-
- Konu Sahibi PassioneLore
- #1.381
sidacım gerçekten mi ?yok yani artık öyle mi ?o halde gidebilirm tabi ki .açıkçası sevindim ama benim şikayetimle işten çıkarıldığını sanmıyorum çünkü bana pesoneli uyardıklarını söylediler öyle olsa işten çıkarıldı derlerdi.belki de uyarıyı kendine yediremedi veya melek81'in de dediği gibi bence o işini sevmeden yapıyordu belki bu da bahanesi olmuştur ve ayılmıştır.
yaptım evet canım medipolun herseyinden çok memnun kaldım tam tamınada 1500 tl odeyip çiktim ssk katılım payı olarak
medikal park ın odalaırı falan çok daha genis ferah orda ameliyat olmustum ordanda çomk memnundum ama medipolde gayet iyi bu fiyata gore canım ısıkan en ufak birsey olmadı anne için olan hemsireler olsun bebek hemsireleri olsun çok ilgili alakalı idiler
yaptım evet canım medipolun herseyinden çok memnun kaldım tam tamınada 1500 tl odeyip çiktim ssk katılım payı olarak
medikal park ın odalaırı falan çok daha genis ferah orda ameliyat olmustum ordanda çomk memnundum ama medipolde gayet iyi bu fiyata gore canım ısıkan en ufak birsey olmadı anne için olan hemsireler olsun bebek hemsireleri olsun çok ilgili alakalı idiler
slm
medikal park göztepe de mıne kaymakçı'ya gidiyorum.şimdilik bir sorun yaşamadım.mıne kaymakçı da doğum yapan varmı?dr ve hasteneyi öneriyormusuunuz.ben sezeryan düşünyorum fiyatlar konusunda bilgisi olan varmı? yorumalarınızı bekliyorum
herkesi uyarmak isterim.medical park göztepe banu çiftçide doğum yaptım. başıma gelmeyen kalmadı. cocugum 2 aylık oldu ama ben hala düzelemedim. gittiğim diğer doktorlar bana doğumdaki doktorumdan kaynaklandığını söylediler. AMANNNN... banu çiftçiye gitmeyin.benden söylemesi
Selsin gözün aydın canım. Oğlunun adı da çok güzelmiş. adıyla yaşasın.sağlıkla büyüsün.
cinnamon arkadasım sana da gecmıs olsun. Umarım en kısa zamanda eskı halıne donersın.
kydnos hayırlı dogumlar bende Gokmen bey de dogum yaptlım. Zuleyha yı da cok severım. Kolay dogumlar. Taaa ızmıt den mı gelıyosun
merhaba.ben 21 haziranda medical park göztepede doğum yaptım.doktorum mehtap hanımdı.yanlız oğlum erken geldi mehtap hanımda izideydi.sezeryan oldum.sezeryanı mine hanım yaptı.çok memnun kaldım.ameliyattan sonra hiç ağrı çekmedim.çok kolay oldu.sezeryan 2200 tl idi.benim myomda vardı.toplamda 3100 tl ye çıktık hastaneden
merhaba arkadaşlar,
ben ay sonunda ikinci düzey ultrasona girecem.bunun için medical park ayrıca para alıyor mu?Doktor bebeğimin organlarını inceleyeckmiş.
yardımcı olursanız sevinirim
merhaba arkadaşlar,
ben ay sonunda ikinci düzey ultrasona girecem.bunun için medical park ayrıca para alıyor mu?Doktor bebeğimin organlarını inceleyeckmiş.
yardımcı olursanız sevinirim