Medical Park Göztepe Hakkında

Benden daha istemedi doktorum nst falan. Ama bir kaç acil durumda bende en az 100-150 verip çıktım. Bİrde bunlar SSK lı fiyatları birde direk gitsen güvencesiz herhalde 1000 tl falan tutacak. Birde testler çok bunaltmıştı beni her ay yok kan testi yok ikili test yok üçlü test yok şeker yüklemesi her birinde hiç vermesen 100 tl gidiyor. Bende 2Çok üzgünüm çoook hafta sonra tekrar gideceğim ve 35. hafta da olacağım bu durumda galiba nst başlayacak.
Ya bazen herşey bebeğimin sağlığı için diyorum ama toplamda yaptığım harcamayı düşününce ağır geliyor. Çok şükür sağlıklıyız gerçekten ciddi bir hastalığımız olsa bir düşünün neler olur. Devlet hastanelerinde doktorlar o kadar bıkmışlarki insanın yüzüne bakıp teşhis koyuyorlar çoğu zaman. Eleştirmek değil ama devlet hastanelerinde bir doktor 10 dk içinde bir hastaya bakmak zorunda düşünsenize bişe sorsan cevap alamazsın onlarda haklı...
Ama özel hastanelerde bu durumu fırsata çeviriyorlar güya SSK anlaşmalı. Tabibler odasının verdiği max. fiyatlar üzerinden işlem yapıyorlar yani bize yaptıkları o 200 tl lik testlerin aslında maliyeti 15-20tl. Bu da bana fena dokunuyor açıkçası..

Canım ben 16. haftamı bugün bitirdim:teytey: Sen benden tecrübeli olduğun için medical parkta 3lü test ve sonrasında doğum sürecine kadar hangi testler isteniyor normalde.. şeker yüklemesi filan demişsin.. Birde Nst filan.. bunlar nedir :uhm:bana bunları söyleyebilir misin rica etsem.. Çünkü geçen gün konuştuğumuz maddi kaygılarım hala sürüyor ama medical'e devam etmem halinde ortalamada maddi olarak başıma neler gelecek bilirim:uhm:

canım 3 lü test çok pahalı değil biz 30-40 tl civarında bir tutar verdik ancak sana yapıldımı bilmiyorm 2. düzey usg var renkli ultrason yani. 190 tl onun için veriyorsun ikili testle beraber yapılan dışın da 5. ay içersinde yapılıyor yanlış hatırlamıyorsam. 24. haftada şeker yüklemesi yapıyorlar o da 40-50 tl gibi bir tutar. ıki defa yapacaklardı ancak ilkinde herşey normal çıktı ikinci için geciktim yapılmadı çokta gerekli değilmiş anlaşılan. şimdiye kadar bunlar vardı tabi arada kanamam oldu gittim sancım oldu gittim her acil gidişimde 150 tl verdik ister istemez. daha doğuma var nst istemedi şimdiye kadar doktor ama mrhmh ın söylediğine göre 100 tl her gidişin bir de ne kadar sıklıkta yapılıyor bende bilmiyorum. Birde kan testleri falan olacakmış sanırım öyle anladım ben doktorun söylediğinden.Yani aslında bizimde bütçemizi zorluyor ancak dışardaki diğer özel hastanelerde durum burdan farklı değil. Ancak devlete gidersen maddi yönden rahat oluyorsun ancak orda da başına ne geleceği belli değil...
Tüm şartlarımızı zorluyoruz. Aslında özel sigortanın faydası bu tür durumlarda belli oluyor benim özel sigortam var ancak ilk yılı olduğu için gebelik teminatı yok. olsaydı bu testler muayeneler hatta doğum için bile ödeme yapmayacaktım ki primleri de çok yüksek değil hastaneye her gidişimizde yaptığımız harcamayı düşünürsek ..

kıslar selam,
bende medical göztepeye gidiyorum. ama testlerimi falan hep devlette yaptırıyorum.internetten randevu alıyorum ve ertesi gün sabah gittiysem en geç 3 te test sonuçlarım elimde oluyor..
birkez acil dendiği için medicalde kan bve idrar verdim.250 tl ile çıktım:KK43:(

