canım merhaba,
Ben şuan daha 17. haftamdayım ve Dr.umdam memnumum.. ama ne olur ne olmaz bilgim olsun. Senin şuan gittiğin ve memnun kalmadığın dr.unun ismi nedir? Birde 10 ay evvel benim kuzenim doğum yaptı epidural ile medicalpark'ta.. nöbetçi dr.lar değil.. Özellikle epidural için anestezi uzmanları var.ve medicalppark bu konuda çok iyi. sakın korkma düşünüyorsan. Kendi dr.un gelene kadar zaten başka nöbetçi dr.lar var ama senin dr.un doğuma yetişiyor. Üstelik doğum odasında 2-3 tane ebe son ana kadar sana yol gösterici.. son anda Dr. geliyor ve bebeği alıyor:)) Kuzenimde öyle olmuştu.. Biz çok memnnun kaldık:) Bende Epidural ile normal doğum düşünüyorum:)
narincim ben doktorumdan memnunum aslında,ilk 7 ay bi doktra alıştıktan sonra başka bi doktora alışmak zor oluo,sanırım ben bunun sıkıntısını yaşadım,ilk doktorum erkekti ve çok çok daha ilgiliydi sıcakkanlıydı,memur oldugum için tayinim çıkınca doktorumu da değiştirmek zorunda kaldım...dr.um mine hanım,kendisinden bi şikayetim yok sadece alışmak zor oldu..epidurali yapan anestezistler nöbet usulü çalışıyomuş,yani ben doğuma gittiğimde hangiisi varsa o yapacak epidurali,şu an belli biri yok yani,gidip tanıyamıyorum...herşeye rağmen dr.uma ve hastaneye çok güveniyorum...inşllhh herşey yolunda gider...