- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
-
- Konu Sahibi PassioneLore
- #1.341
Melk seni bulduğuma çoooook sevindim, bende medicalpark ta Gökmen Bey de doğum yapmak istiyorum ama yurtdısında yasadığım için simdiye kadar kendisini 1 tek kez gördüm. Ve doğal olarak bircok süphem var ama bunun yanında baska hiçbir dr uda hiç bilmiyorum. Gökmen Bey den memnun kaldınız mı??? Birde normal doğum konusunda ki tutumu nasıl??? Ben normal istiyorum da.... Genel olarak kendisi normal mi sezeryan mı tercih ediyor????
mart09 beyazbulut arkadasıma katılıyorum.. Benden bır hafta sonrada o dogum yaptı.. Ben Gokmen beyde aynı donemlerde dogum yapan en az 7-8 kısıyı tanıyorum.hemde yuzyuze gorustugum kısıler sadece bunlar. Buyuk cogunlugu normal dogum yaptı.
Benım suyum gelıp hastaneye yattıgımda aksam 6 ıdı.. Telefonda bana sezeryan ıstıyorsan hemen gelıp alayım ıstemıyorsan acılmasını bekleyecez dedı. Benım sancım falan yoktu. Sabaha karsı gece 1-2 den sonra sancıllanmaya basladım ve 4.30 da dogumhaneye gırdım. Doktoruma hemen haber verıldı ve 10 dk ıcınde Leventten geldı. Zaten dogumda 5 dk surdu. Bana da normal ıstıyorsan epıduralı tavsıye ederım demıstı. Gercı benım ıhtıyacım olmadı agrı esıgım cok yuksek cıktı. Ama ıhtıyacım olsaydı yaptıracaktım. Bu arada gece boyunca ebe hemsırelerı arayıp durumumu sormus. Bu bıle cok onemlı bence. Ben doktoruma cok guvenıyordum basından berı. Guvendıgım ıcınde dogumumun cok kolay gectıgını dusunuyorum.
Kolay dogumların olsun ınsallah
En son konuştuğumuzda bana verilen fiyatlar da böyleydi SSK hastaları için zorunlu sezaryan 2.200 isteğe bağlı sezaryan 2.600 TL size neden söylenmedi anlayamadım birden 3.000 TL fatura ile karşılaşmak özellikle de doğumdan çıkmış halinizle iğrenç olmalı çok üzüldüm sonuçta tamamını ödediniz mi?
Melk seni bulduğuma çoooook sevindim, bende medicalpark ta Gökmen Bey de doğum yapmak istiyorum ama yurtdısında yasadığım için simdiye kadar kendisini 1 tek kez gördüm. Ve doğal olarak bircok süphem var ama bunun yanında baska hiçbir dr uda hiç bilmiyorum. Gökmen Bey den memnun kaldınız mı??? Birde normal doğum konusunda ki tutumu nasıl??? Ben normal istiyorum da.... Genel olarak kendisi normal mi sezeryan mı tercih ediyor????
Yalel oncelıkle bebegıne masallah. Ben normal dogum yaptım benım rısklı hamılelıgım yuzunden 2 gece kalmama 2 unıte kan takılmasına ragmen 1000 TL ye cıktım bende. Sadece baska yerde olsa ekstralar dıye eklerlerdı faturaya..
Merak ettım Banu hanımın yanında erken dogumda deneyımlı doktor hangısı?
Bende 7 Subatta Gokmen bey ıle dogum yaptım. Hem hastaneden hem doktorumdan cok memnun kalmıstım.
Bu arada benımde 36+1 gecesı dogdu oglum 2740 52 cm dogdu. 2600 cıktık hastaneden. Benımde Allaha sukur saglıklı dogdu kuveze gırmedı. Sımdı bebegının gelısımı nasıl? Benımkı cok zayıf
merhaba ben iyi bir hastane ve doktor ararken bu sitey buldum
kafam karışık tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi kadıköy şifa hastanesi mi medical park mı daha iyi idir?(hem donanım< hem doktor açısından)ikisinde de bildiğiniz iyi doktor var mı?
teşekkürler
kafam karışık tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi kadıköy şifa hastanesi mi medical park mı daha iyi idir?(hem donanım< hem doktor açısından)ikisinde de bildiğiniz iyi doktor var mı?