ZEYONcum yada MELEKcim sizler medical park 'da doğum yaptığınız için hastane hakkında merak ettiğim bişeyi sorcaktım,nasipse normal yapıcam,ben gecelik aldım ama acaba doğuma girerken kendi geceliğimizle falan mı giriyoruz yoksa hastane giymemiz için bişey veriyor mu...eğer vermiyosa tek gecelik yetmez (pijamanın dışında yani)

kıslar selam,
bende medical göztepeye gidiyorum. ama testlerimi falan hep devlette yaptırıyorum.internetten randevu alıyorum ve ertesi gün sabah gittiysem en geç 3 te test sonuçlarım elimde oluyor..
birkez acil dendiği için medicalde kan bve idrar verdim.250 tl ile çıktım:KK43:(

wavycim yaptığın çok mantıklı, iliğimi sömürdü bu hastane:))doğumda ödeyeceğimiz parayı daha şimdiden verdik hastaneye:KK43:((

wavycim yaptığın çok mantıklı, iliğimi sömürdü bu hastane:))doğumda ödeyeceğimiz parayı daha şimdiden verdik hastaneye:KK43:((

ay sorma canım doktorumdan ve hizmetten memnunun yoksa ssk geçen bi yer için pahalı. ben doğumuda orda yapıcam allahj izin verirse doğum sigortam var para ödemeyeceğim. orayı tercih etmemdeki en büyük etken ssk geçmesi ikizlerde küveze ihtiyaç olabiliyor. ssk küvezi karşılamazsa özel hastanede ceketini bırak çık yani:kedi:

geceliğ sormuşsun genelde tüm hastaneler hastalarına kendi önlüklerini giydirirler ameliyat önlüğü hani şu popoyu açıkta bırakanlardankaydirigubbakcemile3 normal düşünüyorsan bence picamaya hiç kalkışma yanına iki gecelik al. çünkü kanamanız olabilir normal doğımda ve hemşireler sürekli kanama durumuna bakmak için gelip giderler gecelik pijamadan daha rahat olur..

teşekkür ederim canım evet o önlükler bir alem...adı üztünde önlük,arkayı açıkta bırakması şart:kedi: inşllhh normal doğum yapıcam,3 haftamız kaldı ..ben 1 tane gecelik aldım,giymeyi de hiç sevmıyorum,o zaman bi gecelik daha alayım bari...ayy eksik de hiç bitmio maşallhh...

canım 3 lü test çok pahalı değil biz 30-40 tl civarında bir tutar verdik ancak sana yapıldımı bilmiyorm 2. düzey usg var renkli ultrason yani. 190 tl onun için veriyorsun ikili testle beraber yapılan dışın da 5. ay içersinde yapılıyor yanlış hatırlamıyorsam. 24. haftada şeker yüklemesi yapıyorlar o da 40-50 tl gibi bir tutar. İki defa yapacaklardı ancak ilkinde herşey normal çıktı ikinci için geciktim yapılmadı çokta gerekli değilmiş anlaşılan. şimdiye kadar bunlar vardı tabi arada kanamam oldu gittim sancım oldu gittim her acil gidişimde 150 tl verdik ister istemez. daha doğuma var nst istemedi şimdiye kadar doktor ama mrhmh ın söylediğine göre 100 tl her gidişin bir de ne kadar sıklıkta yapılıyor bende bilmiyorum. Birde kan testleri falan olacakmış sanırım öyle anladım ben doktorun söylediğinden.Yani aslında bizimde bütçemizi zorluyor ancak dışardaki diğer özel hastanelerde durum burdan farklı değil. Ancak devlete gidersen maddi yönden rahat oluyorsun ancak orda da başına ne geleceği belli değil...
Tüm şartlarımızı zorluyoruz. Aslında özel sigortanın faydası bu tür durumlarda belli oluyor benim özel sigortam var ancak ilk yılı olduğu için gebelik teminatı yok. olsaydı bu testler muayeneler hatta doğum için bile ödeme yapmayacaktım ki primleri de çok yüksek değil hastaneye her gidişimizde yaptığımız harcamayı düşünürsek ..

