Medical Park Göztepe Hakkında

aaaaaaa ne şans olmuş canım yaaa,
şimdi o süit oda için gecelik 600 lira fark istiyorlarrbenneyaptımki

korktuğum başıma geldi !medical parkta hayal kırıklığına uğradım.daha başta bu kadar sorun yaşadıysam sonunu düşünemiyorum.her ne kadar doktor mehtap hanımdan çok memnun kaldımsa da yaşadığım şeyler beni soğuttu...
pazartesi günü (yine personel hatasından dolayı)sonradan alınan kan sonucumu öğrenmek için arayacaktım aradım ulaşamadım.salı günü aradım verdikleri numara sürekli meşgul.santralden rica minnet doktor hanımın asistanı pek sayın yağmur hanıma aktarıldım.yağmur hn gayet savuşturucu bir şekilde şuan çok yoğunuz öğleden sonra arayın daha rahat yardımcı olururuz dedi.çok zor ulaştığım halde hadi tamam dedim olabilir doktor yoğundur olabilir.peki dedim kapadım...öğlenden sonra tekrar aradım yine zorlu bir süreçten geçerek pek sayın yağmur hanıma ulaştım.kendisine tahlil sonucunu öğrenmek istediğimi söyledim şuan çok yoğunuz veremeyiz dedi.öğleden sonra aramamı siz istediniz zaten çok zor ulaştım bu kadar zor mu bir tahlil sonucu öğrenicem sadece dediğimde ise,resmen beni azarlayarak mehtap hanımın hastasıysanız evet zor ,kendisi muayaneneyle ultrason odası arasında mekik dokuyor dedi.mehtap hanım yoğunsa benim suçum mu ben tahlil sonucumu öğrenmek istiyorum dedim .yine ters bir şekilde şuanda vermemiz mümkün değil sonra arayın dedi!soyadını aldım ve kendisini üslubundan dolayı şikayet edeceğimi söylediğimde ise (anca gidersiniz tarzında) hoşçakalııın hoşçakalıın diyerek telefonu kapattı'
bu mudur ? bir doktor bile hastasını azarlayamazken asistan diye geçinen kraldan çok kralcı,işgüzar bir personel tarafından azarlanıyorum!burası devlet hastanesi değil dikkatinizi çekerim!
tabi ki şikayet ettim kendisini gerekli uyarıları yapacaklarını ve personel adına çok özür dilediklerini söylediler ve mailimi ve telefonumu alıp bana tahlil sonuçlarımı gönderip mehtap hanımla telefonda görüşmemi sağladılar.çok ilgilendiler saolsunlar.ama bunu yapması gereken kendini asistan sanan personeldi. mehtap hanımı çok sevmiştim gerçekten çok iyi bir doktor ama bu kadar aksilikten sonra devam etmek içimden gelmiyor.batıl inanç olabilir ama nasıl başlarsa öyle gider düşüncesindeyim.

şifa hastanesinde başka bir doktor bakacağım artık ,çok üzgünüm çok

geçmiiş olsun canım
seni asistan benide dr azarladı ..
hmm bu arada benimkkide medikal de..
neymiş cinsiyetini sormuşum..
bir keresinde acile gittik bebeğin kalp atışlarını görmek için (yakınımız vefat etmişti bende baygınlık geçirip düşmüşüm vücdumda moralmalar oldu)
şansa bırakmayalım dedik koşa koşa hastaneye gittik
bi dayak yemediğim kaldı dr umdan randevu alıp gel böle olmaz!
nekadar durumu açıklasamda suratı hiç değişmedi ve 5 dk da bi böle olmaz randevusuz ama diyp durdu lanet şey!

arzu arkadasım ben sana soylemıstım. Asıstan olarak Gokmen beyın hastası Zuleyha nın ustune tanımam cok ıyıdır.

aybıke Zehra arkadasım gecmıs olsun senın doktorun kımdı?

aybike zehra senin için de üzüldüm keşke tepkini gösterseydin bir şekilde

melek 81 söyledin de ben de mehtap hanım'ı çok duyduğum için ona gitmiştim ne bileyim böyle bir olayla karşılacağımı işte olacağı varmış kısmet

benim doktorumun adı banu ergüldü..
tepki mi? cinsiyet mevzusunda gösterdim tabide diğerinde zaten zor durumdaydım tepki neym gösteremedim sonradan içim içimi yedi
oaraya buraya şikayet dilekçesi yazdım
daha sonra bi yetkili beni aradı sanırım halkla ilişkilerdi banu hanımla konuştuk hastalarıma karşı çok kibarım demiş o da..bende askini bekleyen kim tabi öyle diyecek beni kaybettiniz hadi güle güle dedim kapadım
şimdi küçük ama çok iyi hizmet aldığım güleryüzle karşılandığım TEMıZ bi hastaneye gidiyorum evimede çok yakın ayrıca..

canım her odada yatağa dönüşen tekli kanepeler var onlar tıpkı yatak gibi rahat oluyor:)

başınıza gelenlere gerçekten çok üzüldüm hamile haliyle insan en yakınındakileri bile çekemiyoken elalem nasıl bu kadar rahat kırabiliyo inanamıyorum..

daha öncede burda yazmıştım gerçekten çok rijit davranmak gerekiyor hastanede..
eşim çok katısın insanlar senden çok çekiniyo diye muzdaripti ama bu yazdıklarınız okusa eminim hak verir..acı ama malesef dr.lara hele hele yardımcılarına güler yüz gösterince saf muamelesi görüyosunuz..