teşekkürler
teşekkürler
merhabalar
4 agustos gunu medikal parktakı dr um can sener in 7 ay boyunca erkek dedigi daha sonra dr degistirmemlekız olduguna ikna edildigim kizim dunyaya geldi:)) garip bir ifade olud amamedikal park can bey sayesinde c9 ay boyunca yaptımı tum hazırlıklarda kurdugum tum hayallerde kızım olup olmadıgana emin olamadım
can beyle es zamanlı gittigim tum dr lar kiz dedgi halde yaklasık 4 dr can bey bastan savma bakarak hep erkekyorumunu yaptı alahtan son anda degistirdim ruh halim yerine geldi ve kızım oldu gercektende,
Merhaba arzubuse, ben hamileliğimin 24.haftasına kadar Göztepe Medikal parka gittim. Ama hem doktor hem hastane açısından baya sorunlar yaşadım. Bu yüzden bir başka doktora gitmeye başladım.
Şimdiki doktorum serbest çalışıyor, özel muayenehanesine gidiyorum. Ve 20 ağustosta Kadıköy Şifada doğum yapacağım inşallah. Kadıköy Şifanın anestezi doktorları olsun, personeli olsun çok daha iyi ve deneyimli olduğunu öğrendim.
Benim doktorum değil ama Şifada, Egemen hanım var. Bir çok arkadaşım onda doğum yaptılar ve çok memnunlar. Eğer maddi açıdan sıkıntın yoksa kesinlikle Kadıköy Şifa derim.
hemen yanıtladığınız için çok teşekkür ederim gerçekten çok iyisiniz.kadıköy şifadan randevu almıştım aslında evrim hanıma ama içim rahat etmedi iptal ettirdim.orda yasemin hanım ya da pınar hanım'a gitmek istedim ama doluymuş.burada mehtap hanım'ın çok methini okudum.şansıma bir hasta randevusunu iptal ettiği için yer buldum yarın sabaha randevu aldım.medikal park'a troid problemim dolayısıyla berna temel'e gidiyorum çok da memnunum ama burda da yazıldığı gibi hastanenin donanımlı olup olmadığı konusunda hiçbir fikrim yok.bazı kötü tecrübeleri olan arkadaşları okudum ve çok üzüldüm inşallah sorun yaşamam.bir de dikkatimi çekti şifada muayane ücreti 178 tl medical de 90 dediler(özel sigorta için).bu kadar fark olması da tuhafıma gitti açıkçası.fark neden kaynaklanıyor anlayamadım.yarın gittikten sonra meşhur mehtap hanım hakkında izlenimleri yazıcam :)
selam arkadaşlarr,
topiğiniz bayaa ilerlemiş,biraz biraz okudum fakat yoruldum,
ben kendimi anlatayım..
Bahçelievler Medikal Parkta tedavi ile ikiz kızlarıma hamileyim.Tedavimi başından beri Medikal Park Göztepe hastanesinin tüp bebek sorumlusu Serdar Koç beyle yaptık,bizim için buralara kadar geldi,tedavimizi sürdürdü.Ben kendisinin Şişlideki muayenehanesine gidiyorum ve gebeliğimi ondan başkasıyla sürdürmeyi hiç düşünmedim.
Şimdi ise kendisi Göztepede doğum yapmamı,doktoru oalarak yanımızda olmasının beni başka bir hastanede başka bir doktora emanet etmekten daha iyi olacağını söylüyor.Fkat ben tamamen Avrupa yakası vatandaşıyım heheh,hatta Medikal Park bahçelievlerin hemen arkasında oturyorum,yani,sizin oraları hele hele hastaneyi hiç bilmiyorum.
Bu arada;burdaki Medikal parkta önceden randevu ile suit odadan fark alınmıyor diye öğrenmiştim.Şimdi ise Göztepede 650 (yaz döenmi kampanyası dolayısıyla 450) lira günlük fark aldıklarını söylediler.Doğum için muhtemelen iki gece kalacağım,annem yada eşimin kalması için bir yatak yada yer oluyor mu?Off bu göztepe bana tamamen yabancı yaaa