Çok teşekkür ederim canım:)) Allah hepimizin yardımcısı olsun...

arkadaşlarhepinize merhaba ben de anne olmaya uğraşıyorm inş. olucam bir gün medikla parka gitmek istiyorum özelliklede infertilite konusında önerebilceğiniz dr varsa yardımcı olursanız sevinirm başak bildiğiniz dr ve hastane varsa onlarıda yazarsanız çok yardımcı olursunuz bana şimdiden tşkler hepinize

arkadaşlarhepinize merhaba ben de anne olmaya uğraşıyorm inş. olucam bir gün medikla parka gitmek istiyorum özelliklede infertilite konusında önerebilceğiniz dr varsa yardımcı olursanız sevinirm başak bildiğiniz dr ve hastane varsa onlarıda yazarsanız çok yardımcı olursunuz bana şimdiden tşkler hepinize

canım medical psrk göztepe op.dr. Serdar Koçu tavsiye ederim. çok iligil bir doktordur. işinide iyi yapıyor. hatta seda sayana bile çıkmıştı:)) ben kontrollerimi onda yaptırıyorum. inan gebe bıraktığı bir sürü hastasıyla tanıştım..

merhaba bende aynı nedenden medikalde tedavi görüyorum
Mehtap hanıma gidiyorum, biraz yoğun bir doktor ama ben memnunumyerimseniben

ZEYONcum yada MELEKcim sizler medical park 'da doğum yaptığınız için hastane hakkında merak ettiğim bişeyi sorcaktım,nasipse normal yapıcam,ben gecelik aldım ama acaba doğuma girerken kendi geceliğimizle falan mı giriyoruz yoksa hastane giymemiz için bişey veriyor mu...eğer vermiyosa tek gecelik yetmez (pijamanın dışında yani)

bende medical parkta gökmen beyde normal doğum yaptım
hastane önlük veriyor doğum için geceliğini odana çıkınca giydiriyorlar
bebek bezi hasta bezi hepsini veriyor ayırca yanınızda götürmenize gerek yok
ben suit odada kalmıştım baya büyük bir oda çift tuvaleti var sizin kullandığınız
ve refaketçinin kullandığı ayrı bebekle ve sizle ilgilenen hemşireler ayrı ben gündüz
14:50 de doğum yaptım gökmen bey ben doğum haneydeyken sürekli gelip kontrol etti
ama daha önce konuştuğuuzdada gece geliceğini belirtmişti bencede konuşun 9 ay
bir doktora gidip sonra doğuma başkasının girmesi bence hiç hoş değil
eşim doğum haneye girmedi ama sancı çekerken hep yanımdaydı hatta annem arkadaşımda eşleriniz doğuma girmese bile sancı çekerken muhakka yanınızda olsun
bence inanın çok farklı oluyor anlıyorlar zor olduğunu ve daha anlayışlı oluyorlar

buarada ben medicalde hiç nts ye girmedim doktorum istemedi
40. haftamın dolduğu gün suni sancıyla normal doğum yaptım
bende 1000 tl ödedim melekle aramızda 10 gün var zaten
ama otopark parası ve kafaterya aşırı pahalı doğum yapıcaklar suyunuzu
içeceğinizi yanınıza alın valla

buarada ben medicalde hiç nts ye girmedim doktorum istemedi
40. haftamın dolduğu gün suni sancıyla normal doğum yaptım
bende 1000 tl ödedim melekle aramızda 10 gün var zaten
ama otopark parası ve kafaterya aşırı pahalı doğum yapıcaklar suyunuzu
içeceğinizi yanınıza alın valla

BeyazBulut verdiğin bilgiler için çook teşekkür ediyorum,kızına maşallah kocaman olmuş,dünyaya gelen ne kadar çabuk büyüyor...haastaneye gelince şu an neden gökmen beyi yada mehtap hanımı tercih etmedim diye kendi kendime kızıyorum,37.haftamdayım artık doktor değiştirmek zor,hoş kendi doktorumu da 1,5 aydır tanıyorum...kilomu ölçüyo,tansiyonumu ölçüyo fakat sonuçlara hiçbir yorum yapmıo...bi de gittiğimde odasına almadan asistanı gelio hemen ultrson odasına alıo,buna da çok bozuluyorum,senin hastan gelmiş,bi odana al,nasılnz falan de ondan sonra ultrasona al....ayy ne biliyim allah yardımcım olsun:KK43:(( hiçbişeyim olmadığı halde geçen hafta boşuna nst istedi yine...çok sinir oldum..

