::KK19:

panık yok cıgdemcım nasılsa gıdıcekler o kılolar:KK19::KK19::KK19:

Canım Ben umursmamıyorum:KK14:Reglim yakın çünkü şistim çook ödem yaptı

Kızlarrr günaydın :)
Dün kk da sorun vardı giremedim ama girseydim de iyi şeyler yazamıcaktımn dün ilk defa diyetimi bozdum kaçamak diyelim biz ona ama iyi geldi diyebiliriim yemek olarak bozunca hazır boZmusken çikolatalarımıda yiyim dedimmm pişman değilim regli oldugum içinde tartılmıyorm ya sanırım ondann:))
Ama bugün tam gaz devam uzun süre yapmam zaten evdekilerde şaşırdı kaçamak yapınca ama bugün cok iyi hissediyorumm :KK24:

Melek abla bugünde dünü dengelemek için ekmeksiz yumurta ve peynir yedim sadece ama sana söz dediğin gibi yapıcam:KK3:

Kızlarrr günaydın :)
Dün kk da sorun vardı giremedim ama girseydim de iyi şeyler yazamıcaktımn dün ilk defa diyetimi bozdum kaçamak diyelim biz ona ama iyi geldi diyebiliriim yemek olarak bozunca hazır boZmusken çikolatalarımıda yiyim dedimmm pişman değilim regli oldugum içinde tartılmıyorm ya sanırım ondann:))
Ama bugün tam gaz devam uzun süre yapmam zaten evdekilerde şaşırdı kaçamak yapınca ama bugün cok iyi hissediyorumm :KK24:

Melek abla bugünde dünü dengelemek için ekmeksiz yumurta ve peynir yedim sadece ama sana söz dediğin gibi yapıcam:KK3:

ARADA bozabılırız canım dengelemek sartıyla hem ayenn dıyete devam ettıkce sorun kalmıyor :KK34::KK34:

günaydınn diycem de öğlen olmuş :KK1::KK1:

Dünkü menüm;

sabah tost
maydonoz
zeytin
bir tane hindi salam

ara
2 tane ceviz

öğle
yarım tavuz ızgara bonfile salata

ara
6 tane badem

ara
salatalık

akşam
3 kaşık pırasa
yoğurtlu biber :)))

ama ben düzensiz yaşamdan düzenli yaşama geçtiim için (bence) kilo almaya başlamış olabilirim :KK52::KK52::KK52:

Dünkü menüm;

sabah tost
maydonoz
zeytin
bir tane hindi salam

ara
2 tane ceviz

öğle

ara
6 tane badem

ara
salatalık

akşam
3 kaşık pırasa

ama ben düzensiz yaşamdan düzenli yaşama geçtiim için (bence) kilo almaya başlamış olabilirim :KK52::KK52::KK52:

MENUN super otesı canım :nazar::nazar::nazar: yarın bıldırımın super olucak :KK34::KK34:

Dünkü menüm;

sabah tost
maydonoz
zeytin
bir tane hindi salam

ara
2 tane ceviz

öğle

ara
6 tane badem

ara
salatalık

akşam
3 kaşık pırasa

BU MENÜL O OLMAZ CANIMM MNÜN ÇOK GÜZEL:nazar::nazar:

Recellezi 3 kilomuuu 😆 benim eski halim gibisin,,2 kilo alınca dünya başıma yıkılıyoduu 😆 senin diyete ihtiyacın yokki sacece karbonatlı 3 lt su , akşamları en geç 7 de yoğurt salata,,ve 1 lt suya 2 yeşil elma,bir portakal kabuğuyla ,yarım limon kabuğuyla,çubuk tarçın,ıhlamur, 3 çekirdek karabiber ,2 karanfil kaynatıp gün içinde tüketirsen işi bitirirsin .. Zorlanma sadece su çay ve akşam yoğurt salataa.. Diğer öğünler ne yersen ye tabii abartmadan .. Bişi uyguluyımusun şu anda?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Recellezi 3 kilomuuu 😆 benim eski halim gibisin,,2 kilo alınca dünya başıma yıkılıyoduu 😆 senin diyete ihtiyacın yokki sacece karbonatlı 3 lt su , akşamları en geç 7 de yoğurt salata,,ve 1 lt suya 2 yeşil elma,bir portakal kabuğuyla ,yarım limon kabuğuyla,çubuk tarçın,ıhlamur, 3 çekirdek karabiber ,2 karanfil kaynatıp gün içinde tüketirsen işi bitirirsin .. Zorlanma sadece su çay ve akşam yoğurt salataa.. Diğer öğünler ne yersen ye tabii abartmadan .. Bişi uyguluyımusun şu anda?

venuscum o tarıfını verdıgın cayın ne gıbı faydası var canım :26::26::26:

Melekcim siteye şimdi girebildim,,dünden beri eror veriyordu,,çok güzel 90 dan 70 e..
Sabah 2 omlet ve yulaflı ceviz badem fındık ve kuru kayısılı kahvaltımı yaptım.. Su içmeye de devam 😊 halaa tartılmadım biraz zaman geçsin öyle tartılıcam 😆

Melekcim bu yeşil elma çayını bana Prof.dr. Ziya Mocan verdi gittiğimde,tüm hastalarınada veriyordu.. Su atmaya,metabolizma hızlandırmaya ve en önemlisi tatlı isteğini kesmeye yarıyor.. Çok faydasını gördüm ben :KK9:

Arkadaşlar bişi sorucam .. Deniz Seki'nin yosun hapını bilen varmıı?.. Deniz Seki'nin Heycanlı Magazinde bahsettiği yosun tabletlerinin markasını bilen varmı acaba? Çok faydasını görmüş,ama reklam olmasın diye ismini vermedi tabii belki bileniniz vardır diye bi danışmak istedim.. Şimdiden teşekkür ederim bu arada Heycanlı linki burada

http://m.youtube.com/watch?v=JstKJwa3y3I#

Arkadaşlar bişi sorucam .. Deniz Seki'nin yosun hapını bilen varmıı?.. Deniz Seki'nin Heycanlı Magazinde bahsettiği yosun tabletlerinin markasını bilen varmı acaba? Çok faydasını görmüş,ama reklam olmasın diye ismini vermedi tabii belki bileniniz vardır diye bi danışmak istedim.. Şimdiden teşekkür ederim bu arada Heycanlı linki burada

Canım Yosun Hapını duymadım,Ama bence gerekli bir şey değil daha önce çok zayıflama ilaçları deneyen bir tek forma kalma yolunu dikkatli beslenerek olacağı düşüncesindeyim..

WOW Menün güzel canım:KK56: Ben evden bri eşy getirmedim :KK50:bakalım ne yerim diye yukarıya bakacağımm

AFIYET OLSUn canım sımdıden :KK16::KK16:

[ı]
canım metobolizmayı hızlandırıyor kilo verme olayın daha hızlı oluyor..[/ı]

Melekcim bu yeşil elma çayını bana Prof.dr. Ziya Mocan verdi gittiğimde,tüm hastalarınada veriyordu.. Su atmaya,metabolizma hızlandırmaya ve en önemlisi tatlı isteğini kesmeye yarıyor.. Çok faydasını gördüm ben :KK9:

kesın denıycem :KK34::KK34::KK34:

hemen ıncelıcem :KK55::KK55::KK55:

X