- Konu Sahibi PassioneLore
- #1.421
Benden daha istemedi doktorum nst falan. Ama bir kaç acil durumda bende en az 100-150 verip çıktım. Bİrde bunlar SSK lı fiyatları birde direk gitsen güvencesiz herhalde 1000 tl falan tutacak. Birde testler çok bunaltmıştı beni her ay yok kan testi yok ikili test yok üçlü test yok şeker yüklemesi her birinde hiç vermesen 100 tl gidiyor. Bende 2Çok üzgünüm çoook hafta sonra tekrar gideceğim ve 35. hafta da olacağım bu durumda galiba nst başlayacak.
Ya bazen herşey bebeğimin sağlığı için diyorum ama toplamda yaptığım harcamayı düşününce ağır geliyor. Çok şükür sağlıklıyız gerçekten ciddi bir hastalığımız olsa bir düşünün neler olur. Devlet hastanelerinde doktorlar o kadar bıkmışlarki insanın yüzüne bakıp teşhis koyuyorlar çoğu zaman. Eleştirmek değil ama devlet hastanelerinde bir doktor 10 dk içinde bir hastaya bakmak zorunda düşünsenize bişe sorsan cevap alamazsın onlarda haklı...
Ama özel hastanelerde bu durumu fırsata çeviriyorlar güya SSK anlaşmalı. Tabibler odasının verdiği max. fiyatlar üzerinden işlem yapıyorlar yani bize yaptıkları o 200 tl lik testlerin aslında maliyeti 15-20tl. Bu da bana fena dokunuyor açıkçası..
Canım ben 16. haftamı bugün bitirdim:teytey: Sen benden tecrübeli olduğun için medical parkta 3lü test ve sonrasında doğum sürecine kadar hangi testler isteniyor normalde.. şeker yüklemesi filan demişsin.. Birde Nst filan.. bunlar nedir :uhm:bana bunları söyleyebilir misin rica etsem.. Çünkü geçen gün konuştuğumuz maddi kaygılarım hala sürüyor ama medical'e devam etmem halinde ortalamada maddi olarak başıma neler gelecek bilirim:uhm: