korktuğum başıma geldi !medical parkta hayal kırıklığına uğradım.daha başta bu kadar sorun yaşadıysam sonunu düşünemiyorum.her ne kadar doktor mehtap hanımdan çok memnun kaldımsa da yaşadığım şeyler beni soğuttu...
pazartesi günü (yine personel hatasından dolayı)sonradan alınan kan sonucumu öğrenmek için arayacaktım aradım ulaşamadım.salı günü aradım verdikleri numara sürekli meşgul.santralden rica minnet doktor hanımın asistanı pek sayın yağmur hanıma aktarıldım.yağmur hn gayet savuşturucu bir şekilde şuan çok yoğunuz öğleden sonra arayın daha rahat yardımcı olururuz dedi.çok zor ulaştığım halde hadi tamam dedim olabilir doktor yoğundur olabilir.peki dedim kapadım...öğlenden sonra tekrar aradım yine zorlu bir süreçten geçerek pek sayın yağmur hanıma ulaştım.kendisine tahlil sonucunu öğrenmek istediğimi söyledim şuan çok yoğunuz veremeyiz dedi.öğleden sonra aramamı siz istediniz zaten çok zor ulaştım bu kadar zor mu bir tahlil sonucu öğrenicem sadece dediğimde ise,resmen beni azarlayarak mehtap hanımın hastasıysanız evet zor ,kendisi muayaneneyle ultrason odası arasında mekik dokuyor dedi.mehtap hanım yoğunsa benim suçum mu ben tahlil sonucumu öğrenmek istiyorum dedim .yine ters bir şekilde şuanda vermemiz mümkün değil sonra arayın dedi!soyadını aldım ve kendisini üslubundan dolayı şikayet edeceğimi söylediğimde ise (anca gidersiniz tarzında) hoşçakalııın hoşçakalıın diyerek telefonu kapattı'
bu mudur ? bir doktor bile hastasını azarlayamazken asistan diye geçinen kraldan çok kralcı,işgüzar bir personel tarafından azarlanıyorum!burası devlet hastanesi değil dikkatinizi çekerim!
tabi ki şikayet ettim kendisini gerekli uyarıları yapacaklarını ve personel adına çok özür dilediklerini söylediler ve mailimi ve telefonumu alıp bana tahlil sonuçlarımı gönderip mehtap hanımla telefonda görüşmemi sağladılar.çok ilgilendiler saolsunlar.ama bunu yapması gereken kendini asistan sanan personeldi. mehtap hanımı çok sevmiştim gerçekten çok iyi bir doktor ama bu kadar aksilikten sonra devam etmek içimden gelmiyor.batıl inanç olabilir ama nasıl başlarsa öyle gider düşüncesindeyim.
şifa hastanesinde başka bir doktor bakacağım artık ,çok üzgünüm çok