Medical Park Göztepe Hakkında

Sevgili Beyaz bulut, sevgili melek81:

nereye yürü be bilmiyorum ama ne yarıştırıyorsunuz anlamadım. Hastanede doğum artık 1000tl değil bilginize. Daha geçen gün hastanedeydim ve tuvalet temiz denebilecek düzeydeydi ama bu sefer de el kurulama kağıdı yoktu neyse.
Yazık dediğiniz bendeniz arkadaşım, çok riskli bir hamilelelik, bebekte gelişim geriliği, 4 doktor değiştirip hepsinin daha 28. haftasından itibaren almaya çalıştıkları bebeğimi 39 hafta Mehtap hanımla tanışmam sayesinde içimde büyütüp hamdolsun eli ayağı yerli yerinde bir evlat sahibi oldum kuvöze girmeden, ek tedavi almadan her diğer normal çocuklar gibi.Ameliyattan çıkar çıkmaz evladınızın yanına verilemeyeceği korkusunu 22. haftadan itibaren taşıyıp sonra onu sağ salim koklayabilmek ne demek biliyor musunuz? Mehtap Hanım'a minnettar kalmak demek, ne derse yapmak nereye giderse gitmek demek ama asla yazık demek olamaz bilmeden anlamadan önünüze geleni yargılamayın arkadaşım sorun bakalım manyak mı bu kadın ne demeye buraya devam etmekte...Şimdi Rabbim nasip etti ikinci bebeğime hamileyim siz yerimde olsanız onca stresli dönem yaşasanız, 4 doktor değişseniz hem de öyle eften püften sebeple değil, hamileliğinizi bitirmeye kalktıkları için, sonunda 5. doktorunuz memnun kaldığınız size yavrunuzu ve sizi sağ salim teslim eden doktoru bırakır mıydınız? Batman'a gitse peşindeyim.

İlk bebeğim Medipol bebeği o zaman hastane de doktor da süperdi. Ben medical hakkında bilgi edinmek için girdim bu siteye, iyi de oldu ben de kendi düşüncelerimi gözlemlerimi paylaştım şimdi bu neden sizi rahatsız ediyor anlamıyorum. Ben medical iyi diyene niye iyi diyorsun demedim, iyi diyen doktor yakını da demedim, iyi diyen iyi desin ne ala öyle de olsun zaten ama kötü diyeni yalanlar gibi yok illa da öyle değil illa da çok temiz diye ısrar edene lafım. Belki siz doğurdunuzda öyleydi temizdi ama şimdi değil diyorum belki bu arada temizlik şirketi değişti ne bileyim herşey olabilir ama tuvaletleri, odaları, bebek odasını da doktorlar temizlemiyor ya... Temizken görüp illa temiz demek yani olumlu ise bunda ısrara gerek yok temiz olsun bu hepimizin iyiliğine ama pisse işte önemli olan da bu pisse problem var , temizlenmesi lazım dikkat edilmesi lazım. Ne yapmaya çalışıyorsunuz gerçekten anlamak güç niye pis deyince siz bozuluyorsunuz bırakın temizlemeyen bozulsun feyz alsın da temizlesin.
Doktor yakını meselesine gelince bu beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor bazı arkadaşlar endişeli idi onlara dair boşverin arkadaşlar öyle olsa ne biz kimseye iftira atmadık yalan atmadık dedim. Şimdi bunu tuhaf boyutlara lütfen taşımayalım olayın ciddiyetinden uzaklaşmanın kimseye hem de bu foruma takılıp faydalanmak isteyenlere yani ben ve benim gibilere fayda sağlamaz.

Bu arada melek81 benim bebeğimin kalça ultrasonu da sol kalça gelişim geriliği çıkmıştı çok doktor gezdim en son bebeğimin doktorunun hocasına gitmiştik, numune ortopedi bölüm şefi şimdi adını hatırlamıyorum kalça çıkığı konusunda uzmanlık yapmış bir doktor bize dediği çift bez kullanmamız ve endişe etmememiz zaten bu kadar ufakken bu gelişim geriliğinin normal olduğu ve bebekte kalça ultrasonu sonucu ne olursa olsun güzel kalçalı bir çocuk için asla ufak bez kullanmamak gerektiği oldu. Maket üzerinde izah etti iki bacak arası az olur, birleşirse çıt diye Allah etmesin bacak kalça birleşimi yerinden çıkarmış .
Şimdi maşallah sütun bacaklı kızım var hiç merak etme, geçmiş olsun...

