Medical Park Göztepe Hakkında

merhaba benim doktorumda gökmen beydi
bende normal doğum yaptım ve çok memnun kaldım
gökmen bey normal doğum olcaksa epiduralli normal doğumu
tavsiye ediyor bana doğum konusunda hiçbirşey söylemedi
nasıl istiyorsun diye sordu sadece normal deyince epidurali tavsiye ettii
rahat edersin dedi ama ben onuda istemedim hatta doğumhanede sancı çekerken
usg ve epidural bir devrim ben hastalarımın böyle acı çekmesini istemiyorum demişti

mart09 beyazbulut arkadasıma katılıyorum.. Benden bır hafta sonrada o dogum yaptı.. Ben Gokmen beyde aynı donemlerde dogum yapan en az 7-8 kısıyı tanıyorum.hemde yuzyuze gorustugum kısıler sadece bunlar. Buyuk cogunlugu normal dogum yaptı.
Benım suyum gelıp hastaneye yattıgımda aksam 6 ıdı.. Telefonda bana sezeryan ıstıyorsan hemen gelıp alayım ıstemıyorsan acılmasını bekleyecez dedı. Benım sancım falan yoktu. Sabaha karsı gece 1-2 den sonra sancıllanmaya basladım ve 4.30 da dogumhaneye gırdım. Doktoruma hemen haber verıldı ve 10 dk ıcınde Leventten geldı. Zaten dogumda 5 dk surdu. Bana da normal ıstıyorsan epıduralı tavsıye ederım demıstı. Gercı benım ıhtıyacım olmadı agrı esıgım cok yuksek cıktı. Ama ıhtıyacım olsaydı yaptıracaktım. Bu arada gece boyunca ebe hemsırelerı arayıp durumumu sormus. Bu bıle cok onemlı bence. Ben doktoruma cok guvenıyordum basından berı. Guvendıgım ıcınde dogumumun cok kolay gectıgını dusunuyorum.
Kolay dogumların olsun ınsallah

gerçekten o konuda çok ilgili bencede önemli arayıp senin durumunu sorması
ben gündüz sattlerinde doğum yaptım bir yandan hasta bakıp bir yandada arada gelip beni kontrol ediyordu hatta annem rüzgar gibi adam bi yukarı bi aşşaya koşturup durdu diyor aradada eşimi teselli ediyormuş:)))

bazı arkadaşlar özelden sormuştu özel eren hastanesine ait doğum fiyatlarını
bugün şeker yüklemesine girdik ve aklıma gelmişken sordum
paket fiyatlar;
normal 500
sezeryan 700 tl.

Sevgili smashie sadece bana değil birçok hastaya söylenmediği benimle birlikte ortaya çıktı.Normal şartlarda elbette ödemezdik.Sonuna kadarda hakkımı arardım çünkü görevli kişide haklısınız atlanmış vs diyor.Ama kucağımda bebeğim ailem yanımda perişan ,zaten sezeryan ağrılarımda çoktu biran önce ortan çıkmak istedim.

canım gökmen beyin de iyi bir doktor olduğunu söylüyorlar, benim doktorumda banu çiftçiydi aynı hastanede bende normal doğum yaptım, normal doğum yaptırmak iin elinden geleni yapıyor aklında olsun derim. doğuma girerken epidural normal yapalım istersen dedi, benimde açılmam çabuk olduğu için epidurala gerek kalmadan normal doğum yaptım.

