Medical Park Göztepe Hakkında

İşten neden ayrıldığı konusunda bir fikrim yok cnm ama bir şekilde işten ayrıldığını söylediler..Bana herhangi olumsuz bir davranışı olmamıştı ,hep de güleryüzlüydü ama sana tavrı doğru değil.. Zaten Mehtap Hnm kendisi Çok yoğun bi doktor,dün doğum izni için raporumu almaya gititm , bu arada bazı tahlillerimin de sonuçlarını göstereyim dedim ama ne mümkünnn:) biri çıkıyo, biri giriyor, maalesef bazı hastalar da çok sabırsız, hiç asistanın yönlendirmesini beklemeden pat diye dalıyorlar odaya, ara 2 dk boş vakit bulamadım, o yüzden de tahlillerimi gösteremeim,işe geldikten sorna da 2 kez tel ettim ama yine ulaşamadım..Ama herşeye rağmen doktorumdan çok memnunum..güler yüzü ve sakinliğini çok seviyrum.. doktorumu çok sevdiğim için de 3. kişilerin ( hastanedekilerden bahsediyorum) tavırlarını çok umursamıyorum :)

Tebrik ederim canım kavuştun bebişine demek. İsmi de çok güzel kendisi gibi. Benimde 3 -4 haftam kaldı medipolde doğum yapıcam kısmetse. Doğum hikayeni bekliyoruz bu arada :)

esracım çok sevindim senin adına,bu maratonu gayet uygun bir fiyatla taamamlamışsın,aksilikler yaşamamış olman da cabası...ben medical park a gidiyorum şimdilik,32.haftadayım,doktorum mine hanım,tesadüfen o denk geldi...ardahandaki doktorumun yoğun ilgi ve alakasından sonra buraya pek ısınamadım,muayeneler de pek kısa..ama hastane gayet ii,,,,bakalım ben napıcam:) doğum hikayeni ben de dört gözle bekliyorum...

slm
medikal park göztepe de mıne kaymakçı'ya gidiyorum.şimdilik bir sorun yaşamadım.mıne kaymakçı da doğum yapan varmı?dr ve hasteneyi öneriyormusuunuz.ben sezeryan düşünyorum fiyatlar konusunda bilgisi olan varmı? yorumalarınızı bekliyorum

dejavu ben de mine hanıma gidiyorum,bana verilen fiyatlar şöyle...emekli sandığına bağlıyım ...sezeryan 2200,normal 1400 bunlara ek 650 epidural farkı var,
bi de suit oda istersen onun için de 450 tl ,(((((suit odaları görme şansım olmadı ama normal odalar da gayet geniş,ferah ve temizdi)))ödemen gerekiyor...
sen kaç kere gittin mine hanıma,ii bir doktora benziyor ama daha önceki doktorumla kıyaslayınca muayeneleri biraz sığ gelio bana,çünkü eski doktorum bana bir sürü şey anlatıyordu,çok bilgi veriyordu ultrasonda bebeğimle ilgili....şurda 1,5 ayım kaldı nerdeyse, doktor değiştirmeyi hiiç gözüm kesmio....

selam,mhrmh
ben mıne hanıma hamıleliğim başından beri gidiyorum.19.haftadayım.şimdilik memnunum sorduklarıma cevap alıyorum.dr ve hastane değiştirmek zor gerçeketen .herşeyın hayırlsı diyorum fazla kuruntuluk yapmıyorum,sorun yaşarsam tabii ki değiştiririm şimdilik bişey yok..
senın az kalmış hadı bakalım.sezeryan mı yapcan? bu sezeryan fıyatı tek fıyat dimi ilave edeceklerı tutarlar vamı acaba? ben daha fıyat almadım hastaneden...hepimize allah yardım etsın ne diyebilirim ki...
detaylı ultrasonunu bu hastenedemı yaptın?ben atıl yüksele gidecem bu ayın 27'sınde mıne hnm söyledım.atıl yüksel den aldığımı raporu getıreceğimi .tekrar hastanede olmam gerekmediğini söyledi...
arkadaş böyle işte...
bide yeditepe universitesi hastenesını çok ii diyorlar?bilgin veya bilgisi olan varmı acaba?