Psikolog meselesi haddiniz değil .Onca anlatmama rağmen bu hastaneye neden devam ettiğimi anlayamadıysanız öncelikle yeniden liseyae dönmenizi öneririm ki okuduğunuzu anlayabileseniz sonra da bir empati eğitimi almanız sosyal hayatınız için faydalı olacaktır.
Gereken yerlere iletildiğini ancak bir değişim olmadığını yazmıştım ama sanırım bunu da anlayamamışsınız.Sizin paranız bolsa bize ne, benim değil, bana dokunuyor. Kimse memnun olmadığı konuda memnun olanı iğnelemedi maalesef bunu da anlamamışsınız. Ben iyi diyen başım üstüne ama kötü diyeni yalanlamayın ki daha iyiye gidebilsin dedim. Umarım bu defa anlayabildiniz sizin için biraz zor ama.Doktorumla bu konuları paylaşmıyor olduğum gibi izlenimlere nereden kapıldınız anlamadım ama yol yordamı Allah razı olsun da sizden mi öğreneceğim? Üslubunuza dikkat ediniz, yaklaşımınızı doğru bulmuyorum.

Otopark konusunda esrakoya katılıyorum ama mesela daha ucuz ya da Üsküdar'daki belediye otoparkı gibi belli bir süre parasız sonra para işleyebilir falan yani daha ekonomik insani bir çözüm olabilir.
Hastanede daha önce kalan arkadaşların sözleri rahatlatıcı oldu en azından bu durumun giriş kat tuvaletleri ve görevlileri ile sınırlı olduğunu düşündürdünüz saolun. Ben bunun genel bir hastane yaklaşımı olmasından endişeliyim daha doğuma çok var ama insan düşünmeden edemiyor.

kalçasında gelişim gerliği olan benim kızım ama bizimki çift bezle düzelicek bir sorun değil malesef ortez kullanıyoruz buarada hastane benim babamın değil benim de değil şu anda ne durumda oda umrumda değil açıkçası ne hastaneyi nede doktorları savunurum pis dediğiniz için yorum yapmadım ben hastaneyi beğenenleri kalite standardı düşük diye sınıflandırmanıza yorum yaptım

ben beğenenlere kalite standartı düşük falan diye yorum yapmadım. Konu tamamen tuvaletlerin temizliği ile alakalı idi halen de aynı şeyi söylüyorum tuvaletleri pis buluyorum yanlış anlaşılmasın giriş kadın doğum tuvaleti...Tamamen tuvaleti temiz bulmayanları yalanlamaya çalışanlara yönelik bir sözdü. Temiz bulan bulsun ama bulmayanı da niye öyle söylüyor diye illa temiz diye yalanlamayın dedim. Ama artık çok sıkıldım bana ne, öyle bulan da bulmayan da kendi sorunu, ben kendi sorunumla kendim zaten uğraşıyorum. Artık bu mevzuuda yorum yapmayacağım insanlar anlamadan dinlemeden birbirine hakarete başladı yok psikoloğa git yok şöyle yok böyle yani artık bu konuda yorum yapmayacağım.

Kalça meselesini ben çok kafama takıyordum ama çok şükür hepsi geçti. Bebeğiniz için tekrar geçmiş olsun. Büyüyüp eminim sütun gibi bacakları olacak...

ay duru arkadasım
yazımı tekrar okumanı tavsıye ederım.
kımseye hakaret ıceren bır kelıme cumle yok.
bende aynı hastanede dogum yapan bırı olarak olumlu olumsuz goruslerımı yazdım. Benı de sıtede bılen bılır. basından berı oku ıstersen..Bende 26.haftada dogum yapıyordum nerdeyse 36 haftaya kadar yerımden kalkmadan yatarak bebegımı tutabıldım.Sımdı bu rısklı gebelıgını nıye anlattın anlamadım..

Benım yazdıgım her yerde olumlu olumsuzluklar var benım gozumde boyledır bu hastane dedım.. ne kadar ekmek o kadar kofte dedım.. tabııkı dogumda 1 mılyar olarak kalmayacak herseye zam geldıgı gıbı gelecek. sonucta serbest pıyasa ıster gıdersın ıster gıtmezsın. Ben sadece ozellıkle belırttım kı normal dogumda bır gece olmasına ragmen ben ıkı gece kaldım dıye benden fazla para almadılar.. aynı sey medıpolde olsaydı da daha fazla kesın alırlardı. Boyle bır durumla karsılastım dıye hıc mı fıkır belırtmeseydım bılmeseydınız daha ıyıydı..