canım benim kızımda 36+2 de dünyay geldi, senin oğluş kilosu kızımdan iyi yine kızım 2100 gr dünyaya geldi, bizde küvöze girmedik şükür ve benimde derdim seninkinle aynı kızımda zayıf teyzesi ama , o kadar neşeli ve canlı bir cadı olduki başıma opuyorumnanaktandert etmemeye çalışıyorum kilosunu,

selam arkadaşlarr,
topiğiniz bayaa ilerlemiş,biraz biraz okudum fakat yoruldum,
ben kendimi anlatayım..
Bahçelievler Medikal Parkta tedavi ile ikiz kızlarıma hamileyim.Tedavimi başından beri Medikal Park Göztepe hastanesinin tüp bebek sorumlusu Serdar Koç beyle yaptık,bizim için buralara kadar geldi,tedavimizi sürdürdü.Ben kendisinin Şişlideki muayenehanesine gidiyorum ve gebeliğimi ondan başkasıyla sürdürmeyi hiç düşünmedim.
Şimdi ise kendisi Göztepede doğum yapmamı,doktoru oalarak yanımızda olmasının beni başka bir hastanede başka bir doktora emanet etmekten daha iyi olacağını söylüyor.Fkat ben tamamen Avrupa yakası vatandaşıyım heheh,hatta Medikal Park bahçelievlerin hemen arkasında oturyorum,yani,sizin oraları hele hele hastaneyi hiç bilmiyorum.
Bu arada;burdaki Medikal parkta önceden randevu ile suit odadan fark alınmıyor diye öğrenmiştim.Şimdi ise Göztepede 650 (yaz döenmi kampanyası dolayısıyla 450) lira günlük fark aldıklarını söylediler.Doğum için muhtemelen iki gece kalacağım,annem yada eşimin kalması için bir yatak yada yer oluyor mu?Off bu göztepe bana tamamen yabancı yaaa

Ben doğum için karar verdiğimde gezmiştim odaları suit oda gezmeyi gerek görmedim gerçi ama normal odada refakatçi için açılan bir yatak vardı siz iki yatak mı istiyorsunuz?

canım ben göztepe medikal parkta doğum yaptım, bir gece kaldık, annemde yanımda refatçi kaldı, yatacak yer var bir kişi için. benim odam normal odaydı, suit odalarda durum ne bilmiyorum ama.

merhaba ben iyi bir hastane ve doktor ararken bu sitey buldum
kafam karışık tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi kadıköy şifa hastanesi mi medical park mı daha iyi idir?(hem donanım< hem doktor açısından)ikisinde de bildiğiniz iyi doktor var mı?

teşekkürler

merhabalar

4 agustos gunu medikal parktakı dr um can sener in 7 ay boyunca erkek dedigi daha sonra dr degistirmemlekız olduguna ikna edildigim kizim dunyaya geldi:)) garip bir ifade olud amamedikal park can bey sayesinde c9 ay boyunca yaptımı tum hazırlıklarda kurdugum tum hayallerde kızım olup olmadıgana emin olamadım
can beyle es zamanlı gittigim tum dr lar kiz dedgi halde yaklasık 4 dr can bey bastan savma bakarak hep erkekyorumunu yaptı alahtan son anda degistirdim ruh halim yerine geldi ve kızım oldu gercektende,

Merhaba arzubuse, ben hamileliğimin 24.haftasına kadar Göztepe Medikal parka gittim. Ama hem doktor hem hastane açısından baya sorunlar yaşadım. Bu yüzden bir başka doktora gitmeye başladım.

Şimdiki doktorum serbest çalışıyor, özel muayenehanesine gidiyorum. Ve 20 ağustosta Kadıköy Şifada doğum yapacağım inşallah. Kadıköy Şifanın anestezi doktorları olsun, personeli olsun çok daha iyi ve deneyimli olduğunu öğrendim.