ve yine daha öncede söylediğim gibi gerçekten eğer imkanınız varsa muhakkak eşinizle gidin hastaneye çünkü o kadar rahat davranamıyolar..
ben bu forumda çok okuyodum hamileleri azarladıklarını filan eşime anlattım ve bir kere bile yalnız gitmedim hastaneye..belki ondan anlattıklarınıza şaşırıyorum..
çünkü gerçekten paragöz filan ama hasta ilişkileri yalakalık derecesindeydi..

inşallah gönlünüze en uygun hastaneyi bulur heo mutlulukla hatırlayacağınız anılar yaşarsınız..

esrakoo doğum yaptın mı...çok sevindim..hayırlı uğurlu olsun miinik kızın..sana da büyük geçmiş olsun,daha iisi de bana nasip olsun..medipolde mi doğum yaptın..nasıldı..ayy anlat noolur bir ara...

estelcim saol inşallah :)
ben sadece dokor hanımı çok sevdiğim için biraz alttan almıştım baştan beri ama şunu anladım ki herşey doktorla bitmiyor bu iş bir ekip işi.neyse tecrübe ettik işte bu sayede...sonda aksilik olacağına başta olsun önlem alınır en azından.kadıköy şifada tanıdığınız doktor ve asistanı(!) varsa :) tavsiyelere açığım.

haklısın arzubuse kesinlikle ekip işi..
mesela her duyan şaşırır ama ben hastanemde doğum yapmadan önce bütün drlarla tek tek görüşmüştüm:)7 veya 8 drdu sanırım ne olur ne olmaz kimin eline düşeceğim belli olmayabilir diye:))

tabi benimki fazla takıntı ben biraz ayrıntıcıyım..
hatta eşime çoook uzak bişey olmasına rağmen merak etme gerekirse herkese rüşvet veririm demişti:)heralde dünya yıkılsa bi daha böyle bişey duyamam:))

canım çok üzüldüm ya, hastane aynıda olsa hatta doktorlarımız adaşda ama ben ne doktorumdan ne asistanından şikayetçiyim, sağolsunlar ikiside çok ilgiliydiler,doğum sonrası kontrole gittiğimde kızımı götürememiştim, ne olur kızınıda getir öpüp koklayalım dediler, üstelik artık doğurtuk nasılsa diye davranışlarında bir değişiklik olmadı, aynı güleryüz aynı ilgili tavırlarla karşılaştım, ben medikal parkta banu çiftçiyi tek geçerim, en hamileyken senin gittiğin doktorum odası onundu, o gelince benim banuyu yukarıkata almışlar, üstelik artık ultrason cihazı kendi odasındaydı, ultrason için sıra beklememiştim son gittiğimde.

ben de medikal parkta gökmen bey'e gidiyorum. kendisini ve asistanını beğeniyorum. ama diğer personel yetersiz bence de. kaba değiller ama..

kydnos hayırlı dogumlar bende Gokmen bey de dogum yaptlım. Zuleyha yı da cok severım. Kolay dogumlar. Taaa ızmıt den mı gelıyosun

Daha onceden de yazmıstım hangısı dıye sordugunda.
Sıfa da Egemen hanım.

o aklımda zaten teşekkür ederim başka olan varsa diye sordum :)
neyse bakıcam zaten .

estelcim bu konuda senin kadar takıntılı değilim ama seni anlayabiliyorum risk alınamayacak kadar hassas bir konu haklısın yerimseniben

bu arada cuma günü beni hasta ilişkilerinden arayıp personeli gerekli şekilde uyardıklarını söylediler.hasta ilişkilerinin hakkını yiyeymem çok ilgilendiler gerçekten benimle. asistanlara da ilgi ne demek öğretirler umarım...tiroid rahatsızlığım için medikal park'a gitmeye devam edicem ancak doğum için ne yazık ki.hepsi bir arada aynı yerde olsa iyi olacaktı ama kısmet değilmiş.

canımm ben de mehtap hanımın hastasıyım, bugün raporumu almak için gitiğimde yağmur hanımın işten ayrılıdğını öğrendim, mehtap hanıma başka bir asistan vermişler.. belki senin şikayetin üzeirne işine son vermişlerdir yada başka bir nedenle ayrılmıştır ama benim şahs fikrimi sorarsan mehtap hanım'dan memnunsan sırf bunun için fdoktorunu değiştirme derim, yine de karar senin.. sevgiler..

sidacım gerçekten mi ?yok yani artık öyle mi ?o halde gidebilirm tabi ki .açıkçası sevindim ama benim şikayetimle işten çıkarıldığını sanmıyorum çünkü bana pesoneli uyardıklarını söylediler öyle olsa işten çıkarıldı derlerdi.belki de uyarıyı kendine yediremedi veya melek81'in de dediği gibi bence o işini sevmeden yapıyordu belki bu da bahanesi olmuştur ve ayılmıştır.

esrakoo doğum yaptın mı...çok sevindim..hayırlı uğurlu olsun miinik kızın..sana da büyük geçmiş olsun,daha iisi de bana nasip olsun..medipolde mi doğum yaptın..nasıldı..ayy anlat noolur bir ara...

yaptım evet canım medipolun herseyinden çok memnun kaldım tam tamınada 1500 tl odeyip çiktim ssk katılım payı olarak
medikal park ın odalaırı falan çok daha genis ferah orda ameliyat olmustum ordanda çomk memnundum ama medipolde gayet iyi bu fiyata gore canım ısıkan en ufak birsey olmadı anne için olan hemsireler olsun bebek hemsireleri olsun çok ilgili alakalı idiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…