Bır daha da bu topıge gelıp fıkrımı belırtmem.. Tekrar soyluyorum yazzımı tekrar oku ona gore adımı kullan.

kızlar noluyorsunuz yahu???bir gelip bakayım dedim neler olmuş neler...valla aklı olan bu tartışmalara girmez..canım nereye isterse oraya giderim..nereyi sevdiysem överim, nereyi de beğenmediysem yererim..kim karışır buna canım??? medical de doğurdum ben de..iyi de vardı kötü de...acıbadem de ameliyat oldum..iyi de vardı kötü de...şimdi de oğlumu hem medical e hem medamerikan a götürüyorum...her ikisinde de farklı farklı sorunlar yaşıyorum...ama ne medical göz ardı edilecek berbat bir hastane ne de diğerleri...bugün olsa yine can bey le doğururdum mesela...ama esracığım sorunlar yaşadı bir daha gitmek istemeyebilir...yani neyi paylaşamıyoruz ki...ayrıca pis olan tuvaletler filan değil..bizleriz...maalesef tuvalet kullanmanın - asansör kullanmanın-telefon kullanmanın-araba kullanmanın vs. vs. adabını hiç bilmiyoruz...ben medical de defalarca şikayet dilekçeleri doldurmuş biri olarak, güleryüzlü banko memuru zübeydeciğimi, çocuk doktoru şengül hanım ın asistanı olan arzucuğumu ve bana yardımı dokunan pek çok çalışanın emeğini de söylemeden geçemem...bir bu kadarda nemrut/sevimsiz personel sayabilirim...bir de bazen şunu düşünmek lazım...karşımızdaki insanlar çoğu zaman bizim aynadaki halimiz olabiliyor...sonuçta parama geçer sözüm..varsa pirzola-biftek yoksa simit/peynir...

canım yaaa agzına saglık.. bende zaten uzun sure ızledım bısey yazmadım en son beyazbulut yazında aynı seyı soledım.. canınız ısterse gıdersınız ıstersenız gıtmezsınız.. bende memnun kaldıgım ve memnun kalmadıgım seylerı yazdım ama bazı arkadaslar baskalarının yazdıgı mesajlara hareketlere sınırlenıp sınırını bızden cıkarmıs.. Bende tekrar oku dedım..

Bende oglumu hem caddede ozel bı muaynehaneye hemde Medıcale goturuyorum. Sengul hanım bıraz kusmus bıze gercı baska doktora gıtmeye basladım dıye :)
Sen medamerikanda hangi doktora götürüyorsun bu arada?
Oglusun nasıl ıyı mı?

Yenı gelen arkadaslar bızde bu topıcde cok sey paylastık zamanında.Yorum belırttık dıye kımse alınmasın yanı..Nestle arkadasımla da arka arkaya dogurduk.. Hastanede de karsılastık zaten :)
Ay nestle ben senı nasıl tanımıstım ya unuttum :)

hakıkaten konu cok enteresan bır sekılde farklı noktalara kaymıs
memnunıyet gorecelı bır kavramdır
herkesın beklentısı bırbırınden farklıdır ve aldıgı hızmette beklentısıne gore degerlendırılır kendı gozunde
bırbırımızı kırmanın ya da elestırının dozunu bıraz kacırmanın manası yok
aslında bu durumda da kırılmamak lazım

sonucta hepımız genetıgıyle oynanmıs urunler gıbıyız su donem
gerek hamılelık donemını yasayan arkadaslarımız gerekse lohussalıktan cıkmıs mınık yavrularımızı dunya ortamına alıstırmaya calısan arkadaslarımız
sonuc ıtıbarıyle en az 2 yıl hormonlarımız bızı ele gecırmıs durumda ve bazen kendımızın bıle tahmın edemeyecegı tepkıler verebılıyoruz

kadın kadının halınden anlar arkadaslar :1hug:
herkese saglıklı gunler...