Benim doktorum değil ama Şifada, Egemen hanım var. Bir çok arkadaşım onda doğum yaptılar ve çok memnunlar. Eğer maddi açıdan sıkıntın yoksa kesinlikle Kadıköy Şifa derim.

merhaba canım ben 5 ay önce göztepe medical park da doğum yaptım dr um da Mehtap Yazıcıoğlu ve çok memnun kaldım ve bır kaç arkadaşımda o dr da doğum yaptı ve hastane olsun dr olsun çok ıyı ilgileniyolar ve sezeryan doğum yaptım aynı gunde ayağa kalktım tavsıye ederım arkadaşım hayırlısı ile bebişini kucağına almayı nasip etsin Allah

hemen yanıtladığınız için çok teşekkür ederim gerçekten çok iyisiniz.kadıköy şifadan randevu almıştım aslında evrim hanıma ama içim rahat etmedi iptal ettirdim.orda yasemin hanım ya da pınar hanım'a gitmek istedim ama doluymuş.burada mehtap hanım'ın çok methini okudum.şansıma bir hasta randevusunu iptal ettiği için yer buldum yarın sabaha randevu aldım.medikal park'a troid problemim dolayısıyla berna temel'e gidiyorum çok da memnunum ama burda da yazıldığı gibi hastanenin donanımlı olup olmadığı konusunda hiçbir fikrim yok.bazı kötü tecrübeleri olan arkadaşları okudum ve çok üzüldüm inşallah sorun yaşamam.bir de dikkatimi çekti şifada muayane ücreti 178 tl medical de 90 dediler(özel sigorta için).bu kadar fark olması da tuhafıma gitti açıkçası.fark neden kaynaklanıyor anlayamadım.yarın gittikten sonra meşhur mehtap hanım hakkında izlenimleri yazıcam :)

canım ben kızımı medikal parkta doğurdum, 36+2 de erken doğum yapmama rağmen ne hastaneyle ne doktorla ilgili bir sıkıntım oldu, medikal park opr dr banu çiftçi derim sana, opuyorumnanaktan sayesinde hem rahat doğum yaptım, hemde çok istediğim normal doğumu yapabildim,

sonunda dr mehtap hanımla tanıştım gerçekten de çok iyi bir doktor.anlatımı yaklaşımı sakinliği insanı rahatlatıyor.yalnız muayeneye randevu saatimi 30 dkgeçtikten sonra girebildim ayrıca doktorun en başta istediği tahlilden hemogram olanı kan alan hemşire unuttuğu gibi bir de doktor hanımın takip edip benden önce sorması üzerine onu hasta sonra vereceğini söyledi demiş benim adıma konuşuyor üstelik aramızda böyle bir diyalog geçmeden!.dakka bir gol bir!hem unutuyor hem benim adıma konuşuyor ne güzel.tabi bu yüzden tekrar kan vermek zorunda kaldım ve o tahlil bugüne yetişmedi doğal olarak.pazartesi telefonla soracakmışım.bu olay biraz canımı sıktı açıkçası ama inşallah başka bir sorun yaşamam

Son düzenleme:

Canım gozun aydın. Kızını saglıcakla kucagına almıssın.

Egemen hanımda benımde bırkac tanıdıgım dogum yaptı cok memnunlar. Kadıkoy Sıfa tabııkı daha ıyı bence.

sonucta sen ıkısınınde yuzde 20 sını oduyorsun.Sıfada 35.60 medıcalde 18 odeyeceksın.
Ben doktorumdan cok memnundum Gokmen beyden. Medıcal de yaptım

merhaba canım ben medicalde suit odada kaldım oda olmadığı için süit oda açmak zorunda kalmışlardı baya büyük bir odaydı girişte ikitane kanape ve tuvalet var sürgülü kapıyla ayrılmış ann ve bebeğin odası var ordada tuvalet var ben normal doğum yaptım yanımöda annem babam eşim kaldı bir gece girişteki kanapelerde uyumuşlar dı arıyetten sandalye de mevcut fazlasıyla

Merhaba arkadaşlar!

Çamlıca Hospitalium da Tülay hanıma giden var mı? Ben birkaç kez gittim, memnunum aslında da her gittiğimde sanki çok net cevaplar alamıyorum. Bir de sürekli tahlil yazıyor, anlamadım gerçekten gerek gördüğü için mi yazıyor yoksa para için mi? Bir de bahar hn. varmış orada, onu da çok ii diyorlar. Fikirleriniz paylaşırsanız sevnrm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…