canım benım durum biraz karışık,28.haftama kadar ardahandaydım,testlerin hepsi orda yapıldı,memur olduğumuz için tayinimz çıktı ,orda askeri hastanenin doktoruna gidiyorum özel muayenesi vardı,ultrason 2 boyutluydu ama yine de çok memnun kalmıştım doktorumdan.
benim doktora soru sormak gibi bir alışkanlığım yok,yani beni bu hale eski doktorum getirdi:))bana sorulacak soru bırakmıyordu,bilmem gereken herşeyi anlatıyordu...mine hanım biraz sessiz,yine de memnunum kendisinden,güleryüzlü...
sezeryan 2200+epidural 650 yani sezeryan olursa 3000den aşağı çıkılmaz hastaneden....yeditepeden haberim yok...iidir mutlaka ama emin ol bir o kadar da tuzlu....

merhaba.ben 21 haziranda medical park göztepede doğum yaptım.doktorum mehtap hanımdı.yanlız oğlum erken geldi mehtap hanımda izideydi.sezeryan oldum.sezeryanı mine hanım yaptı.çok memnun kaldım.ameliyattan sonra hiç ağrı çekmedim.çok kolay oldu.sezeryan 2200 tl idi.benim myomda vardı.toplamda 3100 tl ye çıktık hastaneden

zaten kılım göztepe medikale öf
rabbim yardımcın olsun umarım tez zamanda sağlığına kavuşursun

Selsin gözün aydın canım. Oğlunun adı da çok güzelmiş. adıyla yaşasın.sağlıkla büyüsün.

cinnamon arkadasım sana da gecmıs olsun. Umarım en kısa zamanda eskı halıne donersın.

Selsin gözün aydın canım. Oğlunun adı da çok güzelmiş. adıyla yaşasın.sağlıkla büyüsün.

cinnamon arkadasım sana da gecmıs olsun. Umarım en kısa zamanda eskı halıne donersın.

çok sağol canım.allah cocuklarımıza sağlık sıhhat versin

Perşembe sabahı Allah'ın izniyle Medical Park'da doğuma gireceğim şimdilik epidural sezaryan gözüküyor inşallah memnun kalırım ve sizlerle paylaşırım..

merhaba,
bende medical park da neslihan pakkal'a gidiyorum.ılk önce Mehtap hanımdan randevu almıştım.ama randevumun olduğu gün arayıp başka güne vermek istediler kabul etmedim.Başka doktor olsun dedim.Tesadüf neslihan hanım denk geldi.Ama çok memnunum ilgili.Sanırım doğuma kadar ona gidecem.

Hayırlısı neyse o olsun Nurcan arkadasım. Bende Mehtap hanımdan Gokmen beye gectım ve Gokmen bey ıle dogum yaptım cok memnun kaldm. Saglıcakla bebegını kucagına alman dılegıyle

merhaba selsin ,

mine hanm da doğum yapcağım bende bır sorun olmadıkça,sen doğum yaptığın için aynı hastane ve doktorda biraz bilgi almak isityorum.sezeryan yapacağım bende ,doğum iyi geçti yazmıştın....senden ricam o gunu biraz detaylı anlatırmısın ...odaları nasıl dı...myom alınacağından haberın varmıydı.açıkcası bıraz korkuyorum...nasıl olcak ne olcak...
bıraz aydınlatabılırsen sevınırım ...teşekkür ederim şimdiden
:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar,
ben ay sonunda ikinci düzey ultrasona girecem.bunun için medical park ayrıca para alıyor mu?Doktor bebeğimin organlarını inceleyeckmiş.
yardımcı olursanız sevinirim

merhaba arkadaşlar,
ben ay sonunda ikinci düzey ultrasona girecem.bunun için medical park ayrıca para alıyor mu?Doktor bebeğimin organlarını inceleyeckmiş.

benim bildiğim kadarıyla alıyolar canım. 12. haftamda istenmişti benden ve ikiz olduğu için fiyat dah bir artmıştı 250 tl falan istemişlerdi. ama 190 tl falandı sanırım ssklı fiyatı. sormanı tavsiye ederim canım.

merhaba arkadaşlar,

Canım biz iki ay önce girdik 2. düzey ultrasona 190 tl verdik.. Bilgin olsun ama yinede gitmeden güncel fiyatını çağrı merkezinden öğrenebilirsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…