kız sen beni medical park ta abuk subuk bir fototerapi ücreti çıkardıklarında, onlara çemkirirken tanımıştın:))

arkadaşlar yarın medicalde şeker yüklemesi yapılacak bana.acaba fiyatlardan haberiniz var mı?gerçi hergün değişiyor ama:)

merhaba selsin arkadaşım,öncelikle allah bebeğin hayırlı olsun,ne güzel hayırlısıyla bebeğne kavuşanlardansın sen de.allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
yakın zamanda doğum yapanlardan olduğuna göre şu fiyat konusunda daha gerçeğe yakın bilgi verebilirsin sanırım.tam olarak ne kadara geldi sezeryan ve buna neler dahildi?ben de çok memnunum oradan ancak birçok arkadaşla ortak derdimiz fiyatlar malum

merhaba.çok sağol canım.amin.valla zorunlu sezeryan oldum ben.2.200 ytl fiyat.herşey dahil.bende birde myom vardı.onuda aldırdım onun için ayrı ücret aldılar.oda 900 ytl idi.ama sezeryana herşey dahil ekstra bir ücret almadılar.

Öncelikle bu forumda bu başlık altına bu son yazım olacak. Çünkü olaylar çok çok kişiselleşti ve amacını da aşmaya başladı bu noktadan sonrası beni aşar. Ben bu tip dialogların insanı değilim ne yazık ki o sebeple bu yazıya herhangi birinin yorumu olursa okuyamayacağım bilsinsin ve zahmet edilmesin isterim.

Öncelikle beni hiç tanımayan bilmeyen birinin nasıl olupta iki paragraf yazıdan eğitimim konusunda nasıl fikir sahibi olduğunuzu anlamış değilim. Asıl bu durumda yazdıklarınız ve benim sosyal hayatımdaki gelişimim sizi yada bir başkasını neden enterese ediyor anlamadım. Bu durumda kim haddini aşıyor acaba.

Olayları yorumları yazıları neden bu kadar kişiselleştirdiğinizi ve üzerinize alındığınızı anlamış değilim. Bu forumda çok az yazım vardır ki sizin bundan iki önceki yazınızda genel olarak tuvaletleri temiz bulan ve banko görevlileri ile bir problem yaşamamış herkesi kapsayarak düşük standartlı ifadesini kullanmanıza karşılık bir yorumum olmuştur ki. bu durumda okuduğunuzu hangi bakış açısıyla değerlendirdiğiniz çok önemli.

Bu konu daha açılarak tartışılır ancak ne ben tartışma insanıyım ne de burası yeri. Fakat bu size kesinlikle sizinle tartışmaya giremeyecek eğitim seviyesinde olduğumu ya da başka bir şey düşündürmesin. Allahıma çok şükür şimdiye kadar okuduklarımı çok net anlamışımdır ve kimseyle bir tavır tarz ya da üslup problemim olmamıştır.
Yukarıdaki yorum yaptığınız yazımda ki cümlelerim sadece size değildi. Anlamış olmanızı umardım. Fakat yinede size ya da başkasına karşı kırıcı bir cümle kullandıysam özür diliyorum. Ancak yukarıdaki hitaplarınız yine kırıcı bir noktada olduğu ve sadece kişisel olarak bana yöneltildiği için bu kadar üzerinde durdum.

Son olarak daha önce bebeğinizle ilgili durumu yazmışsınız evet ancak burda durum ne empati ya da eğitim eksikliğimden ne de okuduğumu anlama problemim olduğundan.Sadece size özel bir yorum yapmadığımdan tarafınızdan yanlış anlaşılmış sanırım. Bir çok yorum okudum ve genelleyerek cevap verdim özel bir cevap yazsam bu şekilde alıntı yaparak yazardım. Kızınıza çok çok geçmiş olsun. Umarım ikinci bebeğinizi sağlıklı ve problemsiz olarak kucağınıza alırsınız.

kız sen beni medical park ta abuk subuk bir fototerapi ücreti çıkardıklarında, onlara çemkirirken tanımıştın:))

nestleee bende seni tanımıstım hatırladınmı bankoda :)) sunnet olayı için konusacaktın sen can bey le ben yakın zamanda dogum yaptıgın ve dogum resimlerini attıgın için seni rahatlıkla tanımıstım :))

hayırlı ve kolay bir doğum dilerim... çok duygulandım şimdi esrako :) ''bir ayım kaldı'' cümlesine benim için daha epeyce var.. darısı başıma...
bebeğini sağlıkla kucağında görmen dileği ile..

yalel zaman o kadar çabuk geçecekki şaşıracaksın, geçen sene bende senin gibi diyordum, şimdi kızım 6 aylık, sağlıkla gelsin miniğin.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…