BeyazBulut verdiğin bilgiler için çook teşekkür ediyorum,kızına maşallah kocaman olmuş,dünyaya gelen ne kadar çabuk büyüyor...haastaneye gelince şu an neden gökmen beyi yada mehtap hanımı tercih etmedim diye kendi kendime kızıyorum,37.haftamdayım artık doktor değiştirmek zor,hoş kendi doktorumu da 1,5 aydır tanıyorum...kilomu ölçüyo,tansiyonumu ölçüyo fakat sonuçlara hiçbir yorum yapmıo...bi de gittiğimde odasına almadan asistanı gelio hemen ultrson odasına alıo,buna da çok bozuluyorum,senin hastan gelmiş,bi odana al,nasılnz falan de ondan sonra ultrasona al....ayy ne biliyim allah yardımcım olsun:KK43:(( hiçbişeyim olmadığı halde geçen hafta boşuna nst istedi yine...çok sinir oldum..

ultrason için başka odayamı alıyor
gökmen bey kendi odasında bakıyor
ikili testide ayrıntılı usgyide kendi
osadındaki ultrasonla yaptı bana
keşke gökmen beye gitseydin canım
bende bozulurum gökmen bey önce soruyordu varmı bir sounun diye
sonra usgye alıyordu üstelik çoğu kez asistanı değil kendi ilgileniyordu
ultrason işiylede

ultrason işiylede

bende Gökmen beye gıtmeme ragmen 26.haftadan 36.haftaya kadar devamlı nst ye gırdım. Muaynelerımde zaten haftada yada 10 gunde bırdı. Ve bır cogunda Gokmen bey musaıt ıse gelıp nst de ılgılenıyordu.

Kızlar bu arada dun oglum sunnet oldu medicalde. Tekrar cok temız bır hastane oldugunu dusundum. Gercekten kafeterya cok pahalı ve gercekten asansorler sınır bozucu. bunun dısında cok ıyı bır hastane.
1.5 lt.lil sırma su 2.5 ve 2 tane ped bardak ıstedım ona da 50 kurus aldı yaa.

ultrason işiylede

benım dr.un odasında ultrason yok, lavabonun yanında bi ultrason odası var orda giriyoruz...keşke gökmen beye gitseydım ilk dr. da erkekti ama sonradan nedense aptallık yapıp erkek dr. istemedim..ayy ne biliyim yaa düşündükçe sinir oluyrum,en iisi boşvermek...elbet doğurtur beni biri:).....ayrıca nst de yanıma dr.falan uğramıo...... dr.umu değiştiriyim diyorum ama şurda 3 haftam falan kaldı yeni biri de benimle ilgilenmez baştan savar diye endişelenıyorum...senağlama

bende Gökmen beye gıtmeme ragmen 26.haftadan 36.haftaya kadar devamlı nst ye gırdım. Muaynelerımde zaten haftada yada 10 gunde bırdı. Ve bır cogunda Gokmen bey musaıt ıse gelıp nst de ılgılenıyordu.

Kızlar bu arada dun oglum sunnet oldu medicalde. Tekrar cok temız bır hastane oldugunu dusundum. Gercekten kafeterya cok pahalı ve gercekten asansorler sınır bozucu. bunun dısında cok ıyı bır hastane.
1.5 lt.lil sırma su 2.5 ve 2 tane ped bardak ıstedım ona da 50 kurus aldı yaa.

valla melekçim beni hiç nts ye sokmadı bende sormadım nedense
soryordu sadece her muuaynede sancı ağrı kanama oldumu olursa haberim olsun diyordu
benim hiç sancımda olmadıı zaten son haftalarda kontrolleri aksattığımda oldu 40. haftada kontrole gittiğimde çatı muaynesi yaptı 3 cm açıklık var doğumhaneye alıyoruz dedi
yanlız o anki yaşadığım şoku hiç unutmıyacağım korku endişe şaşkınlık allah kimseyi o yolda çaresiz bırakmasın herkese kolay doğum nasib etsin

benım dr.un odasında ultrason yok, lavabonun yanında bi ultrason odası var orda giriyoruz...keşke gökmen beye gitseydım ilk dr. da erkekti ama sonradan nedense aptallık yapıp erkek dr. istemedim..ayy ne biliyim yaa düşündükçe sinir oluyrum,en iisi boşvermek...elbet doğurtur beni biri:).....ayrıca nst de yanıma dr.falan uğramıo...... dr.umu değiştiriyim diyorum ama şurda 3 haftam falan kaldı yeni biri de benimle ilgilenmez baştan savar diye endişelenıyorum...senağlama

bencede canım bu saatten sonra doktor değiştirme zaten heran doğurabilirsin artık :))
37 haftadaymışsın inşallah sağlıklı bişekilde alırsın bebişini kucağına

doğum yapanlar bilmiyorum sizdede oluyormu ama
doğum yaptığın günü tekrar yaşamak istermisin diye sorsalar
evet derim o duyguyu tekrar tatmak isterim manyakmıyım neyim :)))
ama lohusalık dönemi hariç :S

X